Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Davy Klaassen vertrekt naar Inter

1 september 2023 20:48 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Davy Klaassen vertrekt naar Inter</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft bevestigd dat Davy Klaassen is vertrokken bij de club. De middenvelder vervolgt zijn loopbaan bij Internazionale. Over twee periodes kwam Klaassen tot liefst 321 officiële wedstrijden en werd hij vijf keer landskampioen. In 2016 werd hij uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar.

Meer op Ajax.nl




Tags

inter internazionale

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Bedankt voor al je tomeloze inzet Klaassen. Top punt van professionaliteit en nooit geklaagd over de invalbeurten die je kreeg.

Toch een slecht voorbeeld van hoe het met de club is gesteld; een icoon laten gaan zodat nog een gekochte vreemdeling zijn plek in kan nemen. Jeugd krijgt geen kans en het Ajax DNA loopt de club uit.
+6/-5

 
9 maanden geleden
Zo ga je toch juist om met een icoon? Klaassen had alles behalve een garantie op speeltijd. Die jongen wil nog één keer kijken of hij kan slagen in een grote competitie bij een topclub die in de CL uitkomt. Ajax gunt hem dit door hem transfervrij die stap te laten maken. Mr. 1-0, veel succes! Hopelijk staat er een nieuwe Mr. 1-0 op in dit nieuwe team en ook graag een Mr. 2-0.
+4/-0

9 maanden geleden
Succes daar, Davy. Bedankt voor al jouw inzet. Ik begrijp goed dat je geen reserverol wilt innemen dit seizoen bij ons.
+6/-1

 
9 maanden geleden
Ga er maar van uit dat Klaassen bij Inter net zo vaak op de bank zit als dat hij bij AJAX zou doen …
+2/-0

9 maanden geleden
Vind ik ontzettend jammer er is helemaal niets van het elftal van zeg maar 1 jaar en een beetje terug niets over.Ajax kan nooit concurreren op deze manier , het leeg roven van ons aller Ajax lijkt wel een hobby
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper