Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boomen: "Wij vinden absoluut dat het beter moet"

3 september 2023 18:23

Branco van den Boomen was de eerste Ajax speler voor de camera van ESPN vandaag en de middenvelder werd gevraagd naar wat we van vandaag moesten vinden. Hierop zei Branco: “Dat vind ik moeilijk om te zeggen. Wij vinden absoluut dat het beter moet. Ik denk dat iedereen in de groep daar zo in staat. Ik snap dat er veel kritiek is vanuit alles en iedereen, omdat Ajax gewoon beter moet dan dit. Alleen ik denk dat we wel moeten realiseren dat we tijd nodig hebben. Want om met jongens te spelen die je nauwelijks kent en geen band mee hebt, wat je dan probeert om met twee drie dagen dat te creëren dat is niet zo makkelijk. Je beweegt veel in dezelfde zones, omdat je de jongens niet kent. Dat heeft er gewoon mee te maken dat we een proces in gang en processen zijn lang.”

In de voorbereiding speelde van den Boomen erg goed, maar de laatste weken was daar minder van te zien. De middenvelder zei hier zelf over: “Ik stel mezelf die vraag ook waarom het in de voorbereiding beter ging dan nu, maar ik heb het antwoord niet. Het enigste wat er mee te maken is dat ik een goede klik had met Kudus. Vooral tegen Heracles zag je dat ik hem vaak zocht. Het is precies hetzelfde voor mij als voor het hele team. Ik moet hard gaan werken om connecties te vinden en te maken met medespelers.”




Discussieer mee op de forums


Tags

boomen branco beweegt connecties enigste espn heracles kudus processen zones

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos