Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'Ik heb weinig inspraak gehad in de transfers'

3 september 2023 21:26
Foto: Pro Shots

Maurice Steijn: "Ik heb weinig inspraak gehad in de transfers"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie na afloop van het duel tegen Fortuna Sittard heeft Maurice Steijn kritiek geuit op het aankoopbeleid van Sven Mislintat. "Ik heb weinig inspraak gehad. Sven is met alle spelers aangekomen", aldus Steijn. "Met een speler als Sutalo kan ik wel goed leven. Wij als staf hebben ook spelers aangedragen, maar hij heeft andere keuzes gemaakt."

Steijn ging verder: "Samen met Mislintat hebben we gekeken naar welke posities ingevuld moesten worden en dat waren er natuurlijk veel."

Gevraagd werd aan de trainer hoe lang hij nodig gaat hebben om van Ajax een lopend geheel te maken. "Het zal heel snel moeten, maar ik kan er geen tijd aan vast pinnen. Duurt het een maand? Duurt het twee maanden?", vroeg hij zich af. "Het heeft vooral met de kwaliteit van de spelers te maken en dat zal in de komende weken moeten gaan blijken."




Tags

steijn inspraak maurice mislintat aangedragen aangekomen fortuna pinnen sutalo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Lekker zo’n samenwerking. En wie kan weg als de resultaten slecht blijven?
+6/-0

9 maanden geleden
De laan uit sturen deze man. Mislintat neemt hem in bescherming en deze nietsnut gooit hem onder de bus. Ik vind het te schandalig voor woorden , naast het feit dat hij ''Nederlands'' sprekende spelertjes niet heeft kunnen krijgen, dat hij al openlijk twijfelt aan de kwaliteiten van zijn huidige spelers groep. Ik zeg tief dan lekker een eind op naar Rotterdam en ga weer lekker een provinciaal clupje trainen want een top club is voor jou niet weggelege.d
+6/-4

9 maanden geleden
Bizar dit en vooral onverstandig. Je TD publiekelijk afvallen maakt het in ieder geval makkelijker voor Sven om Maurice vervangen.
+9/-0

9 maanden geleden
Haal maar snel Ron Jans op voordat die naar Utrecht gaat. Die kan van deze spelers wel chocola maken.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Te laat…. Uuuu 🤦‍♂️
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Hij laat in ieder geval zien dat de druk hem te hoog is bij een top club als Ajax. Wat een mafkees dat hij zich zo laat kennen in plaats van gewoon RUSTIG te blijven en zeggen dat er TIJD nodig is met al die nieuwe spelers , waar iedereen heus begrip voor heeft. Maar nee hij kiest er voor om vingertjes te wijzen en zich in te dekken en de schuld van zich af te praten terwijl die voor geen meter presteert. Ik kan me echt boos maken nou om deze malloot. Witte doekjes volgende keer weg met die pannekoek.
+4/-3

9 maanden geleden
Ajax is het nu vroegere Feyenoord. Wen er maar vast aan. Wat een beleid!
+4/-5

 
9 maanden geleden
Ja daag. Nooit te vergelijken met die armoedzaaiers.
+4/-2

9 maanden geleden
Die is dus klaar ...

Geen enkel probleem om zoiets te denken of intern te zeggen. Maar om dit op een persconferentie te zeggen ... Letterlijk het domste wat je kan doen. Extra voer voor onze 'grote vriend' Mike Verweij. Die zal nog net niet zijn klaar gekomen na de wedstrijd.
+12/-0

9 maanden geleden
Ik werd helemaal gek van Schreuders 'Ik maak mij geen zorgen' maar dat was nu toch wel beter geweest dan deze uitspraak.
+6/-0

9 maanden geleden
Deze man weet echt niet hoe het bij de grootste club van Nederland werkt, hij gaat de kerstvakantie er gewoon uit met deze uitspraken
+6/-1

 
8 maanden geleden
Dat weet onze barkeeper wel! Sven moet weg , die heeft Ajax beschadigd!!
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Beschadigd? De enige die Ajax momenteel beschadigd is Maurice Steijn. Eerst zeggen ik geef de posities en Mislintat haalt de spelers, om vervolgens na 2 slechte partijtjes schuld af te schuiven en met vingertje te wijzen naar de TD. Erg kinderachtig en onprofessioneel. Om maar niet te spreken over openlijk twijfelen aan de kwaliteiten van je spelersgroep. Is dat niet gewoon ontslag waardig? Ik snap niet dat mensen zich zo achter die amateur scharen.
+4/-1

9 maanden geleden
Na zijn uitspraak over Sneijder, zijn idee dat de voorhoede zichzelf maar moet redden, zijn probleem met de Engelse taal, is dit de volgende mispeer. Heeft hij niet door dat hij zelf ook tweede keus was achter die Noor? Als hij niet kan werken met deze selectie is het tijd voor een andere trainer. Gelukkig is hiermee rekening gehouden door de td verantwoordelijk te maken voor de samenstelling van de spelersgroep.
+4/-1

9 maanden geleden
We moeten gewoon even helemaal terug naar het begin van dit foutenfestival, het aanstellen van Mislintat en vervolgens het aanstellen van Steijn.
110 miljoen uitgeven en niet kunnen winnen van Excelsior, Ludogorets em Fortuna.
Dat Steijn dit zegt in emotie is dom van hem maar mooi voor ons, we zien dus dat enkel en alleen Mislintat deze nobodys heeft aangekocht voor belachelijk veel geld.
We zijn echt de lul.
+8/-4

9 maanden geleden
Maurice, houd vol tot aan de winter, dan wordt je vervangen door een 2.Bundesliga trainer.
+5/-4

9 maanden geleden
Weg ermee! Direct doen en Maduro samen met Vink de leiding geven. Relaties zijn vergiftigd en gaat ook niet meer goedkomen!
+3/-0

8 maanden geleden
Ik zou er alle begrip voor hebben als Maurice opstapt. Dit Wespennest is lastig te bestrijden. Het pluche wint weer..
+3/-0

 
8 maanden geleden
Ach ga toch weg, dus jij staat achter zijn scheinheilig gedrag en amateuristisch optreden tot zo ver? Alleen maar omdat hij Nederlander is? Je bent duidelijk geen echte Ajacied.
+3/-2

8 maanden geleden
Ik lees heel veel reacties met de trainer de laan uitsturen waarom?waarom als de competitie is begonnen zoveel spelers halen?waarom begin je niet in de voorbereiding met een aantal spelers halen geen 12 zodat je in de voorbereiding op elkaar ingespeeld raakt en dat je laner bij elkaar bent nu moetje een team maken terwijl de competitie al 3 wedstrijden onderweg is wat ik nog meer niet snap dat je naar een topaanvoerder niet luisterd tadic dat was in mijn ogen een echte aanvoerder iemand die je op scherp kon zetten bal vast kon houden goeie voorzet kon geven waar je alleen je hoofd maar tegen aan hoefde te koppen punt 2 wat ik totaal niet snap een dna van davy klaassen stel je niet op geef je geen vertrouwen en die is ook weg nu is de competitie begonnen en heb je zoveel spelers gehaald en dan verwacht ik geen wonderen meer zal misschien wel zo zijn dat we nuchter denken in drenthe als je zolaat een team moet samenstellen terwijl psv zich op tijd versterkt met her en der nog een speler erbij en feyenoord houd de groep grotendeels bij elkaar ja dan loop je gewoon achter de feiten aan maar ik zal het wel verkeerd zien maar ik geef maurice wel een kans vooral met zoveel nieuwe spelers met spelers halen moetje ook naar de wens van de trainer luisteren en als dat niet is gebeurd ben je gewoon verkeerd bezig ik ken heel veel spelers niet omdat ik alleen ajax volg maar dit is mijn mening sorry ben nieuw hier maar las al die berichten en daar wou ik graag mijn mening overgeven
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Omdat er eerst verkocht moest worden voordat er kon worden gekocht. Als Timber, Alvarez en Kudus begin juli waren vertrokken zou het sneller zijn gegaan, maar dat gebeurd meestal niet op de transfermarkt waar het meerendeel van de handel tegen het einde plaatsvindt.
+1/-0

8 maanden geleden
Niet slim om dit zo te zeggen maar goed we moeten verder .Dus zand erover en doortrainen .
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos