Transparent
Inloggen
Sluiten

Steijn: "Het enige positieve van vanavond is dat we door zijn"

31 augustus 2023 23:01

De Ajax trainer werd gefeliciteerd met het bereiken van de poulefase, maar werd gelijk gevraagd hoe hij terugkeek op deze wedstrijd. Hierover zei Steijn: “Dat is denk ik het enige positieve van vanavond, dat we door zijn. Ik denk dat het verschil tussen deze en de vorige wedstrijd gigantisch was. Ik denk dat het begin nog wel aardig was, maar daarna viel het gewoon heel ver terug. Het feit dat we niet een keer op doel hebben geschoten is typerend.”

Met veel nieuwe jongens die voor het eerst Europees speelden, werd de coach gevraagd of angst ook een factor speelde, maar daar wilde coach niet aan: “Dat denk ik niet, want er stonden ook veel spelers in die dat wel gewend zijn. Het is een hele jonge ploeg, want ook jongens als Hato, Tahirović en Rensch zijn nog maar 17 en 20. Die denken dat ze heel ervaren zijn, maar in zulke wedstrijden zal er spanning bijkomen. Maar of dat de reden is weet ik niet.”

Om er een eenheid van te smeden zal hard werken worden voor Steijn en zijn staf, zo erkende hij ook: “Dat is ook een van onze taken als coaches, om dat heel snel bij elkaar te krijgen. Het is vervelend dat je 3 tot 4 spelers er nog niet bij hebt. Die zijn er zondag wel bij en dat geeft je meer mogelijkheden. Dus in dat kader ben ik blij dat de werkvergunningen rond zijn. Ik hoop dat de spelers die zondag speelgerechtigd zijn heel snel iets extra’s gaan toevoegen aan de ploeg, daar heb ik heel veel vertrouwen in.“




Tags

steijn eenheid erkende factor gefeliciteerd hato kader poulefase rensch smeden tahirovic terugkeek typerend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht