Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sven Mislintat stormde trainerskamer Ajax binnen'

24 september 2023 13:43 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Sven Mislintat stormde trainerskamer Ajax binnen"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf is afgelopen vrijdag Sven Mislintat tekeer gegaan op De Toekomst. De directeur voetbalzaken is de trainerskamer van Ajax en andere kantoortjes binnengestormd en voerde daarbij de druk op door te spreken over D-Day en het mogelijke ontslag van Maurice Steijn bij een nederlaag tegen Feyenoord. Steijn was hierbij zelf niet aanwezig.

Meerdere mensen hebben de actie van Mislintat bevestigd. Het zorgde niet alleen voor woede bij de technische staf, maar ook voor verbazing omdat RvC-voorzitter Pier Eringa woensdag nog aangaf dat Mislintat voorlopig vanuit de luwte opereert vanwege het onderzoek dat nu gaande is. De toon en opmerkingen van de Duitser zouden als zeer dreigend werden ervaren, terwijl het bovendien ook als ongewenst werd gezien dat hij met spelers in gesprek ging.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

mislintat trainerskamer steijn stormde binnengestormd day eringa feyenoord kantoortjes luwte maurice ongewenst opereert pier rvc telegraaf woede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Zou hij graag ontslagen willen worden? Compleet van de gekke dit en ik mag toch aannemen dat ongeacht het resultaat de heer Mislintat niet kan bepalen of Steijn al dan niet mag blijven zitten? Tot slot, wat zijn "kantootjes"?
+4/-0

 
8 maanden geleden
Hij is wel z’n leidinggevende… maar dit is we heel triest. Ik hoop dat hij eerder weg is, dan dat hij Steijn kan ontslaan. Hij heeft juist die slechte spelers gekocht.
+2/-0

8 maanden geleden
Eindelijk iemand die zegt waarop het staat. Nu zullen er ongetwijfeld weer snowflakes opduiken die klagen over “ongewenst” gedrag.
+2/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Deze man is knetter en knettergek. Dinsdag ligt die er 100% uit. Dit kan toch allemaal niet, wie denkt hij dat hij is joh.
Mooie erfenis zeg van Vd Sar.
+6/-3

 
8 maanden geleden
"De Telegraaf". Geloof je echt nog wat die schrijven? Wanneer was de laatste keer dat zij met een bericht naar buiten kwamen dat correct was? Denk dat Blik nog beter ingevoerd is.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Je laat jezelf wel heel erg kennen als je de berichten van de telegraaf steeds als onzin betiteld, maar het opeens wel gelooft als het om Mislintat gaat omdat het je nu goed uitkomt
+3/-1

 
8 maanden geleden
Alles wat de telegraaf de afgelopen week melde over Mislintat klopte, dus geloof ik dit wel ja.
Prima als dat niet doet, zit ik niet mee
+2/-0

8 maanden geleden
Vaag bericht van de Televaag
+6/-0

8 maanden geleden
Als dit werkelijk waar is , dan is het hoogtijd dat er ingegrepen en de man zijn ontslag krijgt.
+2/-0

8 maanden geleden
Het kan natuurlijk goed zijn dat al die spelers heel slecht zijn, of het kan zijn dat Maurice Steijn zijn laatste kans grijpt en gewoon elke speler afbrand door een foute tactiek en de een na de andere speler eerst op te stellen en dan af te serveren. Tuurlijk is Mislintat een halve gare, maar het is toch echt Steijn die de grootste middelmaat is en Ajax naar de afgrond brengt en tegelijkertijd al het potentieel dat er eventueel is, compleet affikt.
+4/-1

 
8 maanden geleden
Huh? Jij denkt dat Steijn de boel bewust saboteert? Die man heeft nog niet eens normaal een paar keer met z’n spelers kunnen trainen. De meeste spelers kwamen pas na de voorbereidingen. Daarnaast krijgt hij materiaal waar hij niet om heeft gevraagd en waar hij wel om vraagt, krijgt hij niet. Je kan pas een trainer echt evalueren na half jaar. Dus geen idee of hij middelmaat is…
+3/-0

8 maanden geleden
Graag snel weg, een interim aanstellen. Na vertrek van Mislin ook een onderzoekje naar de verantwoordelijken achter de aanstelling van deze man bij Ajax. Hockeyers, volleballers, darters en gymnasten trouwens ook eruit. Gewoon weer voetballen.
+2/-0

8 maanden geleden
Beetje sneu is het wel om steeds te zeggen 'het is de telegraaf maar.. tis niet waar..' Natuurlijk zal niet alles helemaal 100% kloppen en natuurlijk zit er wat stemmingsmakerij bij, maar het meeste wat geschreven is is gewoon uitgekomen de laatste tijd. 'Ajax onderzoekt Mislintat..' 'het is de telegraaf maar, onzin...' even later berichten alle media er over en is het bevestigd.. wel waar dus.. etc etc

Anyway.. on topic: Als dit zo gegaan is (en daar lijkt het wel op) dan heeft ie al net zo weinig hersencellen als de supporters die vandaag liep te rellen en dan moet ie natuurlijk meteen vertrekken. Wat een kleuter is dit dan.. totaal ongeschikt.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos