Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax ziet toch af van juridische stappen

26 september 2023 09:19 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax ziet toch af van juridische stappen; image source: Pro Shots

Ajax neemt toch geen juridische stappen tegen de KNVB. Dat meldt de club via de officiële kanalen. In het belang van de Eredivisie heeft Ajax hier toch vanaf gezien. Wel gaat de clubleiding indringend in overleg met zowel de KNVB als de Eredivisie CV omdat er geen rekening is gehouden met gerechtvaardigde belangen van clubs en de huidige reglementen de voetbalbond en het competitiebestuur een veel te grote van beleidsvrijheid geven, waardoor er een risico is van willekeur en ongemotiveerde besluiten.

Meer op Ajax.nl




Tags

eredivisie knvb beleidsvrijheid competitiebestuur gerechtvaardigde indringend ongemotiveerde reglementen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Wat een heerlijk juridisch gelul om te zeggen dat je er toch achter bent gekomen dat je hier als Ajax niets in te zeggen hebt. De mensen die dit besluiten zouden met het schaamrood op de kaken alle beslissingen moeten accepteren.

Neemt niet weg dat het natuurlijk belachelijk is dat deze wedstrijd nog uitgespeeld gaat worden. Vooral als Feyenoord zelf genoegen neemt met de 0-3 overwinning, terwijl het duidelijk was dat het 0-7 had kunnen worden. Nu worden inderdaad meerdere clubs gedupeerd door die gasten die het vuurwerk hebben gegooid en de regels van de KNVB die dit mogelijk hebben gemaakt.
+1/-0

 
8 maanden geleden
We gaan die comeback bewerkstelligen! Met Salah Eddine, Rensch en Gorter achterin zit de achterhoede in ieder geval potdicht.
+4/-0

 
8 maanden geleden
En wie heeft Akpom en Mikautadze nodig wanneer je toppers als Brobbey en Taylor hebt om de kansen af te maken?
+4/-0

 
8 maanden geleden
Prachtig dit cynisme. Zo hoor je hiermee om te gaan.
+1/-0

8 maanden geleden
Juridische stappen vanuit Ajax waren ook lachwekkend, je schaamt je kapot dat er een idioot dacht dat dat een goed idee was na wat er is gebeurd.
+3/-0

8 maanden geleden
Als je geschoren wordt moet je stilzitten.

Laten we nou er vooral voor waken dat wij geen Calimero gedrag gaan vertonen en lopen jammeren. Voorlopig is het een vrije val naar beneden (let even op ons programma...) maar als degene die het stokje gaan overnemen ervoor zorgen dat Ajax weer Ajax wordt komt het op termijn echt wel weer goed.

En ondertussen....elkaar vasthouden en onthouden...WIJ ZIJN AJAX!!!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht