Transparent
Inloggen
Sluiten

'Anwar El Ghazi houdt conditie op peil bij Ajax'

13 september 2023 09:58 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Anwar El Ghazi houdt conditie op peil bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Anwar El Ghazi voorlopig meetraint bij Ajax. Nadat het contract van de aanvaller bij PSV werd ontbonden heeft hij de kans gekregen om bij Jong Ajax zijn conditie op peil te houden. Hoewel El Ghazi transfervrij vastgelegd zou kunnen worden, lijkt er geen sprake te zijn dat hij een contract bij Ajax zou kunnen krijgen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

ghazi conditie peil jong ontbonden telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Een kans voor open doel heet dit. We hebben geen rechtsbuiten en deze is gratis op te halen. Je kunt hem zelfs gratis testen tijdens de training. Geef hem een 9 maanden-contract.
+10/-1

 
3 weken geleden
Ja inderdaad, en er is transfervrij niet veel beters te krijgen op het moment. Zelfs al kost het je een miljoen aan salaris, je kan je er nauwelijks een buil aan vallen. De man heeft ervaring, een goed schot en volgens mij ook wel wat bewijsdrang nu dat Bosz hem naar de uitgang heeft gewerkt. Berghuis is voor mij de nummer 1 op die plek maar we moeten nog maar zien of hij nog gemotiveerd genoeg is. Ik heb tot nu toe bar weinig gezien van Berghuis in de duels die hij wel speelde of inviel.
+6/-1

 
JCdeBest (geschorst)
3 weken geleden
Echt triest en topclub onwaardig scenario. Heb je om en nabij 100 miljoen te besteden kom je via deze weg per ongeluk toch nog aan een rechtsbuiten. Lucky organisatie maar oei wat slecht
+3/-2

3 weken geleden
Niet de toevoeging waar wij allen op hoopten, maar hij is ook niet bedroevend slecht en hij brengt Ajax-dna mee, iets waar het op dit moment echt aan ontbreekt. Laat hem zich maar bewijzen en misschien levert het hem een contract op
+7/-1

3 weken geleden
Gewoon een prestatie contract geven.
+5/-1

3 weken geleden
Of hij nou een contract krijgt of niet, ik vind het mooi dat Ajax oud spelers de kans geeft om thuis te trainen. Een mooie manier van met elkaar omgaan.
+14/-0

 
3 weken geleden
Prima om contract te geven voor 1 jaar. De voorhoede die we nu hebben is ook bagger.
+5/-6

3 weken geleden (gewijzigd)
2 Jarig contract aanbieden. Af en toe in laten vallen tegen zwakke tegenstanders. Zodat hij een paar goals maakt. Dan volgend jaar verkopen voor 20 miljoen. In Engeland trappen ze overal in.
+6/-1

 
3 weken geleden
Nadeel is dat hij al in Engeland geweest is.
+2/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Hij is zeker een optie voor Ajax als backup rechtbuiten bij gebrek aan beter.
Wel vreemd dat zijn manager kennelijk geen visje heeft uitgegooid in een woestijn vijver, waar ook mindere vissen een hengel met een paar miljoen weten te vinden.
+1/-1

3 weken geleden
Ik begrijp niet goed waarom de meeste zeggen El Ghazi erbij te halen, met wat voor een contractvorm dan ook.
Ondanks zijn buitenland ervaring, ben ik namelijk niet onder de indruk van zijn prestaties.
Er is al zoveel middelmaat of mindermaat binnengehaald.
+1/-0

 
3 weken geleden
Nou, dat komt omdat we op dit moment helemaal geen rechtsbuiten hebben. Forbes rendeert alleen vanaf links en Berghuis raakt geen pepernoot (meer) op de rechtsbuiten positie., Conceicao speelt niet meer bij Ajax. De vraag is: welke speler houden wij nog over die wat kan op rechterflank? El Ghazi zou zeker niet mijn eerste keus zijn om naar Ajax te halen, maar er is nu geen keus. Als het alleen salaris kost zien ik ook verder geen risico. Jaarcontract met eenzijdige optie voor verlenging zou een mooie constructie zijn, dan kan je er misschien ook nog wat mee verdienen als hij boven verwachting presteert.
+3/-0

3 weken geleden
Hij is in ieder geval een rechtsbuiten.
+1/-0

3 weken geleden
Misschien wat voor Ten Hag maar hou het alleen bij trainen wan deze jongen heeft het echt niet.
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom avila berghuis bertjek brobbey derk donnyfromthelittleriver feyenoord forbs gaaei godts gorter johanssen mannsverk mikautadze mislintat ramaj reiziger rulli rvc salah sosa steijn sutalo tahirovic taylor twente volendam vos