Transparent
Inloggen
Sluiten

'Louis van Gaal wil Ajax helpen'

21 september 2023 19:09 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Louis van Gaal wil Ajax helpen"; image source: Pro Shots

Louis van Gaal zou bereid zijn om Ajax te helpen. Dat suggereert Valentijn Driessen in zijn column in De Telegraaf. Als zijn gezondheid het toestaat en hij de juiste mensen om zich heen kan verzamelen zou hij bereid zijn om in te stappen. Marco van Basten werd eerder al benaderd voor verschillende functies, maar wil dat niet doen. Ook voor Frank Rijkaard is het onbespreekbaar om uit zijn voetbalpensioen te komen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

gaal basten column driessen rijkaard telegraaf voetbalpensioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Ik denk dat we die goed kunnen gebruiken in contact met Kroes. Kan onze Louis het stokje in maart overgeven.
+10/-2

10 maanden geleden
One last dance.. Hij is vorige keer op een vervelende manier weggegaan, op een Ajax-onwaardige manier. Zou mooi zijn als Louis bij Ajax kan afsluiten met een lach.
+13/-1

10 maanden geleden
Meteen binnenhengelen, Amsterdammer en Ajacied en ik geloof dat hij ons wel uit het slop kan halen, of in ieder geval in de goede richting kan duwen want het wordt op dit moment steeds erger hoe we ervoor staan.
+10/-2

10 maanden geleden
Hopelijk is dit waar. Kan Louis samen met Kroes de boel rechtzetten.
+9/-2

10 maanden geleden
Niemand anders dan hij zou dit kunnen keren, kom er maar in Louis!
+12/-2

10 maanden geleden (gewijzigd)
Helpen in welke zin?

Toen hij TD was bemoeide hij zich actief met de dagelijkse werkzaamheden van de trainer (Koeman).

Is het met het elftal dan kun je Steijn er al uitgooien tenzij Steijn zelf akkoord gaat met een hoofdtrainerschap dat alleen nog bestaat op papier.

Technisch beleid is geen eerste prioriteit, de markt is nog een tijd dicht en Mislintat is een directeur. Daar iemand bijzetten met hetzelfde mandaat is de facto Mislintat op non-actief zetten wat ze nu al niet doen uit angst dat er niets, of iig niet genoeg aan de hand was en de club giga nat gaat met een miljoenenclaim van Mislintat wegens reputatieschade en/of contractbreuk. Zou Mislintat die stap niet zetten en gewoon doorwillen bij Ajax dan kan dat überhaupt niet nadat ze hem als een baksteen hebben laten vallen en kost het contract afkopen ook een smak geld.
+3/-8

tackle (geschorst)
10 maanden geleden
Ajb niet zeg. Ver weg blijven van de Arena. Afbraak voetbal met wekelijks een ik ben Louis show. Zou het volgende dieptepunt zijn. Man is ver over de houdbaarheidsdatum heen.
Gewoon AZ een flinke afkoopsom geven en Kroes erin die de bezem door de club gaat halen. En de nieuwe bestuursraad moet met onmiddellijke ingang de hele RvC op straat zetten.
+7/-10

 
10 maanden geleden
Een plaats bij de eerste twee is CL deelname en plaats 3 een kans op CL in 2024, dus waarom zou AZ als een van de kanshebbers Ajax helpen, terwijl de CL imkomsten ook nog eens omhoog gaan?
+2/-0

10 maanden geleden
Ach van Gaal wil wel. Allemachtig zeg.

Wegwezen met die vent. Wat we nu juist niet nodig hebben is iemand die zich met het technisch beleid bemoeit alleen maar voor zijn eigen ego.

Daarom ben ik ontzettend blij met Steijn. Hij is duidelijk, neutraal en hij hoeft niet perse zijn eigen ego op Ajax te drukken.
+3/-8

 
10 maanden geleden
Het enige waar het bij sommigen hier om draait is dat ze een verleden bij Ajax hebben. Het maakt niet uit als ze er helemaal niks van kunnen zolang ze maar een Ajax verleden hebben. En dan nog serieus verwachten dat het gaat werken ook.
+6/-6

 
10 maanden geleden
Tja ik lees dat ook.

Het is echt onvoorstelbaar
+3/-6

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Bij mij gaat het erom dat hij verstand heeft van voetbal en veel ervaring heeft. Daarnaast wil hij zelf. 3 belangrijke dingen, los van van ajax verleden, dat is een pre. Louis voldoet aan alle 4, noem eens iemand die aan de 1ste 3 voldoet.
+7/-1

 
10 maanden geleden
Of hij het echt wil is maar de vraag. Het is niet eens afkomstig vanuit een normaal artikel van de Telegraaf (dat is al onbetrouwbaar), maar uit een column.

Overigens bedoel ik jou hier niet mee, omdat jij bij alle opties die je hebt genoemd ook goede argumenten kan geven waarom iemand wel (of juist niet) geschikt is. Het gaat mij meer om het algemeen. Je ziet hier soms de meest bizarre namen voorbij komen die moeten worden aangesteld. De enige 'kwaliteit' die ze hebben is dat ze een verleden hebben bij Ajax. Of het nu gaat om El Ghazi als nieuwe rechtsbuiten, John van 't Schip als nieuwe technisch directeur, Marciano Vink als nieuwe hoofd jeugdopleiding of Edgar Davids in de rvc.
+5/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap je best, maar van Gaal heeft ook een nadeel. En dat is dat enorme ego van hem. Dat ego is zelfs zo groot dat het dak in ieder geval nooit meer dicht kan als hij op de tribune zit. Dat ego begint zijn objectieve beoordelingsvermogen inmiddels aardig te beinvloeden.

En voor de rest, al die namen. Dan gaan we wekenlang zeuren dat Mislintat 100mio heeft uitgegeven, maar geven de sleutel van de ArenA vervolgens wel blindelings aan Edgar Davids. We zijn niet failliet he na de afgelopen transferzomer. We hebben er ook een kleine 150 binnengekregen. Maar ik geef mijn centen liever aan Susan Lendrink in bewaring dan aan Davids of Vink.
+3/-1

10 maanden geleden
Vandaag nog bellen.
+7/-0

10 maanden geleden
Valentijn suggereert. In de Telegraaf. Hij is niet gezond. Hij moet de juiste mensen om zich heen.
Kortom hoe duidelijk wil je het hebben dat hij niet komt.
+2/-0

10 maanden geleden
Geloof mij, zelfs al is hij niet gezond, hij wil dezelfde impact hebben gehad als dat JC had. Die man gaat het doen. De juiste mensen om hem heen is een beetje gevaarlijk omdat hij vaak ja-knikkers om zich heen verzameld die niet veel meerwaarde hebben maar alles beter dan wat er anders beschikbaar is. Louis is een winnaar en dat hebben we nu nodig. Een winnaar met kennis van Ajax, met kennis van winnen.
+8/-0

10 maanden geleden
Meld je maar weer over een paar maanden, Louis, als er weinig verbetering is ten opzichte van het seizoensbegin, nieuwe wijzigingen op dit moment lijken mij niet verstandig. Deze EU League wedstrijd geeft enigszins weer wat hoop en perspectief.
En wat vind ik ik het jammer om nog steeds te moeten lezen dat Frankie niet meer wilt.
+1/-0

10 maanden geleden
Paniekvoetbal. Wat mij betreft blijft Steyn trainer en verdient hij het vertrouwen. Zn selectie is verre van optimaal, dat heeft iedereen wel kunnen zien ondertussen. Maar hij is rustig, hij is slim en is niet bang.
Kijk, we kunnen van Gaal altijd gebruiken voor een bestuursfunctie, ook daar kan hij wellicht wat mensen wakker maken.
+6/-0

10 maanden geleden
Ja dit komt van de telegraaf dan kan hij mooi een conversatie hebben met zijn vriend Valentijn,dat dan weer wel.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Louis en Valentijn zijn zeker geen vrienden en zouden zelfs tijdens het zinken van de Titanic niet met elkaar in hetzelfde reddings bootje willen zitten. :)
+4/-0

10 maanden geleden
Snap al die negatieve reacties hier niet.
lijkt me heel verstandig hem binnen te halen als dat mogelijk is, in welke rol dan ook.
+5/-1

10 maanden geleden
Refresh my memory. Begon juist de revolutie van Johan niet toen ze Louis directeur wilden maken?
+3/-0

 
10 maanden geleden
Louis kan helpen door weg te blijven. Moet er niet aan denken dat hij en Blind terug in dienst komen.
+3/-2

10 maanden geleden
Ik heb altijd gehoopt dat Louis een keer terug zou komen bij ons. Hij kan de club uit de crisis trekken. Ik juich het van harte toe als hij komt.
Eerder is hij al een keer niet leuk weggegaan. Dat kan nu goed gemaakt worden. Ik heb 100% vertrouwen in hem.
+3/-1

10 maanden geleden
Nou maak hem maar tussen paus , zowel voor Sven als mededirecteur met Jan
+1/-1

10 maanden geleden
Alsof Van Gaal met die gek Driessen praat, de journalist die hij tot op het bod verafschuwd.
+7/-0

10 maanden geleden
Valentijn Driessen , door iedereen hier beschouwd als ‘de rat’ van de ‘Foute Krant’ en met de nek aangekeken. Deze Valentijn komt met een worst en de goegemeente loopt er likkebaardend achteraan .
Als Van Gaal overleden is dan zijn er hier nog die hem op zouden willen graven om AJAX ‘te redden’ ..

Enige chaos en een dipje en iedereen loopt achter de Rattenvanger aan ; wat een triestigheid ..!
+3/-1

10 maanden geleden
Doen, zonder verder na te denken doen!!
+2/-1

10 maanden geleden
Pas op! Het bericht is van de stokers van de Telegraaf. Korreltje zout erbij!
+2/-0

 
10 maanden geleden
Korreltje zout kan en voor de rest mag ik hopen dat het bericht waar is, al kan ik een end mee met de Ajacieden hier die vinden dat de periode Louis van Gaal als TD destijds bij Ajax ook niet helemaal prettig verliep, maar goed en al met al,

Gezien de huidige situatie en als ik moet kiezen tussen een headhuntersbureau die door data mogelijk op Mislintat is uitgekomen en met hem nog veel meer data, en wat uiteindelijk kan verklaren waarom Ajax een dergelijke selectie heeft en daar na voetbalt, word ik alleen al vrolijk bij het idee dat van Gaal mogelijk bestuurlijk een handje wil helpen om de boel bij Ajax weer op het goede spoor te krijgen. Met de komst van Kroes in maart lijkt mij dat de opruiming kan beginnen ter voorbereiding van het volgende seizoen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst