Transparent
Inloggen
Sluiten

F-Side kondigt nieuwe acties aan

27 september 2023 00:08 - F-Side
Foto: Pro Shots

F-Side kondigt nieuwe acties aan; image source: Pro Shots

De F-Side heeft via verschillende social media kanalen aangekondigd dat het woensdag met nieuwe acties zal gaan komen. Na het ontslag van Sven Mislintat eist de harde kern ook dat Pier Eringa, Georgette Schlick, Annette Mosman, Maurits Hendriks en Jan van Halst vertrekken bij Ajax. De F-Side zal zich woensdag om 13:00 uur bij de Johan Cruijff ArenA verzamelen.
Tags

side annette arena eist eringa georgette halst hendriks kern maurits mislintat mosman pier schlick

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
De F-Side is nogal blij met ons Haagse flopje :denk
+4/-2

 
10 maanden geleden
Precies. De grootste schuldige, Steijn, laten ze met rust. Heel apart.

Dadelijk is de hele RVC weg, plus directie.....en op het veld staan we onder leiding van tactisch minkukel Maurisje nog steeds te frikandellen.
+2/-2

10 maanden geleden
F-side : als AJAX-supporters vermomde criminelen..
Laat dat vak maar even tot na de Kerst leeg ..
+10/-1

10 maanden geleden
Ik sta achter hun. Zij doen tenminste wat. Hoop wel dat het vreedzaam gaat worden maar dat betwijfel ik, en daar sta ik niet achter, geweld is primitief.
+4/-7

 
10 maanden geleden
Inderdaad alleen vreedzame protesten wil ik zien.
Geen geweld en Geen onschuldige eigen supporters en kinderen bang maken a.u.b.
+3/-0

10 maanden geleden
Denkt de F side nu werkelijk dat dit de oplossing is? De enigste oplossing is dat de resultaten van onze scouting omhoog moeten. Zowel betreffende de kwaliteit van nieuwe spelers als aantrekken jeugdspelers. Wanneer dat op peil is komen de resultaten vanzelf. Kik Pieri, wat voor indruk had deze jongen gemaakt bij Heerenveen, voordat wij hem aantrokken. Ocampos, een klein kind kon zien dat deze jongen niet Ajaxwaardig is. Iedereen kan zien wat voor kwaliteiten spelers als Almada of Guler (momenteel geblesseerd bij Real) hebben. Een Piet Visser kreeg zulke jongens naar Nederland. Ook ik weet dat de zaakwaarnemers de rotte appels zijn, maar daarom is de scouting zo super belangrijk om de gunning van deze spelers te krijgen. Kei en keihard werken is dit. Daar zou best wel wat Brabantse gemoedelijkheid bij de Amsterdamse bluf passen om een ideale mix te maken.
+6/-0

 
10 maanden geleden
Het probleem zit hem juist in jouw vraag. Heel die groep bestaat uit een stel zwakzinnigen. Ze zijn niet in staat om na te denken.
+3/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
De rvc zit tot zijn nek in de shit door hun eigen toe doen en door Mislintat te steunen en 0 toezicht te hebben gehouden.
De RVC is in paniek en willen hun pluche baantje niet kwijt. Zij slopen samen met die Duitsers en van Halst de hele club. Alles wat is opgebouwd word vakkundig om zeep geholpen. Deze supporters want dat zijn het wel, zien de ernst er van. Of moet er overloos vergaderd gaan worden?? Er moet nu actie ondernomen worden ze slopen te veel en te snel.
Stenen gooien tegen agenten, hardwerkende vaders, is een no go!! Maar actie opzich en protest moet gewoon gebeuren. We zijn aan het doodbloeden nu!!
+3/-6

 
10 maanden geleden
Dat andere mensen er niet hetzelfde over denken betekent niet dat ze er geen zak van snappen. Misschien betekent het zelfs wel dat ze verder kunnen denken dan 1 stap vooruit. En iedereen eruit zonder dat je ook maar enig idee hebt wie ervoor in de plaats moet komen (alle namen die geroepen worden hebben al heel duidelijk aangegeven hier geen zin in te hebben) lost helemaal niks op. Of de capuchon-brigade moet met fakkels in de tuin van Rijkaard en Molenaar etc gaan staan, en hun familie bedreigen dat er wat met ze gebeurt als ze niet instappen bij Ajax..? Ik zie ze er nog voor aan om het een goed idee te vinden
+5/-1

 
10 maanden geleden
Ik ben ook voor het liquideren van die Ballo's in de RVC + Hendriks maar first things first: eerst Steijn wieberen. Dat heeft de meeste urgentie en levert primair meteen iets op.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Snap wat je zegt, maar heb jij enige illusie dat deze RVC zelf weg gaat? We zijn beter af zonder überhaupt deze RVC dan wel zonder RVC van dit niveau. Iedere dag dat zij er zitten is 1 dag te veel.
+1/-3

 
10 maanden geleden
Lekker weer iedereen met een afwijkende mening neerzetten als 'snappen er geen zak van'. Goed bezig
+4/-1

10 maanden geleden
“ We gaan door in ONwillekeurige volgorde”…??
+3/-0

10 maanden geleden
Ik sta ook achter ze, als het maar vreedzaam gebeurd. Niks doen is geen optie, onze club gaat naar de klote en we kijken ernaar.
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.