Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'We hebben heel duidelijk aangegeven waar de sterkte van Twente ligt'

17 september 2023 20:26

Maurice Steijn had in gesprek met ESPN geen goed woord over voor het spel van zijn ploeg. "We begonnen echt dramatisch aan de wedstrijd. We hebben heel duidelijk aangegeven waar de sterkte van Twente ligt, maar als je dan ziet hoe wij aan de wedstrijd beginnen...", aldus Slot. "Binnen één minuut was er al een grote kans en na elf minuten staan we al met 2-0 achter omdat er niet wordt ingegrepen. Het was heel naïef. Waar moet je dan beginnen?"

De trainer miste beleving binnen zijn ploeg. "Dat was voor ons het meest frustrerende. Dat heb ik de spelers ook gezegd in de rust en na afloop", zo gaf hij aan. "Dat er in een nieuwe ploeg dingen mis gaan of passes niet aankomen kan ik mee leven. Maar ik kan er niet mee leven dat je de kaas van je brood laat eten, ieder duel verliest en je man laat lopen. Die goals die we tegenkrijgen komt omdat we ook achterin niet scherp zijn. Dat vind ik heel kwalijk."

Steijn kan nog niet zeggen of hij de spelers ook komende wedstrijd nog het vertrouwen geeft. "Dat zullen we donderdag gaan zien, maar dat dit heel zuur is is wel duidelijk", zei hij daarover.
Tags

steijn maurice twente brood espn frustrerende kaas naief slot tegenkrijgen zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.361 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom avila berghuis bergwijn bertjek brobbey derk donnyfromthelittleriver feyenoord forbs gaaei godts gorter johanssen mannsverk mikautadze mislintat ramaj rulli rvc salah sosa steijn sutalo tahirovic taylor twente volendam vos