Transparent
Inloggen
Sluiten

Hooligans bestormen hoofdingang ArenA

24 september 2023 17:08
Foto: Pro Shots

Hooligans bestormen hoofdingang ArenA; image source: Pro Shots

Op social media valt te zien dat de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA is bestormd. Hooligans zouden via een van de ingangen het stadion zijn binnen gestormd. De mobiele eenheid heeft meerdere charges verricht en heeft hierbij onder meer paarden en traangas ingezet. De onrust buiten het stadion ontstond direct nadat de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord werd gestaakt.
Tags

arena hoofdingang hooligans bestormen charges eenheid feyenoord gestormd klassieker paarden traangas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
Sta je dan, als volwassen vent de deur van je eigen club in te trappen. Er is niets dat dit soort gedrag goed praat. Terug naar de tijden van bestorming door hooligans die denken dat ze zo wel even het tij gaan laten keren.

Een ieder die dit goedkeurt is een volslagen idioot.
+15/-1

9 maanden geleden
De supporters grijpen nu in. Goed nee, begrijpelijk ja. De leiding doet niks en durven geen actie te ondernemen
+6/-3

 
9 maanden geleden
Ze roepen leuzen als Mislintat opgerot. Kan me er iets bij voorstellen.
+2/-2

9 maanden geleden
In en in triest volk. Je eigen stadion slopen. Stenen gooien naar agenten en paarden. Hopelijk vele arrestaties en daarna forse straffen zowel juridisch als vanuit de club.
+12/-0

9 maanden geleden
Ik vind dat hysterische gedrag van deze "supporters" nog erger als de "prestaties" van Ajax op het veld.
Dat het sportief slecht gaat is bekend, maar blijf alsjeblief de spelers steunen.
+11/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Hier gaat t elftal echt niet beter van spelen. Harde kritiek mag maar dit slaat nergens op. Dit werkt naar spelers toe eerder averechts
+11/-0

En un momento dado (geschorst)
9 maanden geleden (gewijzigd)
Gewoon keihard straffen. Reglementair verlies én minstens 3 punten in mindering brengen, dáár straf je de supporters mee en dan halen ze dit soort rottigheid wel uit hun kop.
Huidige regel slaat nergens op en benadeeld allen maar de ploeg die voor staat.
+4/-4

9 maanden geleden
Er is maar een man die nu, zelfs zonder RVC, zonder bestuur, zonder AD en zonder TD de boel weer op de rit kan krijgen en dat is Louis. Truus op een reisje sturen en Steijn eruit flikkeren, die man denkt dat Ajax een speeltuin is, maar verneukt carrières van spelers alsof het niets is. De man heeft geen flauw idee wat hij aan het doen is maar vind het blijkbaar allemaal wel grappig om de een na de andere speler van onzinnige tactieken te voorzien om ze daarna voor de bus te gooien. Ik denk dat er nog maar weinig spelers zijn die hem nog dulden.
+3/-3

9 maanden geleden
Wat ik nou echt niet begrijp is dat deze 'helden' die zich meestal achter hun hoodie verschuilen nog stadions in kunnen komen en dan dat vuurwerk..tsjonge jonge... te triest voor woorden, JA het zit allemaal niet mee en de club wordt langzaam de afgrond in gestuurd door incapabele 'bestuurders' en zelfverrijkers maar dit soort "acties" bespoedigd de teloorgang alleen maar...
+9/-0

9 maanden geleden
Nooit OK dit maar gezien de staat waarin de club nu is wel te verwachten helaas
+2/-0

9 maanden geleden
Wat een stelletje droeftoeters zeg.. daar sta je dan als volwassen vent tegenover de ME, je middelvinger opstekend.. nou nou nou.. wat een strijder :D LOL

0 hersencellen en allemaal maar hun seizoenkaart inleveren..
+4/-0

9 maanden geleden
En dan vanavond thuis komen bij vrouwlief en kind…. En hoe was het vanmiddag …pfff kansloos gedrag.
+3/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
- De negatieve gevolgen van een luilekker roes in een we doen maar wat leven -

Goed. Het grote waarom van het staken van de wedstrijd en van de rellen:

Het probleem is gewoon dat juist bij de slechte mensen Ajax een veel te groot deel van hun leven is waardoor, zoals nu, het hun allemaal zeer negatief beïnvloed.

Alles staat of valt met Ajax. Levensbepalende factoren die kunnen zorgen voor afleiding en kanaliseren van negatieve emoties en gevoelens zijn er blijkbaar niet.

Dan heeft je leven helaas dus ernstige tekortkomingen.

Waar is de rest van je leven?

Waar zijn al de andere dingen in je leven waar je blij en vrolijk van kunt worden en waar je tevens trots op kunt zijn?
Waar zijn al die andere praktische dingen in je leven buiten Ajax om waar je voldoening uit kunt halen?

I mean get a life!

Je kan zoveel beter en je kan zoveel meer uit het leven halen!
We wonen met zijn allen in een zo'n mooi land waar vrijwel alles mogelijk is als je maar echt wat wil bereiken en dus de schouders eronder zet. En het kan alles zijn wat je maar wil. Grote dingen, kleine dingen whatever makes you happy!

1. Leer nou eens relativeren. Ja het is een Klassieker en ja die viel helemaal de verkeerde kant voor ons op. Het is echter maar voetbal. En voetbal, zelfs de Klassieker (!) is dus slechts BIJZAAK.

2. BIJZAAK in de zin van: Het is dus niet zo dat zelfs als Ajax wint de algemene wereld er opeens anders / beter uitziet en dat er aan de hand van ons Ajax (en dus winst in de Klassieker) grote wereld problemen opeens worden opgelost.

In zeven dagen tijd is het is slechts een moment opname dan wel een klein stootje dopamine. Beeld je dan eens een maand in.

Juist!

Samenvatting: Als je leven een gemiddeld vier pits gasfornuis is, beeld je dan eens in hoe geweldig het zou zijn als de grootste pit van het gasfornuis je eigen leven is i.p.v. Ajax. Hoe hoger je de pit zet, hoe feller de vlam, hoe leuker je eigen leven op de diverse vlakken.

En dat leuke leven (om dingen weg te kunnen lachen) met Ajax slechts als bijzaak ja dat komt je niet aanwaaien. Daar moet je moeite voor doen maar de gouden regel is zoals altijd: moeite doen loont!

Met de ik ga wat maken van mijn leven maken mentaliteit komt het besef dat je op basis van verandering in mentaliteit de eerste kans in feite al hebt benut.

Tot slot:

Leer eens meer om dingen te lachen. Michael van Praag zei ooit eens: Ajax is als wuivend riet, het komt altijd weer omhoog.

Dus dat zegt wat!

Dat gezegd hebbende: welke club is de enigste club in Nederland die nou drie gouden sterren op de borst heeft?

Ajax!

En welke club is simpelweg qua succes toch nooit meer in te halen?

Ajax!

Ik bedoel dan lach je uiteindelijk toch gewoon zo'n mislukte Klassieker weg?
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst