Transparent
Inloggen
Sluiten

Silvano Vos: 'Ik ben alleen maar blij dat ik mijn Europese debuut heb mogen maken'

22 september 2023 01:09

In gesprek met ESPN was Silvano Vos vooral blij met zijn debuut in de Europa League. "Natuurlijk ben ik ook een beetje teleurgesteld, maar ik voel me goed", aldus Vos. "Ik heb hier echt naar gesnacht. Er zijn in de media een aantal geluiden verschenen wat ik niet terecht vond. Ik ben juist een jongen die geduldig is, dat moet duidelijk zijn. Ik ben alleen maar blij dat ik mijn debuut heb mogen maken."

Vos kwam direct na rust binnen de lijnen. "Ik moest zorgen dat de duels werden gewonnen en dat als we de bal hadden deze vooruit werd gespeeld", zo gaf hij aan. "Voor mezelf moest ik mijn stempel drukken en voor mijn gevoel heb ik dat prima gedaan."

Vanwege een blessure ontbrak de middenvelder afgelopen maandag nog bij Jong Ajax. "Ik had last van mijn knie en heb een paar dagen rust genomen. Het voelde sowieso niet goed om dan maandag al te spelen", zei hij daarover. "Ik heb daarna gewoon getraind. Nu heb ik wel last. Ik voel mijn knie wel een beetje, maar dat is oke."
Discussieer mee op de forums


Tags

vos silvano espn gesnacht jong stempel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson