Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook VfB Stuttgart start onderzoek naar Sven Mislintat'

21 september 2023 00:33 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Ook VfB Stuttgart start onderzoek naar Sven Mislintat"; image source: Pro Shots

Volgens Bild is ook VfB Stuttgart een onderzoek gestart naar Sven Mislintat. De Duitse club heeft dit zelf ook bevestigd. Het zaakwaarnemerskantoor AKA Global Gmbh ondersteunt het bedrijf van de huidig directeur voetbalzaken van Ajax al sinds 2020 met leningen, waardoor ook Stuttgart nu de transfers uit de periode dat Mislintat in Duitsland werkzaam was onder de loep neemt.

Meer op Bild.de
Tags

mislintat stuttgart vfb aka bild duitsland gmbh loep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Ik krijg langzaam aan wel wat jeuk van deze passant. Geld uitgeven, zelf verrijken, verongelijkt doen, maar uiteindelijk aan het kortste eind trekken gok ik
+5/-1

10 maanden geleden
Als er nu ook een onderzoek in Duitsland id ingesteld, dan moet je als RVC / interim algemeen directeur de TD per direct op non-actief zetten...
+4/-1

 
10 maanden geleden
Lekker zonder wederhoor deze gast met zijn allen verooordelen. Als er echt direct al wat ernstigs naar voren was gekomen was hij uiteraard op non actief gesteld. Wacht nou maar gewoon het onderzoek af en laat je niet gek maken door roddelkrantjes.
+8/-2

 
10 maanden geleden
Ik veroordeel toch niet?

Ik ben wel van mening dat als er onderzocht wordt of iemand er financieel voordeel bij miljoenen tranfers heeft, dat je die hangende het onderzoek op non-actief moet zetten.

Dit is vrij normaal hoor in het bedrijfsleven en zeker bij beursgenoteerde bedrijven.
+3/-2

 
10 maanden geleden
Je laat je gek maken door die boulevardkrant. Er is op dit moment nog niets aan de hand.
+2/-3

 
10 maanden geleden
Spelers worden ook geschorst/op non-actief gesteld als er bijv. een klacht is ingediend of aangifte is gedaan, dus waarom een TD niet? Het zal wel om bepaalde clausules in het contract gaan, die het op non-actief stellen van deze TD niet mogelijk maken.
+2/-0

10 maanden geleden
Hoe is het mogelijk dat Ajax deze man zo zijn gang heeft laten gaan. Middelmaat spelers gekocht. Een trainer aangesteld, waar hij niet mee communiceert. En een team waar niemand blij van wordt.
+6/-1

 
10 maanden geleden
Dat is op zich wat een TD doet. Veel vreemder is dat H2 en VdSar aan mochten modderen met die zaakwaarnemer van Schreuder vorig jaar en er zo'n puinzooi van hebben gemaakt.

Probleem zou zijn dat je niet de juiste TD hebt aangesteld, maar dat die deze beslissingen neemt is helemaal niet raar.
+3/-2

10 maanden geleden
Begin van het einde van deze passant.
+3/-2

 
10 maanden geleden
Ik ben benieuwd hoe lang deze stelende clown nog veilig het stadion in kan. Ik keur dat soort gedrag af maar dat duurt niet lang meer dat geef ik jullie op een briefje.
De rvc is wel bang voor juridische stappen maar onder voetbalsupporters wil men nog wel eens anders denken.
Als het loopt als een clown, zich gedraagt als een clown, een rode nepneus heeft, in een clownspak loopt en piposchoenen aan heeft dan is het een clown zegt men daar.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Als je ziet dat veel supporters schaamteloos genoeg zijn om Marc Dickpic terug te willen halen zou ik me niet al te hard op de borst slaan wat betreft het moreel kompas van de gemiddelde Ajax supporter.
+4/-2

 
10 maanden geleden
Op de borst slaan????? Ik schrijf letterlijk dat ik dat soort gedrag afkeur. Volgens mij is dat het tegenovergestelde dus hoe je daar nu bij komt is mij een raadsel.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Sorry als ik de indruk heb gewekt dat jij dat bedoeld, ik bedoelde het meer in de algemeenheid.
+1/-1

 
10 maanden geleden
In zijn algemeenheid ben ik het helemaal eens met je.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman labyad lido malen mannsverk marin oranje reijnders rensch rosario schouten sevic simons speelstijl tahirovic vos weghorst zirkzee