Transparent
Inloggen
Sluiten

'Negen leden bestuursraad Ajax voorgesteld'

7 september 2023 11:10 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Negen leden bestuursraad Ajax voorgesteld"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat negen leden zijn voorgedragen voor de bestuursraad van Ajax. De bestuursraad bestond aanvankelijk uit zeven leden, maar als het aan de ereleden van de club ligt wordt dit uitgebreid naar negen. Ernst Boekhorst is de beoogde voorzitter en moet daarmee Frank Eijken opvolgen.

Naast Boekhorst moeten in eerste instantie ook René Zegerius, ohn Busink, Marjon Eijlers, Giovanni Fränkel, Sirik Goeman en voormalig Ajax-speler en -fysiotherapeut Pim van Dord tot de bestuursraad toetreden. Op een later moment volgden dan ook voormalig Ajacied Edo Ophof en voetbaladvocaat Christiaan Visser.

Tijdens de Buitengewone Algemene Leden Vergadering op woensdag 20 september moet de voordracht door de leden worden bekrachtigd.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

bestuursraad boekhorst bekrachtigd busink christiaan dord edo eijken eijlers ereleden frankel fysiotherapeut goeman marjon ohn ophof sirik telegraaf toetreden visser voetbaladvocaat voordracht zegerius

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.