Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax - Feyenoord woensdagmiddag uitgespeeld

25 september 2023 16:01 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

<b>Ajax - Feyenoord woensdagmiddag uitgespeeld</b>; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Ajax - Feyenoord aanstaande woensdag zal worden uitgespeeld. Vanaf 14:00 uur zal de wedstrijd in de 55ste minuut worden hervat. In de Johan Cruijff ArenA zal dan geen publiek welkom zijn. Het competitiebestuur betaald voetbal heeft het standpunt dat de competitie zo eerlijk moet verlopen en wedstrijden dus het liefst op het veld worden beslist.

Aanvankelijk zou Ajax aankomende woensdag de inhaalwedstrijd tegen FC Volendam moeten spelen. De voetbalbond heeft bepaald dat deze wordt uitgesteld naar een later moment. Algemeen directeur Jan Smit van FC Volendam heeft via zijn Instagram woedend gereageerd en geeft aan dat zowel Ajax als Volendam het niet eens is met 'dit belachelijke besluit'.

Meer op KNVB.nl
Tags

feyenoord volendam arena competitiebestuur inhaalwedstrijd knvb smit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Word Volendam ff genaaid zeg. Die hadden kans op een puntje of meer gezien Ajax aangeschoten wild is.
Minuut 56 spelers wisselen en de boel op slot gooien. 0-3 is zat.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Van mij mag Ajax een statement maken en Feyenoord direct na het fluitsignaal te laten scoren. Ben echt helemaal klaar met die droeftoeters die denken dat dit soort actie geen gevolgen gaan hebben.
+1/-1

3 maanden geleden
Ik had veel liever een overwinning op Volendam gehad zodat de rust een beetje terugkeert. Nu krijg je een 'dubbele' nederlaag tegen Feyenoord. Moet je zin in hebben.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Zijn wel uitgeruster dan gisteren :)
+1/-0

3 maanden geleden
Naast mijn eerdere mening kan ik ook begrijpen dat Volendam het hier niet mee eens is. Als er ooit eens een kans is dat ze winnen van Ajax, dan is het nu.

Ik ben het voor een keer eens met Slot; in alle opzichten heeft de KNVB de mogelijkheid gecreëerd om voor competitie vervalsing te zorgen
+3/-0

3 maanden geleden
Als de KNVB dit echt wil, zou ik zeggen: Poort open zetten en Feyenoord een keer of 40 laten scoren. Dan heeft Feyenoord in ieder geval op doelsaldo een enorme voorsprong op PSV. Als ze competitie vervalsing willen, kunnen ze het krijgen. En maakt Ajax een statement op deze belachelijke regels.
+1/-1

3 maanden geleden
Als je nou slim bent pak je hier zoveel mogelijk je voordeel uit en probeer je het zware verlies van gisteren te beperken. Het was gisteren echt niet best en denk dat het zo 5 of 6 goals had kunnen worden. Opnieuw beginnen en 35 min knallen en een goal of twee uit proberen te halen voor het doelsaldo. Het zou niet zo moeten zijn en wat mij betreft verdienden we hier gewoon een reglementair verlies uit maar als het zo moet zijn moet je nu ook zo slim zijn om hier zoveel mogelijk voordeel uit te pakken als dat je kan. Ik twijfel alleen of Steijn de capaciteiten heeft om hier een voordeel uit te kunnen graaien want die man begrijpt niets van tactiek helaas. Zou die nou wel ervoor zorgen dat dat stelletje ongeregeld niet met zn allen naar voren gaat en eens gedecideerd gaat aanvallen?
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.344 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanspeelpunt akpom bassey berghuis bergwijn brobbey derk elsimao eredivisie forbs gaaei godts hato hlynsson johanssen jong kiki martha mie mika pingel quido ramaj scheids shogun sosa sutalo tadic tahirovic taylor