Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: tot penalty weinig aan de hand

5 november 2003 00:44

"Tot aan de penalty controleerden we de wedstrijd en was er niets aan de hand. We speelden dit duel zelfs beter dan in de thuiswedstrijd, maar het is niet voldoende geweest. Er was weinig aan de hand tot de penalty. Toen kwam daar snel de tweede goal overheen. We moesten toen risico's nemen en kwamen goed terug in de wedstrijd. We hadden zelfs kansen op de 2-2 met de bal op de lat" Volgens Koeman had Milosevic de penalty slim uitgelokt. "Yakubu steekt wel zijn been in het duel, dan gaat de spits makkelijk liggen. Dat deed hij goed." De Ajax coach wilde aanvankelijk niet op de rol van de scheidsrechter ingaan, maar kon dat toch niet laten. "We waren ongelukkig in de kaarten. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat hij sneller een kaart trok voor Ajax dan voor Celta. Het was een spannende wedstrijd, maar die had niet zoveel kaarten nodig gehad" waarna hij nog eens openlijk zijn twijfels uitsprak over de scheidsrechter.

Volgens Koeman moet 9 punten nog steeds voldoende zijn voor de tweede plaats. "Maar die moeten we eerst wel halen. Dat wordt steeds moelijker. De volgende is AC Milan thuis en dat is ook geen gemakkelijke. Maar we zijn zeker nog niet kansloos."




Tags

koeman celta controleerden milan milosevic moelijker uitgelokt uitsprak yakubu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht