Transparent
Inloggen
Sluiten

'RvC-voorzitter Pier Eringa gepolst voor funtie van korpschef Nationale Politie'

6 september 2023 15:56 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"RvC-voorzitter Pier Eringa gepolst voor funtie van korpschef Nationale Politie"; image source: Pro Shots

Pier Eringa vertrekt mogelijk alweer bij Ajax. Volgens De Telegraaf is de huidig voorzitter van de Raad van Commissarissen gepolst om korpschef te worden van de Nationale Politie. Indien hij deze functie accepteert moet hij opstappen bij Ajax. Eringa is sinds dit jaar pas bij de club actief in de RvC. Eerder was hij onder meer in diverse functies actief bij de politie.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

eringa gepolst korpschef pier rvc funtie accepteert telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Stel je voor dat je iemand kiest die nu al in de politieorganisatie werkt.. Kennelijk had hij het wel gezien bij de politie, maar (vooropgesteld dat hij gaat) voor korpschef wil hij wel terugkomen? Geef het aan iemand die wel zich dag en nacht inzet voor de politie.
+3/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Dat krijg je als je een notoire jobhopper binnenhaalt.
+4/-0

8 maanden geleden
Ik ken de beste man niet maar denk wel te weten dat de rvc er een grote puinhoop van gemaakt heeft de laatste twee jaar. Dat hij dan als voorzitter al weer weg zou gaan daar zal ik dus niet wakker van liggen.
+2/-0

8 maanden geleden
Voetbalclub, politie - als je ervaren pluchezitter bent, hoef je nergens verstand van te hebben.
+3/-0

8 maanden geleden
Hij is vast niet de enige die een fout gemaakt heeft kun je voor hem een tolk aanschaffen voor ajax met al die verschillende nationaliteitem
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
De RVC heeft de afgelopen jaren gefunctioneerd zonder Raad van Bestuur (met 70% grootaandeelhouder van Ajax).

Veel belangrijker nieuws dan dit is dat er een nieuwe bestuursraad gevormd gaat worden met daarin oa oud-ajacieden Pim van Dord en Edo Ophof. En vooral de komst van Ophof is daarin zeer groot nieuws. Ophof is rechtstreeks betrokken geweest bij de Cruyff revolutie.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht