Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'We zullen natuurlijk voor de winst gaan, maar we moeten ook reëel blijven'

22 september 2023 12:04

Maurice Steijn werd op de persconferentie gevraagd of een overwinning voor Ajax een must is. "We zullen natuurlijk voor de winst gaan, maar we moeten ook reëel blijven. Dat doe ik ook iedere wedstrijd", aldus Steijn. "Als er zondag niet meer inzit als bijvoorbeeld een gelijkspel moet je daar misschien wel genoegen mee nemen. Maar in een thuiswedstrijd in de ArenA gaan we natuurlijk voor de winst."

Gevraagd werd of hij ook genoegen kan nemen bij een nederlaag. "Voor mezelf absoluut niet", reageerde hij daar direct op. "Dat kun je als sportman natuurlijk nooit."

Op de vraag of hij noodverbanden aan gaat leggen omdat hij nu tegen de regerend kampioen speelt reageerde Steijn afwijkend. "Zij zijn de kampioen, maar wij zijn Ajax", zo gaf hij aan. "Wij hebben heel veel spirit gekregen van de wedstrijd tegen Marseille. Ik heb zeker vertrouwen dat we Feyenoord kunnen verslaan. Dat konden we tegen Marseille ook al en die hebben ook een uitstekend team. Natuurlijk kon die wedstrijd beide kanten op, maar we kwamen wel 2-0 voor. Dat geeft me heel veel vertrouwen richting zondag. Natuurlijk moet er nog veel beter, maar ik heb veel vertrouwen in deze mannen."




Tags

steijn maurice marseille afwijkend arena feyenoord inzit noodverbanden sportman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht