Transparent
Inloggen
Sluiten

Klassieker Ajax - Feyenoord definitief gestaakt

24 september 2023 16:21
Foto: Pro Shots

Klassieker Ajax - Feyenoord definitief gestaakt; image source: Pro Shots

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord is zondagmiddag vroeg in de tweede helft gestaakt. Bij een 0-3 tussenstand werd voor de tweede keer vuurwerk op het veld gegooid. In de eerste helft werd de wedstrijd al twee keer gestaakt nadat er al respectievelijk met bier en vuurwerk werd gegooid.
Tags

feyenoord klassieker vuurwerk bier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Schande... op alle vlakken. Het spel, de 'supporters' en het bestuur. Als er niet snel iets gebeurt spelen we straks degradatie voetbal.
+4/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Dit wist iedereen toch dat dit ging gebeuren.
Ik begrijp de emotie heel goed. Sterker nog het intresseerd mij niet dat het gestaakt is.
Dit is niet meer mijn Ajax.
Mislintat, Steijn,Bakkati, RVC allemaal wegwezen en helemaal opnieuw beginnen.
Wim Jonk, Frank de Boer, Bogarde, Kinsbergen, Molenaar haal ze allemaal binnenboord. Ajax moet weer Ajax worden.
+4/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een dieptepunt… dit gedrag in het stadion is ook mijn Ajax niet. Niet op het veld en niet erbuiten. 4 jaar terug stonden we nog in halve finale cl en nu dit… het is zeker niet geheel zijn schuld, maar wat als overmars niet zo nodig foto’s moest delen van zn piemel…
+6/-0

 
9 maanden geleden
Er zou altijd wel een jaar zijn gekomen dat we geen CL spelen en dan zou Overmars met hetzelfde probleem hebben gezeten als Mislintat deze zomer; eerst saneren en verkopen alvorens er gekocht mag worden.

Het met geld smijten onder Overmars heeft zand in de ogen gestrooid bij de supporters. Het was totaal niet structureel haalbaar net zoals bijv. PSV eerder al ondervonden heeft.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik ben het met dit soort acties nooit eens. Je dupeert een groot aantal mensen die geld uitgegeven hebben voor een kaartje. Maar ik begrijp de reactie wel.
Ik ben al heel lang Ajax fan. We hebben al eerder enorme dieptepunten meegemaakt. We zijn er altijd sterker uitgekomen. Als Ajax supporter hoef je nooit te wanhopen.
+2/-0

9 maanden geleden
Harde kern mag van mij ook wel #out. Dit helpt echt niemand en het is niet alsof de onvrede al niet duidelijk genoeg was. Ik mis de tijden dat we gewoon gezellig zongen dat iemand op moest rotten.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Heet het wakkermaken proces. Als er niets gebeurt zullen de fans altijd nog wel wat proberen. Niet goed te keuren, wel te begrijpen, en hopelijk helpt het. Niets zou erger zijn dan dit door te laten sudderen. We hebben dankzij Steijn de slechtste seizoensstart ooit, de grootste achterstand met rust ooit in een klassieker, dat moet sowieso ontslag betekenen.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Ik weiger te geloven dat crimineel gedrag en geweld de enige manier zijn om men 'wakker' te maken.
+7/-0

 
9 maanden geleden
Wanneer wordt er nu eens opgetreden tegen die F-side. 3 wedstrijden de vakken aan die kant dicht. Bewuste actie om de wedstrijd te stoppen. Het enige wat hun raakt is geen toegang tot het stadion. Die lui die daarna het stadion bestormd hebben moeten helemaal afgestraft worden. Stadionverbod en strafrechtelijk vervolgen. Een schandvlek voor onze club!
+1/-0

9 maanden geleden
Tja, hier kun je op wachten natuurlijk. Drie fakkels en een biertje op het veld. Natuurlijk hoort het niet, maar ruim 100 miljoen uitgeven en dan bij rust 0-3 achterstaan in de klassieker dat hoort ook niet. Dus in die zin snap ik het wel.

Zoals hierboven ook al gezegd, ik begrijp niet helemaal hoe snel we van halve finale CL naar dit niveau zijn afgezakt. Schandalig!
+2/-0

9 maanden geleden
Ik was best aangenaam verrast. Was oprecht positief over het spel en toen kwamen die fouten weer...
+3/-0

9 maanden geleden
Ook ik zag best Ajax flink strijden en vroeg storen. Wij zitten nu in een fase waarin het niet meezit. We geven Feyenoord 3 kadootjes. Brobbey die net niet bij een voorzet kan, schot van Berghuis wordt uit hoek gekeept, Forbes krijgt net een zetje voordat hij kan scoren. Het is de wet van Murphey.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo grillitsch henderson jong kiki kroes lucca mikautadze mislintat ocampos reijnders rijkhoff schouten shogun simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst