Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax rekent op uitspelen van Klassieker'

25 september 2023 14:14 - Het Parool
Foto: Pro Shots

"Ajax rekent op uitspelen van Klassieker"; image source: Pro Shots

Het Parool meldt dat Ajax erop rekent dat de Klassieker nog zal worden uitgespeeld. De club wijst daarbij naar het duel tussen Willem II en NAC van begin deze maand die bij een zelfde tussenstand van 0-3 vroeg in de tweede helft werd gestaakt. De KNVB wil het liefst maandag al beslissen wat er met de wedstrijd gaat gebeuren. Het duel snel uitspelen lijkt gezien het speelschema echter onmogelijk, terwijl Feyenoord het niet ziet zitten om in november pas verder te spelen.

Meer op Het Parool
Tags

klassieker feyenoord knvb nac speelschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
En dan opeens 4-3 winnen:)
Worden gek daar.
+3/-0

11 maanden geleden
Verlies nemen en door. Al moeten we met 0-10 verliezen. Uitspelen heeft nul zin en zal alleen maar de relschoppers in de kaart spelen. Namelijk; loopt het niet dan kun je de wedstrijd laten staken en op een later moment uit laten spelen waar je mogelijk in betere vorm bent.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Het zou Ajax inderdaad sieren als ze de beslissing gewoon overlaten aan Feyenoord. Door deze wedstrijd uit te willen spelen geef je deze trieste figuren nog een reden ook om het vaker te doen.

KNVB moet met een serieus statement komen. Wedstrijd gestaakt? 3-0 verlies + nog een doelpunt tegen voor elke 10 minuten die nog te spelen is.

Los van het uitspelen moet ook Ajax een statement maken tegen deze droeftoeters. Het zijn geen onbekende van de club. Speel komende 5 thuiswedstrijden maar gewoon zonder supporters achter de goal. Daarnaast simpelweg geen een verbod opleggen voor gezichtsbedekking en tientallen goede camera's plaatsen op dit tuig. Gehele wedstrijd monitoren. Kost wat centen, maar nog wat extra euro's door het putje spoelen kan er nu ook nog wel bij. Kunt mij niet wijsmaken dater tegenwoordig geen camewra's meer zijn waarop je niet in detail kan zien wie iets ge
+4/-0

11 maanden geleden
Wedstrijd gaat komende woensdag om 14:00 uur uitgespeeld worden zonder publiek.
De wedstrijd tegen FC Volendam die gepland stond voor 21:00 uur, komt daarmee te vervallen en zal op een latere datum ingehaald gaan worden.

Bron: https://nos.nl/artikel/2491812-restant-ajax-feyenoord-wordt-woensdagmiddag-zonder-publiek-uitgespeeldlink
+1/-0

 
11 maanden geleden
Naast mijn eerdere mening kan ik ook begrijpen dat Volendam het hier niet mee eens is. Als er ooit eens een kans is dat ze winnen van Ajax, dan is het nu.

Ik ben het voor een keer eens met Slot; in alle opzichten heeft de KNVB de mogelijkheid gecreëerd om voor competitie vervalsing te zorgen
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal