Transparent
Inloggen
Sluiten

Wesley Sneijder: 'Dit is niet het juiste moment'

4 september 2023 23:07 - Veronica Offside
Foto: Pro Shots

Wesley Sneijder: "Dit is niet het juiste moment"; image source: Pro Shots

Wesley Sneijder twijfelt toch weer of hij wel bij Ajax aan de slag wil gaan. Dat gaf hij maandagavond aan bij Veronica Offside. "Ik ga eerst nog een kopje koffie drinken en dan zie ik wel. Maar als ik nu om me heen kijk, had ik vorige keer niet zo gek gereageerd", aldus Sneijder. "Er is qua Ajax-dna weinig te vinden. Dit is niet het juiste moment."

Volgens Sneijder kun je ook niet wachten tot de talenten over drie of vier jaar doorbreken. "De supporters geven je geen tijd. Je kan geen overbruggingsjaar hebben", zei hij daarover. "Je zal er over twee weken al moeten staan en daar heb ik een heel hard hoofd in."




Tags

dna kopje offside overbruggingsjaar twijfelt veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Dit is van de site geen juiste manier om de woorden van Wesley te interpreteren. Dit is een bepaalde context gezegd. Er hing de typische Veronica offside sfeer, dus dan is het ook bedoeld om mensen te vermaken. Bovendien werden de woorden in zijn mond gelegd. Hij zei bijvoorbeeld ook dat hij begrijpt dat hij daar niet als eerste man aan de slag te gaan en dat hij best bepaalde ideeën heeft over bepaalde dingen. Dat betekend dat hij best heeft nagedacht over hoe bij Ajax te gaan werken. Kortom ik denk dat Wesley pas beslist wanneer hi voelt dat de liefde van twee kanten komt. Daar is hij heel gevoelig voor.
+6/-1

8 maanden geleden
We hebben wel andere zaken aan ons hoofd bij Ajax.
+3/-2

8 maanden geleden
Het juiste moment was na zijn carrière bij Inter, maar dan als speler. Bij de technische staf heeft deze man niets te zoeken. Veel te onstabiel. Los van de verwachting dat er over 3 maanden alweer een andere trainer voor de groep zal staan.
+3/-0

8 maanden geleden
Zo mooi hoe hij het 'succes' van Noslin claimde gisteren, haha, deze man is de weg kwijt. Zelfs Steijns wordt weinig wijzer van Sneijder.
+2/-2

En un momento dado (geschorst)
8 maanden geleden
Ik hoop dat het nu eindelijk eens klaar is met Sneijder en Ajax! Blijf alsjeblieft WEG van de ArenA!!!
+1/-0

8 maanden geleden
Goh, dit zag je ook niet aankomen.

Volgende week zal hij wel bekend maken dat hij ergens eigenaar wordt van een club om deze na een paar weken weer te willen verkopen omdat hij tijdens de herfstvakantie een week naar een all-inclusive hotel wil gaan.

Na terugkomst meldt hij zich weer bij Ajax omdat hij het wel ziet zitten om in de raad van commissarissen plaats te nemen. Na twee weken van gesprekken bedenkt hij zich toch, want hij wordt toch liever teammanager.
+2/-0

8 maanden geleden
Snijder zou een prima vent zijn, hij praat niet met alle winden mee, heeft een winnaars mentaliteit en kan ook prima dingen binnen kamers houden. En wat hij in het vereleden ook gedaan heeft. Hij was een touwtrekker voor Ajax en overal waar hij gespeeld heeft. Ik vind het jammer dat juist hij niet instapt. Juist nu kan hij veel betekenen. Afijn ik hoop dat deze goozer toch alsnog komt. Als is de kans wel erg klein naar het zich nu laat uitzien
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos