Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik baal dat het uiteindelijk 3-3 is geworden'

22 september 2023 01:15

Steven Berghuis was in gesprek met ESPN niet tevreden na de wedstrijd tegen Marseille. "Ik baal dat het uiteindelijk 3-3 is geworden", aldus Berghuis. "Aan de bal en in het kansen creëren was het zeker beter dan tegen Twente, maar drie goals tegen thuis is gewoon teveel op Europees niveau. Daar moeten we naar gaan kijken dat we die restverdediging op orde gaan krijgen."

Zelf was de international ook belangrijk voor Ajax. "Het ging beter dan afgelopen weekend. Ik ben veel meer in de loop van de situaties aan de bal gekomen", zo gaf hij aan. "Het gaat alleen niet echt om mij, maar om het team en het teamspel. Ik ben een beetje teleurgesteld in de 3-3, omdat je drie goals hebt gemaakt in eigen huis. Dan had je graag gewonnen."

Berghuis moest wel erkennen dat Ajax verbetering had getoond. "Maar je moet wel kritisch blijven en blijven ontwikkelen", zei hij daarover. "We zijn een nieuw team en dat zie je ook in de communicatie. Dat ze toch gaan bewegen. We moeten beter in de overname gaan zitten. Dat moeten we veel beter vanuit de eigen positie gaan oplossen. Ik sta hier met gemengde gevoelens. Ik ben blij met het publiek hoe ze ons hebben gesteund ondanks de situatie waarin de club zit. Dat was mooi om te zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis erkennen espn marseille overname teamspel twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht