Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sven Mislintat zoekt naar steun voor ontslag van Maurice Steijn'

19 september 2023 17:33 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Sven Mislintat zoekt naar steun voor ontslag van Maurice Steijn"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International moet Maurice Steijn al vrezen voor zijn ontslag. Directeur Voetbalzaken Sven Mislintat zou intern al bezig zijn om steun te vinden om de Hagenees buiten de deur te kunnen zetten. De Duitser dringt bij zowel Jan van Halst als Maurits Hendriks aan voor steun omdat hij van Steijn afwil.

Zowel de technische staf als de spelersgroep heeft nog het volste vertrouwen in de trainer.

Meer op VI.nl




Tags

steijn maurice mislintat afwil dringt halst hendriks maurits volste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden (gewijzigd)
Mijn mening is dat in alles laat deze ''coach'' van ons zien dat hij ongeschikt en te licht is voor de functie die hij bekleed. Hij motiveert zijn spelers niet op de juiste manier, hij bereid ze tactisch niet voor op de juiste manier, mentaliteit en instelling van de spelers om maar niet over te spreken. Zijn opstellingen, wissels, tactische beslissingen of het gebrek daaraan geven in alles aan dat Maurice Steijn niet met deze internationale selectie om kan gaan en dat dit ver boven zijn pet gaat.

Neem onze club en hem in bescherming alvorens hij nog meer schade berokkend door ons nog verder de afgerond in te helpen door zijn amateurisme en niet-handelen. We zijn er nu klaar mee en meer tijd geven aan deze man gaat helemaal niks veranderen dat is wel duidelijk, of we moeten naar een Schreuder 2.0 scenario willen blijven kijken dit seizoen.

Nu ingrijpen en een ervaren trainer voor de groep zetten die gepokt en gemazeld is in dit wereldje en met deze selectie de neuzen de juiste richting in kan krijgen. Klaar met schijnheligheid en achterbaksheid. Nu iemand met verstand van zaken binnen halen en het seizoen proberen te redden (wat nog heel goed mogelijk is naar mijn mening) voetbal is geen hogere wiskunde, het is eigenlijk heel simpel zoals Cruijff zou zeggen, alleen dan moet je wel weten waar je het over hebt en dat overbrengen op je spelers. Je hebt echt geen 3 maanden nodig om basis dingen in de ploeg te slijpen. Het is werkelijk waar beschamend wat Steijn nalaat om te doen, je zou bijna zeggen dat hij het expres doet aangezien ik het me niet kan voor stellen dat hij zo slecht en onkundig is in dit vak. Hoe dan ook, nu gewoon eruit het is klaar. Ik ben het met Piranha onder mij eens v.Gaal zsm halen om dit seizoen te redden.
+7/-5

 
8 maanden geleden
Je kan naast Driessen gaan zitten want ook jij weet alles beter. Steijn met Schreuder vergelijken gaat wel heel erg ver, en ja alle supporters gilde om Schreuder en om Bergwijn een zie wat daar van gekomen is.

Steijn krijgt een zooitje ongeregeld en moet met een week trainen de boel op de rit hebben, beetje belachelijk hé.

Laat deze man zijn werk doen en wacht eerst eens af.

Roep ook niet om van Gaal kijk eens hoe hij het NL elftal kapot heeft gemaakt met een Flecken van Roon, Noppert, Wiefer ,de eeuwige Bergwijn en de Paay op te stellen ipv vernieuwen.

Dus geef Steijn de kans.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Waarom reageer je niet gewoon inhoudelijk op mijn post met argumenten i.p.v. op de man te spelen en ''jij weet alles beter'' en '' je kan naast Driessen gaan zitten'' . Zulke onzin gewoon. Ik vind dat ik in mijn eerste paraaf duidelijk aankaart wat er mis is en dat ziet elke supporter volgens mij ook zelf wel. Initieel was ik fan van Steijn en vond hem goed over komen, duidelijk, maar narmate het team completer werd laat hij eigenlijk steeds zien dat het teveel is voor hem. Ik ga niet nogmaals herhalen wat ik al heb gezegd en ik vind het heel jammer dat het nu zo uitkomt, ik had dit zelf ook liever niet gehad namelijk. Meer tijd geven betekend dat we alleen maar verder achter op gaan raken en ik vind Steijn een beste vent maar het gaat hier om Ajax en CL en inkomsten volgend jaar, het is hard maar wel de realiteit. Er is geen tijd om te verliezen door meer tijd te geven. Ook maakt Steijn gewoon de cruciale fout door zich op een bepaalde manier op te stellen jegens de spelers, jegens de TD, en zichzelf op een manier in te dekken die niet overeenkomt met een Ajax coach. Zoals ik ook eerder heb aangegeven het is een beetje schijnheilig en achterbaks en ik ben zeer teleurgesteld in zijn handelen in die situatie. Naast het feit dat hij ook nog eens basale dingen niet op de rit krijgt met echt wel goede spelers in de selectie (waar hij aan openlijk twijfelt..) kom op zeg , het is nu wel klaar , dan maar een 4de trainer in korte tijd maar nu verdorie eentje voor de groep zetten waarvan we weten wat we kunnen verwachten ipv in deze onwetendheid en onzerkeheid verder gaan. NL's elftal is heel wat anders dan een club trainen. Ik zeg maar wat van Gaal want ik vertrouw gewoon blindelings dat hij dit wel op de rit zou krijgen maar goed wil jij iemand anders ik zou zeggen noem dan een naam? Ik hoorde De Boer voorbijkomen, zou ik in principe ook niet erg vinden want die weet wat het is om voor Ajax te spelen en een kampioens ploeg te trainen op de Ajax manier. Ik zeg kom maar door met de Boer maar Steijn de kans blijven geven terwijl je gewoon ziet dat het niets gaat worden en aan alle kanten schuurt is gewoon onnozel om het even netjes te houden.
+2/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Mijn steun heeft ie. Iedereen papegaait elkaar een beetje na door te zeggen dat hij de groep pas een paar dagen bij elkaar heeft, maar dat is niet waar. Wel zijn er veel spelers bijgekomen maar hij had makkelijk systemen kunnen inslijpen in een basisteam waar Gorter, Rensch, Hato, vd Boomen, Taylor, Tahirovic, Berghuis, Brobbey en Bergwijn onderdeel van waren sinds eind Juni. Steijn verschuilt zich nu kinderachtig achter nieuwe spelers, niet de spelers die hij wilde. OK dat was dom van Mislintat maar dat betekent niet dat Steijn zijn werk ook niet goed doet. Zelfs Ron Jans heeft Utrecht binnen een week naar zijn hand gezet. Probleem is wel dat Mislintat Steijn heel graag wilde en hij zich na het aankoop debacle natuurlijk niets meer kan veroorloven. De volgende zet moet goed zijn en ookal is het zo goed als onmogelijk, hoop ik dat van Gaal degene is die Ajax uit de stront gaat trekken.
+7/-4

8 maanden geleden
Blind om je heen gaan slaan als de spelers die je zelf hebt gekocht nog minder dan middelmaat blijken te zijn, dan ga je voor ontslag van de trainer.
Hij zal wel een trainer uit de 2.Bundesliga op het oog hebben.

Waar zijn we toch in beland met ons cluppie...
+8/-5

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vrees net zoals vorig seizoen in een soort van niemandsland. Blij dat we niet met de CL meedoen. Het des Ajax voetbal is geen gezicht meer en nog steeds niet haalbaar na 2x 100 miljoen in te hebben gekocht. De beelden zouden maar de wereld over gaan. Ik moet er niet aan denken. Dat is geen reclame en in vele opzichten schadelijk.

De enige die zich verder ontwikkeld/uitbreid is de Ajax NV. Zo werd Maurits Hendriks tot Chief Sports Officier benoemd! Je zou zo maar mogen heten. In Hendriks eigen woorden kijkt hij er naar uit om een bijdrage te leveren aan het versterken van de topsportcultuur en het verder uitbouwen bij Ajax. Interviewtje hier. Interviewtje daar. Clubspeldje op. Ik hoor de bij! Heel interessant allemaal. Verzin de volgende baantjes maar en neem je vriendennetwerk maar mee...

Ja ja, ik zou zeggen terug naar de basis. Laten we beginnen om 11 kwalitatief waardige spelers op te stellen om het topsportklimaat bij Ajax weer op pijl te krijgen, want dat gedeelte zijn we kwijt. Drie tot vijf maanden tijd nodig hebben om na een elftal toe te werken kan Ajax zich niet veroorloven. Dat doen ze bij de amateurs maar.
+2/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

8 maanden geleden
Ik vind Steijn ook te licht voor deze job maar het was wel Mislintat die hem hem haalde met de computer op schoot die hem dat influisterde.
Eigenlijk is alle twee de deur uit dus een veel beter idee. Dat gezegd hebbende vrees ik wel dat de rvc dan weer met zo'n idiote oplossing komt van een of andere lichtgewicht voor Maurice en een vreemdeling voor Sven die niets van Ajax begrijpt en de spelers die daarvoor gehaald moeten worden. Maar ja, slechter al deze twee het doen kan eigenlijk niet dus inruilen maar wat mij betreft.
Het is helaas zo dat we al aan de volgende gifbeker begonnen zijn en Sven heeft de kassa leeg gekocht met tweederangs voetballers. Hoeveel pijn het mij ook doet om te zeggen maar van dit nivo krijg je echt geen topteam gemaakt.
Spelers, TD, trainer en de rvc zijn allemaal ondermaats dus hoe wil je dat nu herstellen nu het seizoen net begonnen is en de kassa leeg?
Er liggen niet eens nieuwe fundamenten en die moeten er eigenlijk dus al weer uit.
Ik kondig dit met heel veel pijn al maanden aan en nu we met volle teugen uit de tweede gifbeker aan het drinken zijn hebben we het dus over deel drie van de hervorming. Het zal echt een type van Gaal of een andere grote naam moeten zin. Iemand die schijt aan alles en iedereen heeft maar wel een goede visie.
+4/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een belachelijk amateurisme, we zijn een beursgenoteerd bedrijf welke geleid wordt door mensen die geen idee hebben wat ze doen, geen verstand van voetbal, geen kennis en geen plan hebben. Fout na fout na fout, om te janken.
+7/-0

8 maanden geleden
Ik denk dat momenteel alleen Frank de Boer deze zware klus kan en wil klaren.
+2/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Van de beschikbare kandidaten lijkt me dit wel de meest logische. Eerst verdedigend orde op zaken stellen, kijken of er jeugdspelers mee kunnen komen (gezien de staat van JA en de leeftijden van die spelers betwijfel ik dat), zal ook steun hebben binnen de club.

Heeft al vaker van niets iets weten te maken, maar ik zie er geen oplossing voor de langere termijn in, en het lijkt mij dat hij juist voor langere tijd wil blijven. Zou voor mij alleen een optie zijn tot het einde van het seizoen tenzij het trage rondspelen in het kommetje ineens uit zijn spel verdwijnt.

Van wat nu al bij Ajax zit zijn alleen Maduro en Vos opties, en de assistent van de disfunctionele hoofdtrainer die je net ontslagen hebt zal denk ik niet gaan werken, ook qua vertrouwen binnen de spelersgroep zelf niet. Vos vind ik een goede trainer die snel zijn stempel kan drukken, maar het afbraakrisico is enorm en hoe doet hij het met een team van grotendeels volwassen profs ipv bij jeugdspelers die je nog meer kunt vormen???
+2/-0

 
8 maanden geleden
Familie van de Boer of zo?..
+1/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Prima dat Steijn wordt ontslagen, maar dit is wel een strike (kruisje) op Mislintat's naam. 3 strikes = out. Mislintat verraste alles en iedereen met deze aanstelling, was zelf heel positief erover en niks daarvan is uitgekomen.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Ik denk dat Mislintat bij het zoeken naar een overperformer niet goed heeft gekeken naar de werklust van de trainer. Ten Hag kwam ook van kleinere clubs waar hij het goed deed, maar die heeft een ongekende werklust en is geobsedeerd bezig alle details te bestuderen.

Van Steijn was onder breder geïnteresseerde volgers al bekend dat het een luie trainer is. Heeft liever een vrije dag dan dat hij beelden bestudeerd. M.i. het slechts denkbare type om voor een volledig gerenoveerde selectie te zetten.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht