Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: “Ik denk dat we de eerste 10 minuten aardig begonnen en daarna zakte het helemaal weg"

31 augustus 2023 22:15

Brobbey kwam voor de camera van Ziggo Sport en sprak over een lastige wedstrijd: “Ik denk dat we de eerste 10 minuten aardig begonnen en daarna zakte het helemaal weg. Ik zou niet weten hoe dat komt, maar het was gewoon niet goed genoeg.”

Ajax heeft deze transferperiode 11 nieuwe spelers gehaald en aan de spits werd gevraagd of het lastig is om een nieuw team te formeren. Hij zei hierover: “Natuurlijk is het lastig, want ze weten nog niet hoe het systeem werkt. Maar op een gegeven moment komt het vanzelf. Het zijn veel nieuwe gezichten, maar het zijn goede spelers want anders zouden ze niet naar Ajax komen.”

Verder werd de spits nog gevraagd hoe hij reageert op de twee nieuwelingen die ook in de spits zouden kunnen spelen, namelijk Akpom en Mikautadze. Brobbey reageerde echter nuchter: “Het is mooi toch concurrentie, dat maakt je alleen maar beter.”




Tags

brobbey akpom formeren gezichten mikautadze nieuwelingen nuchter ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn brobbey buffon elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko rulli setford sevic shogun sosa sutalo taylor tsja