Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Owen Wijndal op huurbasis naar Antwerp

5 september 2023 09:36 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Owen Wijndal op huurbasis naar Antwerp</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Owen Wijndal per direct op huurbasis is vertrokken naar Royal Antwerp FC. De linksback zal tot het einde van dit seizoen uitkomen voor de regerend kampioen van België. Wijndal heeft in de Johan Cruijff ArenA nog een contract tot de zomer van 2027 en kwam tot nu toe tot 32 officiële wedstrijden.

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

wijndal antwerp owen arena belgie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Err ... hoe werkt dat dan buiten de transferperiode?!?
+1/-0

 
8 maanden geleden
Zijn contract is nog steeds bij Ajax, dus verhuren kan altijd denk ik? Al kom je wellicht wel in de problemen met je selectie voor europese wedstrijden als je die lijst al hebt ingeleverd?
+1/-0

 
8 maanden geleden
Belgie begint later en eindigt daarom ook later! Net als bv Turkije. Ik vindt het slim, dan kan je de nog teleurgestelde spelers nog halen.
+4/-0

 
8 maanden geleden
De transferwindow in België sluit morgenavond pas daarom kon hij nu nog vertrekken naar Antwerp.

Overigens mag hij niet meer uitkomen voor Antwerp in de Champions League. Die spelerslijsten moesten uiterlijk afgelopen nacht al zijn ingeleverd bij de UEFA.
+3/-0

8 maanden geleden
Marc, dankjewel voor deze oplossing. Hopelijk vindt Owen zijn plezier en vooral zijn vorm terug bij Antwerp. Het beste voor iedereen.
+4/-0

8 maanden geleden
Zo kun je nog wat jongens wegzetten daar. Hopelijk doen ze hetzelfde met Godts, Vos en Kaplan, die jongens hebben speelminuten nodig op het hoogste niveau. Bij een club als Gent, Genk, Antwerp, Anderlecht, Club of Union kunnen ze goede ervaring opdoen om straks beter bij Ajax terug te keren.
+3/-0

8 maanden geleden
Jongens, we moeten gewoon eens en voor altijd ophouden met spelers kopen van AZ. We betalen er iedere keer meer voor dan de marktwaarde, en ze stellen stuk voor stuk teleur. Hoe kan het nou, dat de aanvoerder van een top 5 club, die best goed gepresteerd heeft in Oranje, zo diep door de mand valt bij Ajax?! Begrijp er echt helemaal geen zak van.
Misschien doen ze daar in Alkmaar wat speciaals door de thee, want ook andere top transfers bakken er helemaal niets van. Kijk naar Boadu en Stengs, en daarvoor jongens als Dembele en Jansen. Een groot tranendal. En dan te bedenken dat er vorig jaar stemmen opgingen op Rijnders te kopen voor een recordbedrag...
+5/-0

 
8 maanden geleden
Lijkt me gewoon ook dat velen de druk van de grote stadions en het altijd moeten winnen niet aankunnen. Zerrouki valt tot nu toe ook enorm tegen bij Feyenoord.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Wijndal viel ook (zwaar) tegen bij Oranje. Malacia maakte sneller en betere indruk dan Owen in het oranjeshirt. AZ haalde Kerkez een half jaar voordat Wijndal verkocht werd aan Ajax. Wij financieren deels hun beleid.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ik hoor wat je zegt en je hebt ook zeker een punt, maar wat dan bijvoorbeeld te zeggen van een Ziyech en een Gravenberch? Speelden bij ons de sterren van de hemel en zitten vervolgens in Engeland en Duitsland de bank of de tribune warm te houden. En zo zijn er wel meer voorbeelden te noemen. Zo zag ik gister (als ik me goed herinner) de verkoopprijs van Davinson Sánchez voorbij komen. Die is ook een knap stukkie minder waard worden sinds zijn vertrek bij ons. Ofwel hij is veel te duur verkocht (goed gedaan Ajax in dat geval) of zijn waarde is serieus gekelderd.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht