Transparent
Inloggen
Sluiten

'RvC Ajax durft uit angst voor juridische stappen Sven Mislintat niet op non-actief te zetten'

21 september 2023 00:14 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"RvC Ajax durft uit angst voor juridische stappen Sven Mislintat niet op non-actief te zetten"; image source: Pro Shots

Uit angst voor juridische stappen durft de Raad van Commissarissen het niet aan om Sven Mislintat op non-actief te zetten. Dat zou voorzitter Pier Eringa woensdagavond hebben gezegd op de buitengewone ledenvergadering van Ajax, zo meldt De Telegraaf. Eringa gaf daarbij ook aan dat het onderzoek naar Mislintat breder is dan de transfer van Borna Sosa alleen.

Een meerderheid van de leden van Ajax zou hebben aangegeven dat het wel wil dat Mislintat op non-actief wordt gezet door de club.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

mislintat eringa rvc borna breder pier sosa telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Angst regeert inmiddels dus. Hoezo is ons hoogste bestuursorgaan bang om iets te doen. Dat is wel heel triest eigenlijk.
+4/-0

8 maanden geleden
Er wordt al jaren getreuzeld bij Ajax. De gedachte dat geen besluit het beste besluit is: die gedachte regeert de boel. Tijdperk v.d. Sar wordt er door gekenmerkt.
Ik zou zeggen, die Duitsert op non-actief, op zoek naar nwe technisch directeur, de trainer en selectie het vertrouwen geven, de scouting is in goede handen. Vol erachter in het stadion. En gun het ff tijd.
+4/-0

8 maanden geleden
De topkandidaat om de baas van het politiecorps te worden, durft geen stappen te nemen tegen deze zwendelaar uit angst voor juridische stappen.

Het lijkt de maatschappij wel.
+4/-0

8 maanden geleden
Nou ja zeg, club in angst voor 1 persoon! Juridisch zitten er dan haken en ogen aan! Wie spreekt de waarheid?! Idd angst om te moeten opstappen! Denkt niemand aan t beste voor de club?
+4/-0

8 maanden geleden
Niet zo gek toch dat ze daar even mee wachten?
Je moet nu gewoon goed onderzoek doen en zorgen dat de onderste steen boven komt, op het moment dat het bewijs zich opstapelt gooi je hem eruit.
+5/-0

8 maanden geleden
Wordt een beetje suggestief gebracht. Je moet eerst onderzoek doen, voordat je weet wat er gebeurd is. Als iets obvious is, kan je iemand op non actief zetten. Blijkbaar is dat nu niet zo. Stel, er het is een storm in een glas water en het valt allemaal wel mee, dan heb je wel een probleem met je werknemer als je hem voor niets op non actief hebt gezet.
+6/-0

8 maanden geleden
Wat er ook gebeurd, ik ben niet blij met de aankopen van Sven Mislintat. Ik wil weer Ajaxcieden op het eld zien. Eigen jeugd en ervaren spelers. Spelers waarvoor je naar het het stadion gaat.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Steijn is verantwoordelijk voor de opstelling. Laat hem maar jeugdspelers opstellen.
+3/-0

reactie verwijderd

8 maanden geleden
Wat heeft de Telegraaf er nou weer mee te maken?
+2/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Als er iets níet positiefs over Ajax in de media verschijnt springen velen op tilt hier, zoals ook de mededeling van Andy vd M. over Mislantat bij Veronica Offside waar hij gewoon gelijk bleek te hebben.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Dit bericht kun je ook op vele manieren uitleggen. My 2 cents: een grote invloedgroep wil van Mislintat af en heeft hier een stok gevonden om hem mee te slaan. Echter is het bewijs nog niet sterk genoeg om hem al op non-actief te zetten en durven ze dat niet aan, omdat als het inderdaad allemaal wel meevalt, Sven ze (en terecht) compleet kaal gaat plukken.
Als je daadwerkelijk bewijs hebt gezien is het een no-brainer om hem op non-actief te stellen. Ik denk daarom dat ze niet zozeer bang zijn voor Mislintat, maar voor een uitkomst van het onderzoek waaruit blijkt dat het allemaal meevalt.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht