Jong Ajax in eigen huis gelijk tegen FC Emmen

15 september 2023 22:00

Jong Ajax in eigen huis gelijk tegen FC Emmen; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft in een uiteindelijk spectaculair duel het eerste punt van het seizoen gepakt. In eigen huis eindigde het competitieduel tegen FC Emmen in een 3-3 gelijkspel. Via treffers van David Kalokoh en Mika Godts stond de ploeg van Dave Vos bij rust nog op een 2-0 voorsprong, maar in de tweede helft leek de ploeg het volledig weg te geven en scoorde Emmen drie doelpunten.

Uiteindelijk volgde dan toch nog het dikverdiende punt. In blessuretijd knalde Kristian Hlynsson vanaf de rand van de zestien de derde treffer tegen de touwen.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Jermoumi (63' Sarfo), Aertssen, Brandes (63' Henry), Gooijer, Hlynsson, Vos (89' Speksnijder), Misehouy, Banel, Kalokoh (75' Chourak), Godts (63' Van Axel Dongen)