Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'Door veel mensen werd de context volledig weggelaten'

15 september 2023 20:26 - Ajax TV
Foto: Pro Shots

Maurice Steijn: "Door veel mensen werd de context volledig weggelaten"; image source: Pro Shots

Tegenover Ajax TV heeft Maurice Steijn gereageerd op de kritiek die ontstond na zijn uitspraken na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. "Je moet dat wel in de juiste context zien. Door veel mensen werd die context volledig weggelaten", aldus Steijn. "In mijn ogen was het allemaal niet zo spannend."

Steijn gaat verder: "Er zijn ook allemaal wild west verhalen. Ook daarna hebben we gewoon constant contact gehad, Sven en ik. Wel zijn we allebei even een paar dagen weggeweest. Afgelopen donderdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien, hebben we een kop koffie gedronken en daarna de draad weer verder opgepakt. Het is allemaal niet zo groot."

Volgens de trainer komen die werelden soms ook gewoon tegenover elkaar te staan. "Ik ben heel erg voor de korte termijn, terwijl Sven ook heel erg met de lange termijn bezig is voor Ajax", zo geeft hij aan. "Dat komt dan bij elkaar. Dan drink je een bak koffie. We zijn allebei professionals en hebben het beste voor met Ajax."

Steijn geeft daarbij ook aan dat het onzin is dat de suggestie werd gewekt dat hij alleen tevreden was met de komst van Josip Šutalo. "Ik heb proberen aan te geven dat ik die andere spelers niet goed genoeg kende", zegt hij daarover. "Ze zijn pas laat binnen gekomen en ik heb ook niet de tijd gehad om tien wedstrijden van die spelers te bekijken. Je moet het met korte videobeelden doen, maar de eerste indrukken zijn prima."

Meer op Ajax TV
Discussieer mee op de forums


Tags

steijn context maurice weggelaten drink fortuna indrukken josip onzin suggestie sutalo werelden west wild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Staan een tweetal rammelende zinnen in dit artikel.

"Ook daarna hebben we gewoon constant gehad, Sven en ik." = "Ook daarna hebben we gewoon contact gehad, Sven en ik."

"Ze zijn pas laat binnen gekomen en ik heb ook niet de tijd gehad om tien wedstrijden van die spelers gehad." = "Ze zijn pas laat binnen gekomen en ik heb ook niet de tijd gehad om tien wedstrijden van die spelers te bekijken."

Verder weer een prima uitleg van Maurice, maar de media hoort nu eenmaal graag wat men wil horen en vervolgens gaan allerlei mensen weer met dat aangepaste verhaal aan de gang.
+8/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom avila berghuis bertjek brobbey derk donnyfromthelittleriver feyenoord forbs gaaei godts gorter johanssen mannsverk mikautadze mislintat ramaj reiziger rulli rvc salah sosa steijn sutalo tahirovic taylor twente volendam vos