Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'Ik ben vooral teleurgesteld over het wedstrijdverloop'

24 september 2023 19:01 - ESPN
Foto: Pro Shots

Maurice Steijn: "Ik ben vooral teleurgesteld over het wedstrijdverloop"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN gaf Maurice Steijn aan vooral teleurgesteld te zijn over het wedstrijdverloop. "In de eerste tien minuten begonnen we gewoon goed, maar de eerste bal van Feyenoord naar voren ging er gelijk in", aldus Steijn. "Maar ook daarna heb ik een ploeg gezien die er nog in geloofde en kansen bleef creëren. Maar je geeft zo kinderlijk eenvoudig die doelpunten weg. Daar is niet tegenop te voetballen."

Steijn sprak de suggestie tegen dat hij een statement maakte richting Sven Mislintat met de spelers die hij liet spelen. "Ik kijk gewoon naar wat de jongens presteren", zo gaf hij aan. "Silvano Vos heeft het afgelopen week gewoon uitstekend gedaan, is een goede middenvelder en zit nu beter in zijn vel dan de andere middenvelders. Rensch was al een optie om te starten maar is de hele week niet fris geweest en Salah-Eddine bracht ik omdat ik Sosa slecht vond spelen en ik Hato centraal wilde houden. Dat heeft niets met een statement te maken."

Over de staking van de wedstrijd en de gevolgen hiervan kon de trainer weinig zeggen. "We wachten af wat er nu gaat gebeuren", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

steijn maurice wedstrijdverloop statement espn feyenoord hato kinderlijk mislintat rensch salah silvano sosa staking suggestie tegenop vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Steijn heeft geen idee hoe Ajax werkt en wat Ajax is. Hij ligt in het water maar heeft geen idee hoe die moet zwemmen. Steijn moet ook uit zijn lijden verlost worden. Hij gaat de druk die Ajax met zich mee draagt nooit op zijn schouders kunnen dragen.
Mislintat, RVC,van Halst en de technische staf moeten z.s.m exit. We moeten opnieuw beginnen.
Wim Jonk, F de Boer, Bogarde, Molenaar, Kinsbergen allemaal in de club betrekken, liefst met van Gaal als Nestor er boven laten hangen. Maar denk dat zijn ziekte dit niet toe laat, helaas!
+5/-0

En un momento dado (geschorst)
8 maanden geleden
Steijn gaat het echt niet meer op de rit krijgen. Maar ik zou ook niet weten wie dat dan wel moet gaan lukken. Man, wat is de boel in alle geledingen naar de klote geholpen...
+3/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
We moeten geduld hebben met het inbrengen van nieuwe, vooral buitenlandse, spelers, Maurice & Sven. Tagliafico, Antony, Martinez, Alvarez, om maar wat recente voorbeelden te noemen, werden ook niet meteen ingezet als basisspeler.
Te vroeg zijn die talenten en sterkhouders weg gedaan, dan wel verhuurd dan wel verkocht of transfervrij laten gaan, die je best nog wel een aantal maanden kon aanhouden om de periode tot aan de volgende transfer window te overbruggen.
Ik heb het met je te doen ...
+3/-0

8 maanden geleden
Steijn, je ziet al aan zijn hoofd dat het aan IQ ontbreekt. Een hele aardige man, is ooit voor een concert in de Arena geweest en heeft zelfs een vriend die Ajacied is. Zijn bipolariteit heeft ie best wel redelijk onder controle, some heeft ie er nog wel last van, en brand hij de ene na de andere speler af. Maar soms is het ook mooi, dan stelt hij gewoon de linksback op die hij al drie keer had afgeschreven, die bij Twente geen basisplek had, gewoon om even te laten zien dat onder leiding van de straatvechter, de Haagse koning, na twee mislukte pogingen het gewoon wel succes oplevert. Ik weet niet hoe we die mensen noemen, meestal fantast, soms narcist, en soms totaal gestoord.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht