Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax gaat niet akoord met beslissing KNVB en overweegt juridische stappen

25 september 2023 16:18 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax gaat niet akoord met beslissing KNVB en overweegt juridische stappen; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat het niet akkoord gaat met de beslissing van de KNVB. Vanuit het oogpunt van de Amsterdammers is de eerste mogelijkheid om het duel te hervatten pas in de eerste week van november als er een bekerronde op het programma staat.

Door de beslissing van de voetbalbond moeten nu voor vier clubs het competitie- en bekerprogramma worden aangepast en hiervan zijn zowel de clubs als de supporters de dupe. Ajax overweegt dan ook om juridische stappen te nemen.

Meer op Ajax.nl




Tags

knvb akoord bekerprogramma bekerronde oogpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden (gewijzigd)
Gaat niks worden denk ik.
Had nu gewoon die 0 3 gepakt wat Fey wilde, nu word het 0-5.
+1/-1

8 maanden geleden
Het wordt steeds erger. Geef Feyenoord gewoon die overwinning.
+3/-1

8 maanden geleden
Ik vind niet dat wij hier veel te willen hebben eigenlijk, in November inhalen is natuurlijk belachelijk.
+3/-1

8 maanden geleden
Kom op zeg, wat een gecallimero dit
+2/-1

8 maanden geleden
We zijn echt volledig van het patje hoor als club.
Wat voor wereldvreemde mensen verzinnen dit binnen Ajax?
Echt niet te geloven, dat je niet direct akkoord gaat met de handreiking die Feyenoord deed om het bij 0-3 te laten snapte ik al niet, hoe stom kan je zijn, er valt niks meer te winnen dan alleen een nog groter pak op je donder krijgen.
En dan nu zeiken dat het woensdag niet kan. Bizar!!
+5/-1

8 maanden geleden
Als club hoor je het boetekleed aan te trekken, eerst Stel je Mislintat aan die al diverse schimmige zaken deed bij vorige clubs waar hij werkte, dan van Halst die 2 ton per jaar krijgt inclusief bonussen, ook hij mislukte jammerlijk bij Twente (is geen bestuurder en heeft geen verstand van voetbal) dan stuur je als raad van commissarissen alle oudvoetballers weg en daarmee kennis en ervaring. Dan neem je een trainer aan die niets echt heeft gepresreerd. Hij heeft het aardig gedaan bij een B club. Maar durft geen tegengas te geven en neemt spelers die hij anagedragen krijgt voor lief. Als je niet achter een speler staat, zeg dan NEE. Dan maakt hij kinderachtige fouten bij het opstellen van Spelers. Brobbey speeld al 2 jaar als een dwijl en vind zichzelf erg goed en vind dat extra effort in trainingen niet nodig is. Mist 3 penaltys en geeft andere de schuld dat hij slecht presteerd. Ajax heeft op dit moment alleen aanvallers en aanvallende middenvelders en verdedigers die geen verdedigers zijn. Kortom te veel van hetzelfde en met een inzer van niets. En spelers die dit elftal had moeten dragen laten het nog ateeds afweten. Bestuur Ajax moet aftreden ze hebben mislintat 200 miljoen laten uitgeven en contracten oogesteld die nog eens miljoenen per jaar gaan kosten in de komende 5 jaar. Kortom supporters ontevreden ik denk dat het logisch is. Bestuur zou de eer aan zichzelf moeten houden en opstappen.
+1/-1

8 maanden geleden
Zeker niet met je laten sollen door Feyenoord. Vorig jaar hebben we daar doorgespeeld na fysiek te zijn aangevallen en hebben een drama voor hen voorkomen door ondanks tegenzin toch door te spelen. Ik kan me ook nog het gevalletje Berghuis herinneren waarbij we zo'n 4 miljoen meer hebben overgemaakt aan hen ondanks dat we hem voor 2 miljoen konden ophalen. En dan gaan ze nu een beetje lopen janken bij de KNVB, en als ze geen gelijk krijgen dreigen met naar de rechter stappen. Het minste wat je nu mag doen is de ondankbaarheid beantwoorden met zelf naar de rechter stappen en ten tweede heel goed herinneren wat voor clubje gluiperds dat is, en echt nooit meer ook maar iets van flexible te zijn naar hen. Een k'lak, blijft nou eenmaal een k'lak.
+3/-1

8 maanden geleden
waarom moet ajax daarmee akkoord gaan dan? Moet feyenooit alles in de schoot geworpen krijgen of zo? Dat bijna half nederland ajax haat is ons probleem niet en ik snap ook niet dat ajax geen andere zender neemt voor zijn wedtrijden heel espn is feyenoord. en de meeste scheidsrechters zijn ook anti ajax belachelijk gewoon!!! Ik vond de eerste goal ook niet terecht gaaei word gewoon omvergeduwd en dus een vrije trap voor ajax! tweede goal mogen de rest verdedeging elkaar ook wel helpen goal was niet nodig geweest. En ajax had ook een aantal vrije trappen of penaltys verdient als feyenoord spelers maar gaan liggen dan krijgen ze het wel. ik zeg niet dat ajax niet slecht voetbalt maar over het algemeen worden we ook als ajax vaak benadeeld. En alle kranten en espn vinden het prachtig als ajax verliest. Ik vind dat je als tv zender neutraal moet zijn en ook als scheidsrechters en bij elke wedstrijd eerlijk!!! en die var soms snap ik niet waarom ze die niet voor alles gebruiken want er gebeurt veel meer dan dat ze geven.
+1/-6

8 maanden geleden
Op zich is dit wel een redelijke oplossing, maar ik snap wel dat Volendam zich flink genaaid voelt. Feyenoord heeft wat mij betreft geen recht van spreken na de gang van zaken daar vorig jaar. (waar Ajax trouwens ook had moeten weigeren verder te spelen)
In november uitspelen was ook raar geweest, maar goed de regels omtrent het staken zijn ook krom vind ik.
+5/-0

8 maanden geleden
Tja je kan janken wat je wil , ik vind dit triest gedrag vanuit onze kant. Je hebt er maar voor te zorgen dat je klaar staat woensdag en deze wedstrijd gewoon gaat uitspelen en klaar. Je schaamt je toch kapot als Ajacied als je dit soort berichten leest.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht