Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Davy Klaassen al in Milaan voor medische keuring'

1 september 2023 09:22 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

[Update] "Davy Klaassen al in Milaan voor medische keuring"; image source: Pro Shots

Davy Klaassen kan aan het eind van de transferwindow mogelijk nog vertrekken bij Ajax. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is de middenvelder namelijk in beeld bij Internazionale. De Italiaanse Champions League deelnemer is nog op zoek naar een speler om het middenveld te versterken en Klaassen is een van de opties die wordt besproken.

Update 01-09 09:22: Davy Klaassen is inderdaad op weg naar Internazionale. Volgens Fabrizio Romano is de middenvelder al in Milaan om medisch gekeurd te gaan worden. Beide clubs hebben al een akkoord bereikt, terwijl Klaassen voor twee seizoenen zal gaan tekenen bij Inter.




Tags

milaan fabrizio internazionale keuring romano inter transferexpert transferwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
8 maanden geleden
Mooie club voor Davy, snap het ook als hij toch nog voor een avontuur kiest. Maar ik hoop dat hij in Amsterdam blijft...
+6/-0

 
8 maanden geleden
Ik hoop dat ook hij is een echte ajaxied, hij krijgt veel commentaar hier, maar er is veel onzin in dat ,ik moet altijd om hem lachen hij komt er in schopt de bal er in. Ook vind ik dat erveel commentaar is op Taylor Brobbey en Rensch die jongens zijn net 20 en 21 jaar kom op zeg, ik had het niet op Bergwijn en dat is nog steeds zo, die moet het voortouw nemen maar dat zie ik niet zo.
+6/-2

 
8 maanden geleden
Eens, behalve het deel over Taylor, Brobbey en Rensch. Die spelen gewoon al heel lang kut. Daar mogen we nu wel wat meer van verwachten.
+2/-0

8 maanden geleden
Klaassen is een ras ajacied. Ik hoop dat die blijft, maar vrees dat die gaat. Met dit bij elkaar geraapte zooitje door onze geweldige TD mag je blij zijn als 4e word.
+6/-7

 
8 maanden geleden
Vierde Nico??? Wat ben jij opeens positief😜😜😜
+4/-0

 
8 maanden geleden
Als we alleen met onze eigen jeugd zouden gaan spelen maximaal 6e.
Nu heb ik nog hoop dat het goed komt, even afwachten als Sutalo / Avila / Mikautadze / Akpom / Gaaei erbij zijn en Steijn betere keuzes maakt. Dus Berghuis op 10.

Ik vind het alleen onbegrijpelijk dat we geen rechtsbuiten hebben gehaald.

Als Davy naar Inter kan moeten we hem dat gunnen.
+8/-0

 
8 maanden geleden
We hadden gerichte aankopen moeten doen.
Middlesborough, Toulouse,AS RomaB, Manchester CityB,Molde, Vikborg, Antwerp, Metz, Sankt Pauli, uit deze vijver hoop Mislintat een kampioeneaardig team te maken.
Dit in combinatie met een trainer die nooit op het hoogste niveau heeft gewerkt is een cocktail die mis gaat 1000% van overtuigd.
En dan word ik negatief genoemd etc etc zal allemaal best maar ik noen dit realisme. De afgelopen wedstrijden sloegen al nergens op.
Is dat Kudus het op zijn heupen had vd week. Anders speelde je gewoon in de confetti League.
+6/-7

 
En un momento dado (geschorst)
8 maanden geleden
Ik begin inmiddels jouw pessimisme (of realisme...) te delen. Hoe kan een relatief onervaren trainer in godsnaam een beetje een succesvol elftal kneden van een schare aan 2e (of 3e) garnituur voetballers die nog nauwelijks met elkaar hebben gevoetbald?

Hier ga je nog jaren de zure vruchten van plukken, dit gaat niet in één seizoen gerepareerd worden, al gun ik het Maurice Steijn van harte.
+2/-2

 
8 maanden geleden
Ja wat te denken van internationale topclubs als Defensa Y Justicia, Malmö of CS Sfaxien waar in het verleden onze niet-Duitse TDs de spelers vandaan haalden!

Rot op joh met een of andere vage Fin! Afgetest door jan en alleman, wat een loser!
+1/-0

 
8 maanden geleden
De spelers die gisteren een onvoldoende scoorde waren vooral: Rensch, Wijndal, Bergwijn, Taylor en Brobbey (+ Medic en vd Boomem, maar deze zijn voor de breedte gehaald). De aankopen van onze TD moeten juist nog gebracht worden...
+4/-0

 
8 maanden geleden
Is van den Boomen voor de breedte gehaald?

Zonde dat Klaassen gaat, in ieder geval een van de weinigen die het iets lijkt te interesseren. Voetballend is het logisch, en hoop dat ie later in een andere rol terugkomt.

Verder, tja... We hebben weer een berg spelers moeten laten gaan en het is afwachten wat er voor terug gehaald is. Ik heb er echt geen moeite mee dat er spelers gehaald worden van het 2e niveau ergens, wel dat er zoveel voor betaald is. Dat is nogal een gok.

En Steijn, elke trainer krijgt het lastig met zoveel nieuwe spelers, zeker als de spelers die er nog zijn, niet de kar trekken en laten zien wat het niveau is waar nieuwe spelers bij moeten zien aan te haken. Ik denk dat ze zich kapot schrikken van wat het niveau/de instelling is, dan is het makkelijk meekomen. Na vandaag zal ie het moeten doen met wat er is en zal blijken wat voor trainer het is. Ik hou mijn hart vast.
+3/-0

 
8 maanden geleden
jep, Gewoon Transfervrij op kunnen pikken. Maar ga er vanuit dat Mannsvest de controlerende middenvelder gaat worden. Mocht vd Boomen toch boven zich uitstijgen, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.
+2/-0

8 maanden geleden
Mooie kerel die Klaassen. Ik gun het hem, het ga je goed in Milaan.
+5/-0

8 maanden geleden
Mooie transfer voor hem. Volkomen begrijpelijk dat die vertrekt.
De laatse echt Ajacied.
Veel succes,mooie stad en club.
+3/-1

8 maanden geleden
mooi voor davy, maar ik neem aan dat we die niet voor een grijpstuiver aan die italianen overdoen.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Lijkt er inderdaad op dat er niet eens een grijpstuiver betaald wordt.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht