Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil ook middenvelder Sivert Mannsverk'

30 augustus 2023 10:12 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil ook middenvelder Sivert Mannsverk"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf wil Ajax deze week ook nog Sivert Mannsverk naar de club halen. De 21=jarige verdedigende middenvelder speelt momenteel in Noorwegen voor Molde FK en moet naar verwachting acht miljoen euro kosten. Ajax wil na de transfer van Mohammed Kudus eerst een extra controleur toevoegen aan de selectie voor er een rechtsbuiten wordt aangetrokken.

De eventuele komst van Mannsverk gaat ten koste van Silvano Vos. De talentvolle middenvelder tekende vorige maand nog een nieuw contract bij Ajax, maar komt totaal niet in de plannen voor van Maurice Steijn. Atlético Madrid toonde al interesse om hem over te nemen.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

mannsverk sivert atletico controleur kudus madrid maurice molde noorwegen silvano steijn telegraaf vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Totaal maar dan ook totaal de weg kwijt onze club, dat mensen dit beleid nog verdedigen is echt stuitend.
Na Gabriel Misehouy is nu ook Vos aan het klagen, wat volledig terecht is.
Dat er spelers gehaald moesten worden was duidelijk maar dit slaat werkelijk alles. Koop spelers gericht, die echt nodig zijn. We zijn nu aan het kopen om te kopen. Je geeft de bankpas aan een TD die niemand kende tot 4 maanden terug. Spelers worden gehaald uit alle voetbalkrochten van Europa. En nog voor de hoofdprijs ook.
Forbs en Sutalo zijn gerichte goede aankopen, Tahirovic ook nog wel maar de rest??
Er was geen geld voor die Argentijn maar voor 8 onbekende vage spelers wel de hoofdprijs betalen.
Ik hoop van harte dat de TD allemaal parels heeft gehaald en dat we kampioen worden en de CL in gaan maar ik geloof er helemaal niks van.
Johan zou zich in zijn graf omdraaien, totaal gestoord beleid dit.
Dit Ajax is niet mijn Ajax meer maar Vitesse 2.0 maar dan de dure versie. Wat een totale waanzin.
De toekomst dan maar opdoeken.
+6/-13

 
9 maanden geleden
Over een maand of twee pakken we deze post erbij en dan kunnen we jou en je meningen hoogstwaarschijnlijk ook niet meer serieus nemen.
+3/-2

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
zijn wel veel nieuwe spelers en een nieuwe trainer. Denk dat we na de winterstop pas moeten kijken hoe het echt loopt.

Maar.... het is weer de Telegraaf, die hebben toch geen lijntjes meer. Ik heb wel vertrouwen in Vos, erg jong, maar wel goed.
+5/-0

9 maanden geleden
Oh ja een Noor die hadden we nog niet. Het lijkt wel een soort bassie en adriaan die alle europese landen langsgaan....

Echt belachelijk. Dit heeft niks meer met Ajax te maken. Het is het zoveelste handelshuis geworden voor spelers die met winst doorverkocht kunnen worden. Ik hoop dat er iemand ingrijpt, de rvc?, maar ik verwacht het niet...
+6/-7

 
9 maanden geleden
Ajax is altijd al een handelshuis geweest.
+4/-1

 
9 maanden geleden
Wat er hier echt triest is, is dat er nog steeds mensen van Ajac die Ajax een warm hart toedragen al jaren, dat deze mensen nog steeds reageren op de schijttroep dat in de Telegraaf te lezen is. Kopen jullie dat stuk strontpapier misschien ook? Ik hoop het van niet
+8/-1

9 maanden geleden
Dat Vos 'totaal niet in de plannen van Steijn voorkomt' is iets dat de Telegraaf er voor het gemak even bij verzint. Lijkt mij namelijk niet dat Steijn een citaat heeft gegeven. Vervolgens zijn de zaakwaarnemer en Vos boos op Ajax. Heibel in de tent. Missie geslaagd.
+13/-1

9 maanden geleden
Ajax heeft vorig seizoen één van de slechtste seizoenen sinds de eeuwwisseling gedraaid en nog kozen twee trainers met hun hoofd op het hakblok nog steeds vrijwel zonder uitzondering (alleen Haro echt) voor de grotendeels waardeloze aankopen en expliciet niet voor de jeugd. De jeugdspelers hebben een seizoen + het grootste gedeelte van de voorbereiding de kans gehad om te laten zien dat ze in het elftal thuis horen of iig een serieuze optie zijn voor de bank.

Niets van dat alles is gebeurd. Dezelfde personen die nu zitten te klagen dat er zoveel aankopen zijn gedaan zaten in de eerste fase van de voorbereiding te klagen dat oefenwedstrijden kansloos werden verloren omdat de selectie geen kwaliteit had. Liepen vorig seizoen ook te meesmuilen dat Jong Ajax zo slecht presteerde.

De selectie in die wedstrijden in de voorbereiding was de jeugd aangevuld met Berghuis, Klaassen en vd Boomen. En de jeugd bracht het net als vorig seizoen nu ook weer niet en dan wordt er ingegrepen. Kansen gehad, niet gegrepen. Met name Fitz-Jim, Vos, Hanssen, Rasmussen, Hlynsson etc. hadden het laatste ruime jaar alle kans van de wereld om zich in het elftal te spelen.

De jeugd wordt zwaar overschat en nog belangrijker ze overschatten zichzelf enorm.
+8/-2

 
9 maanden geleden
Denk dat jij onze TD zwaar overschat
+2/-6

9 maanden geleden
Hoeveel kansen heeft vos gehad? Nauwelijks toch. Ik ben het ook wel eens dat er een aantal gerichte aankopen nodig zijn om een stevig geraamte voor het elftal te hebben. Maar dan doel ik op 3/4 aankopen in de as waar het elftal zich aan op kan trekken ipv een duiventeel van 10+ spelers uit alle windstreken. Het is dan ook te accepteren dat je een jaar wat minder presteerd omdat het geheel nog moet groeien. Jonge talenten kunnen de kar nog niet trekken daar moet je reeel in zijn.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dat mindere jaar hebben we al gehad. Het speelkwartier is nu voorbij en er moet gewoon weer gepresteerd gaan worden. Die waardeloze aankopen van vorig seizoen en de jeugd hebben een jaar lang ongemotiveerd lopen aankloten en dus is het nu opschuiven.

Zo gaat het in de top. We zijn geen liefdadigheidsinstelling of opvoedingsinstituut voor mentaal zwakke persoonlijkheden.
+5/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Hij is net 18.
Hato is overigens nog maar 17 en speelt wel. We laten ook Taylor, Brobbey en Rensch constant spelen. En wat te denken van Salah Eddine?


Nou nou. Wat een geweldenaren. De opleiding is sinds het vertrek van Jonk achteruit gekatapulteerd. Triest maar waar.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Kun je nagaan. Alle aankopen waren niet goed genoeg om rensch/brobbey/Salah edine uit de basis te spelen (sanches/wijndal e.d). Nu is het ook maar afwachten of het allemaal goud is wat er blinkt bij de aankopen van Mislintat.

Maar goed. Ik zie gewoon wel potentie in een aantal jonge jongens. Als ajax zijnde vind ik dat je dit soort jongens kansen geeft (hoeft niet meteen een basisplaats te zijn).
+3/-0

9 maanden geleden
ik heb net een youtube filmpje gezien die gozer is echt goed hoor enorme goedebalafpakker zeer goede pas over de grond en door de lucht crospassen en kan ook nog scoren lijkt op frenkie de jong
+1/-1

9 maanden geleden
Haal Ekkelenkamp maar terug
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht