Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaakwaarnemer Nathan van Kooperen haalt uit naar Ajax'

30 augustus 2023 10:18
Foto: Pro Shots

"Zaakwaarnemer Nathan van Kooperen haalt uit naar Ajax"; image source: Pro Shots

Via X heeft Nathan van Kooperen uitgehaald naar Ajax. De zaakwaarnemer van onder meer Silvano Vos is woedend over de geruchten dat Ajax Sivert Mannsverk wil aantrekken. "Ajax opleidingsclub ❌ ➡️ koopclub ✅", zo schrijft hij. Ironisch genoeg is Van Kooperen ook de zaakwaarnemer van Steven Bergwijn, de duurste aankoop uit de clubhistorie.

Dinsdag liet Gabriël Misehouy via een story op Instagram ook al zijn onvrede blijven. De middenvelder van Jong Ajax plaatste een bericht met "ze zeggen dat je geduldig moet blijven, maar wat als de tijd bijna om is?". Misehouy heeft het bericht inmiddels verwijderd, maar het werd ook door Vos gedeeld.
Discussieer mee op de forums


Tags

kooperen nathan misehouy vos bergwijn gabriel jong koopclub mannsverk onvrede silvano sivert story

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Hij heeft volledig gelijk.
Ajax gaat naar de klote. Een onbekende TD de bankpas geven en overal en nergens wazige spelers halen, en de RVC kijkt er naar en doet geen hol.
Godst is de volgende die gaat koeren.
Ajax is Vitesse 2.0 maar dan de dure versie.
Dat mensen hier nog achter dit beleid staan is ook stuitend.
+3/-17

 
10 maanden geleden
Iemand zou ook maar een afwijkende mening durven te hebben natuurlijk :denk
+8/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

10 maanden geleden
Er is geen trainer of technische staf,nergens niet , die niet zijn beste spelers opstelt .. De laatste jaren is het abominabel wat er uit de jeugdopleiding komt ..
Als je alleen spelers opstelt die uit je eigen opleiding komen dan eindig je in het ‘rechter rijtje ‘ ..Niet alleen dit jaar ,maar de komende jaren ook.
Dus slim inkopen,doorselecteren en de jeugdopleiding nieuw leven inblazen..

Als Silvano Vos echt goed was stond hij wel in de basis ..( kun je hem voor veel geld weer verkopen …;) )
+14/-1

 
10 maanden geleden
Wat je zegt klopt niet helemaal. Trainers willen graag winnen maar een trainer stelt niet altijd zijn beste spelers op. Soms hebben ze een eigen idee over de beste samenstelling en er zijn ook genoeg voorbeelden van trainers die vruchten meeplukken van transfers hier of daar. Insinueer geen duistere dealtjes trouwens maar praat in de algemene zin van het woord.

De opleiding is wel slecht de laatste jaren, maar wat mij nog het meeste stoort is dat we van ver zijn gekomen, dat we precies weten warom dat was. Dat we de remedie onder leiding van JC hadden en dat alle basisprincipes in feite overboord gegooid zijn door het mismanagement onder Sar en Overmars. Zij mochten de vruchten plukken van die goede set-up, maar laten alles in chaos achter, een slechte jeugdopleiding, een salarishuis dat zonder CL, waarvoor je mede afhankelijk bent van je NL competitiegenoten, compleet absurd is, en een selectie die totaal uit balans was. Nooit in de geschiedenis van Ajax hebben twee personen meer credits gekregen voor het beleid dat totaal wanbeleid was en onze club totaal verkloot heeft. Wat mij betreft twee omgekeerde standbeelden, als gaten in de grond, symbolisch voor de valkuil die ze gegraven hebben voor de club.
+3/-3

 
10 maanden geleden
Kan een end met je mee maar mismanagement onder Sar en Overmars?

Volgens mij ging het in eerste instantie vrij prima allemaal. Werd in beginsel jeugd samengevoegd met gehaalde ervaring waaronder Blind en Tadic. Niks mis mee. De boel ontspoorde toen Overmars vanwege een affaire er pardoes uit werd geknikkerd. Sar als AD de TD functie er maar even bij moest doen. Verkeerde aankopen plaatsvonden, de organisatie in rep en roer.
+4/-0

10 maanden geleden
Het is makkelijk om te zeggen dat de jeugd niks is als niemand kansen krijgt. Ik zie meerdere spelers met veel potentieel bij jong Ajax zoals Vos, Godts, Misehouy, Aertsen. Er zijn tijden geweest met veel minder potentieel. Je moet spelers echter ook een kans geven zich te ontwikkelen kijk bijvoorbeeld naar Gravenberch.
+5/-0

10 maanden geleden
Mislintat zit er net een paar maanden. Het is veel te vroeg om hem te beoordelen. Het is duidelijk dat Mislintat een eigen visie heeft, hij heeft met name spelers gekocht buiten de eredivisie die (nog) niet in de spotlights staan. Wellicht kunnen wij in de winterstop al concluderen dat dit waardeloze of fantastische aankopen zijn. Zou mooi zijn als 3/4 van de aangekochte spelers zich kunnen bewijzen als een aanwinst. Maar laten we nu eerst afwachten wat de resultaten zijn van dit (bijna geheel) nieuwe team. On-topic: Vos is een mooie speler, maar ook net 18 jaar geworden. Ajax is een profclub waar de prestaties voorop staan. Vos moet het maar laten zien dat hij beter is dan de concurrentie, zo gaat dat in de topsport. Ben je beter dan de speler die gehaald wordt? Dan stelt Maurice Steijn je gewoon op.
+15/-0

10 maanden geleden
Zelfs als de resultaten goed zouden zijn is het hele beleid in-en in triest. Het is Ajax niet meer!!
+3/-10

 
10 maanden geleden
Nou en? Dat Ajax dit seizoen Ajax niet is is totaal onbelangrijk. Met namen als Heitinga, Vos, Godts, Rensch, Taylor eindigde je dit seizoen met een beetje mazzel op plek 5 of 6. Het is nu of nooit. Haal je geen CL dit jaar, dan loop je 70 miljoen mis!!!! Kijk naar het transfergeweld van o.a. PSV. Daar is/wordt abnormaal ingekocht. Feyenoord heeft ook alles behalve stil gezeten en wij liepen na vorig seizoen al achter op deze clubs. En dan wil je ook nog met de jeugd het nieuwe seizoen in gaan, omdat dit Ajax is? De huidge jeugd is echt niet klaar om dit seizoen er al te staan. En zo wel, dan is Steijn echt wel de eesrte die ze in de basis zet. Kijk maar naar Hato. De jeugd wordt echt niet vergeten, maar ze zullen wel moeten aantonen dat ze er klaar voor zijn en dat is op dit moment niet het geval. De talenten worden verwend en verwachten na 1 of 2 jaar jong Ajax dat ze een basisplaats hebben verdient. Het is niet dat we 11 Rondaldo's hebben aangetrokken. Wil je Ajax 1 bereiken? Dan zul je beter moeten zijn dan de andere. Dat is Ajax en niet kosten van alles maar de jeugd laten spelen.
+19/-0

 
10 maanden geleden
Perfect verwoord.
+6/-0

10 maanden geleden
Even los van wat je ook van het huidige beleid van Ajax vind.
Ik vind dit wel echt een hele trieste en domme opmerking van deze man.
Het gaat daarbij ook nog eens om een gerucht dat Ajax misschien nog een speler haalt voor deze positie.
Lijkt mij meer te maken te hebben met de interesse van Atletico voor zijn client om zo de druk op te voeren zodat meneer weer commissie kan vangen.
Of dat zo`n jongen daar direct meer kansen zal krijgen in het eerste.
Net 18 jaar, zit bij de A selectie van Ajax, mag af en toe invallen als hij zen koppie erbij houd komt het vanzelf goed.
Maar ze worden helaas allemaal gehersenspoeld door zulke figuren die alleen maar aan geld denken.
+14/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Deze Nathan van Kooperen moet zijn mond even spoelen. Hij denkt alleen maar aan zijn eigen portemonnee. Als Silvano Vos niet speelt dan daalt zijn marktwaarde en ook de mogelijke winst voor mijnheer van Kooperen, dit is dus een bericht puur uit eigenbelang. Hij wilt even snel cashen. Als de jeugd goed genoeg is dan krijgen ze wel een kans maar als die (nog) niet goed genoeg zijn dan ben je helaas genoodzaakt om in te kopen, wat nu dus het geval is. Het collectieve belang van Ajax gaat VOOR het eigen belang van Dhr. van Kooperen. Als je goed genoeg bent speel je, zo niet dan niet, dat heet topvoetbal. Keihard blijven trainen dus voor Sylvano dan komt zijn kans er vanzelf wel en kan je zaakwaarnemer op den duur ook zijn zakken weer vullen.
+10/-0

10 maanden geleden
Die koopclub laat Jorrel Hato gewoon spelen meneer van Kooperen. Dat heeft alles te maken met niet janken langs de zijlijn maar je voeten laten spreken.
+14/-0

 
10 maanden geleden
Zo is dat. Zelfs Cruijff meende met zijn revolutie dat als er elk jaar 1 a 2 spelers doorbreken de missie geslaagd is. Dit jaar is Hato doorgebroken. Vos en Misehouy staan op het punt door te breken. Lekker trainer en beter worden, sta je vanzelf in Ajax 1.
+8/-0

 
10 maanden geleden
Ja en dan is Taylor talent van het jaar 🤮
+1/-0

10 maanden geleden
Ajax geeft jeugd heel veel kansen. Zo kosten spelers als Rensch, Brobbey en Taylor ons al best lang aardig wat punten.

Als Vos goed is komt hij er vanzelf in. De heren willen echter tegenwoordig zondermeer in het 1e worden gezet en dan na twee jaar automatisch verkassen naar Barcelona of Manchester United. Gebeurt dit niet dan is Ajax schuld.
+11/-0

10 maanden geleden
We hebben vorig jaar en ook dit jaar veel laten gaan uit jong Ajax ook wat er nu zit op een uitzondering na is niet goed genoeg. Het is nog vreselijk jong en moet een jaar of meer in jong Ajax spelen om een indruk te krijgen van ze kijk naar Fitz Jim hij heeft het geduld om te vechten voor zijn kans zo hoor je dat te doen
+4/-0

10 maanden geleden
Dat ze niet willen bijtekenen vind ik aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant heb je bijvoorbeeld Silvano Vos en zijn perspectief is goed. Ik heb met hem gesproken en hij wil echt slagen bij Ajax, maar is op dit moment nog niet klaar voor Ajax 1. Als er nood aan de man is gooien we ’m er natuurlijk wel in. Maar met de huidige concurrentie op het middenveld is het lastig voor hem. Hij is net 18 jaar. Vanuit het meetrainen met de selectie kunnen we ook beter zien wat zijn positie is. Is het een ’6’, een ’8’ of een ’2’? Hij ging in ieder geval mijn kantoor uit met een big smile.”
Niks aan de hand met die Vos, zijn kans komt nog wel.
+4/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Liever een koopclub dan een Kooperenclub
+3/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Probleem: speeltijd

Oplossing: verhuren of spelen in de beker. Whatever you choose.

Klaar! Met de kanttekening: You shine, you play. Winnen we de beker, it's fully yours!

Man. Wat een heisa om niks! Je bent nog jong, je hebt nog heel veel te leren. Ook met Jong Ajax in de KKD of bij een andere Eredivisie club.

Welke Nederlands talenten hebben nou allemaal de afgelopen jaren de ultieme top en het NL elftal bereikt met een basisplaats week in week uit?

Ik kan alleen maar denken:

Aké, Virgil, Frenkie, Malen en dan houdt het snel op.

Kijk eerder naar Gravenberch, Matthijs de Ligt etc.

Get real. Je tijd komt zeker wel, Ajax 1 komt zeker wel, Ajax 1 komt sneller dan je denkt bytheway en als je hard werkt en het week in week uit laat zien die mooie topcarriere dan ook wel.

Brutal patience means brutal Football.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Als dit toch een jaar is waarin AJAX zich opnieuw moet uitvinden op zowel organisatorisch als voetbal-technisch vlak dan laten ze het maar zien.
Het is voor mij interessant om te zien wat voor niveau ze met elkaar gaan halen ; bij geen progressie aan het eind van het seizoen kunnen ze alsnog genadeloos neergesabeld worden…
+4/-0

10 maanden geleden
De tijd is bijna om? Serieus, Gabriël Misehouy? Jij bent vorige maand 18 geworden. Jullie zijn niet allemaal Hato. Het huidige seizoen is ook pas nét begonnen. Zaakwaarnemers zijn hypocriet en worden steeds brutaler. Die jonkies die toptalenten zijn, zorgen voor miljoenen maar dan ook echt miljoenen euro's in de zakken van zaakwaarnemers en zijn zo makkelijk te manipuleren, want ze zijn vaak nog kinderen ook. Eén maand volwassen en dan al dit. Zonder al die zaakwaarnemers zag het er heel anders uit. *itsallaboutthemoney*
+8/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat nu reageren onzinnig is. Natuurlijk vind ik ook dat er momenteel veel onbekende spelers gekocht worden voor hoge prijzen. Maar dat is vanwege de compleet losgeslagen markt. Ik ken de meeste spelers van wat ik lees of terugzoek op beelden. Maar echt zien voetballen heb ik de meesten niet. Dus kan ik er ook geen mening over geven. Ik neem aan dat degenen die beslist hebben deze spelers aan te trekken, wel een goed beeld hebben. Over de jeugdopleiding. Als er elk jaar twee doorstromen doe je het goed. Dat gebeurd nog steeds en ook dit jaar zou dat best kunnen met Godts en Vos. Het is ook zo dat momenteel er wat minder talent rondloopt in de jeugdopleiding in de elftallen vanaf 17 jaar (jongere elftallen volg ik niet). Buiten genoemde twee zie ik eigenlijk alleen Charlie Setford, Jaydon Banel en Amourricho van Axel Dongen als potentiële Ajax 1 spelers, De rest heeft volgens mij niet het niveau wat Ajax nastreeft. Dat wil niet zeggen dat ze geen volwaardige prof spelers kunnen worden maar niet voor Ajax.
+1/-0

10 maanden geleden
Ach Gut, de zaakwaarnemer vindt dat zijn speler klaar is voor AJAX 1.Next ......
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst