Transparent
Inloggen
Sluiten

Keje Molenaar: 'Ik keer niet terug bij Ajax'

25 september 2023 23:03 - Veronica Offside
Foto: Pro Shots

Keje Molenaar: "Ik keer niet terug bij Ajax"; image source: Pro Shots

Keje Molenaar heeft geen interesse in een functie bij Ajax. Ook zijn naam werd genoemd om Ajax er weer bovenop te helpen, maar de voormalig voetballer liet tegenover Veronica Offside weten dat niet te zien zitten. "Ik ben bezig met Volendam. Die kelk laat ik aan mij voorbij gaan", aldus Molenaar. "Bij deze bevestig ik dat ik in geen enkele functie terug zal keren bij Ajax."




Tags

molenaar keje bevestig kelk offside veronica volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
We moeten accepteren dat niemand ons komt redden.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Triest maar waar! Geen 1 bekende Ajacied staat nu op.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Het is echt beschamend dat wij (en de media) een voorkeurslijst opstellen en daar zo'n nadruk op zetten, dat deze oud-Ajacieden zich genoodzaakt voelen om op TV te moeten zeggen dat ze niet terugkeren

.
+4/-0

8 maanden geleden
Logisch, wie wil er nu instappen met een rvc die bijna alles verkeerd doet wat er maar verkeerd gedaan kan worden.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Je kunt dan net zo goed zeggen dat hij niet komt vanwege 8 capuchons op Zuid die denken dat ze de wereld heersen. Maar ook dat is niet waar. Net zo min als dat met de RVC te maken heeft, want hiervoor zat er een andere RVC en toen stapte hij ook niet in. Net als daarvoor en daarvoor enz.

Molenaar komt gewoon niet omdat hij het bij Volendam hel druk heeft en het daar ook ontzettend naar zijn zin heeft. Hij vond de revolutie leuk om samen met Cruyff te doen, dat had helemaal niets met een speciaal Ajaxhart te maken. Dat deed hij puur voor de samenwerking met Cruyff.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Een RvC heeft alleen een controlerende functie.
Aangezien je bij deze RvC als Duitser 2e rangs voetballers voor de hoofdprijs mag halen kan deze RvC voor geen enkele bestuurder een belemmering zijn.
+2/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Daar zit hem dus het grootste probleem in. Niet dat mijn mening nou zo belangrijk is maar ik geloof dat half Nederland al enige tijd roept, hey wat gebeurd daar allemaal bij Ajax?? Inclusief de media waar nota bene oud-spelers van de tegenpartij al enige tijd in koor roepen wat heeft Ajax nou weer voor speler opgehaald? Ook die kan er weinig tot niks van. Die zijn net zo verbaasd als menig Ajax supporters, is het niet verwonderlijk.

Gaandeweg vertrek Overmars is de ophef alleen maar groter geworden en afgelopen zondag barstte de bom bij de harde kern. Een actie die absoluut niet goed valt te praten maar ze zagen dit kennelijk als oplossing. Trokken aan de noodrem om aan te geven nu is het klaar. We hebben genoeg gehoord en gezien. Weg met de verantwoordelijken die er voor zorg droegen dat voor de tweede achtereenvolgende keer B-materiaal voor veel geld werd gehaald. Niet alleen Mislantat eruit maar ook de personen die het goedkeurden. Mislintat machtigden het mogelijk te maken.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht