Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil nog rechtsbuiten als vervanger van Mohammed Kudus aantrekken'

29 augustus 2023 10:01 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax wil nog rechtsbuiten als vervanger van Mohammed Kudus aantrekken"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf is Ajax nog altijd niet klaar op de transfermarkt. Na het binnenhalen van Georges Mikautadze wordt er ook nog gewerkt aan de komst van een vleugelaanvaller als vervanger van Mohammed Kudus. Sven Mislintat is op zoek naar een rechtsbuiten met diepgang en heeft daarvoor nog ongeveer 15 miljoen euro beschikbaar.
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus diepgang georges mikautadze mislintat telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Dat houd dus in dat Franseco niet in de plannen van Maurice voor komt. Anders had je die positie nu dubbel bezet gehad
+3/-0

 
11 maanden geleden
Conceicao mag verkocht worden, hoop wel dat ze hem voor minimaal 15 in de verkoop zetten, zo'n Wolves is vast nog op zoek naar een nieuwe jonge Portugees. En in plaats van een rechtsbuiten met diepgang zoeken we er liever een die het veld breed houdt, want we hebben naast de vele spitsen, ook nog een Bergwijn die erg graag naar binnentrekt. Met de slome opbouw die we om de een of andere reden maar blijven proberen, lopen we onszelf bijna altijd klem voorin, dus een flankspeler met het ouderwetse krijt aan de schoenen is zeer welkom.
+3/-0

11 maanden geleden
Trek de stekker maar uit de Toekomst, dit gaat allemaal helemaal nergens meer over. Geen CL volgend jaar en we zijn naar de klote.
+4/-7

 
11 maanden geleden
Wie zou jij uit de jeugd zetten op rechtsbuiten?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Precies, het probleem is meer dat we alleen nog maar verdedigende spelers opleiden die doorbreken, voorin is het al jaren een verdrietig niveau. Hopelijk komt er met Kroes straks iemand die de opleiding eerst onder handen gaat nemen want sinds het vertrek van JC, Jonk en Jongkind, is het allemaal weer rap achteruit gegaan.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Probleem is dat als er een speler met potentie voorin loopt, hij weg gaat voor hij het eerste haalt. Waarom ging de jonge Bergwijn weg? En dat Lang wegging bij Ajax is helemaal schandalig. Had hem dan verhuurd.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Nu noem je er precies twee op die voor problemen zorgde. Ik geval van Lang was hij het zelf en in het geval van bergwijn was het z'n vader. Ajax heeft in beide gevallen goed gehandeld. Dat beide uiteindelijk nog goed terecht zijn gekomen zegt niks over de beslissing destijds.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Oneens. Ajax had beter haar best moeten doen.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ben nou gewoon blij dat de miskopen van vorige jaren door deze TD zijn verkocht én we daarnaast ook nog potentiele aanwinsten hebben kunnen kopen. Dat gaat dit jaar inderdaad ten kosten van eventuele jeugd, maar volgens mij klopt er dit jaar niemand echt op de deur. En zo wel, dan zijn ze ongetwijfeld de eerste die een basisplaats krijgen. Kijk naar Hato. De jeugd kan zich juist optrekken aan het niveau.
Jij gaat er al vanuit dat elke aankoop van de TD een miskoop is. Dit terwijl hij juist enorm veel puin heeft geruimd en niet bang is om geld te laten rollen. Met de selectie van vorig seizoen was je nog niet in de top 5 gekomen. Ajax moet komende 3 wedstrijden overleven en hopen op niet te veel puntverlies. Daarna moet er een elftal staan dat elke wedstrijd op karakter en talent hoort te winnen. Na de winterstop moet er een ingespeeld team staan dat de competitie domineert. Er zal vast wel een aankoop tegenvallen, maar daarom is het goed dat we er niet 1 of 2 halen, maar het niveau doortrekken tot op de bank. Met 11 goede spelers red je het niet. Je hebt 15 gelijkwaardige spelers nodig, zodat je nog iets kan forceren als het even niet lukt. Met nog een rechtsbuiten erbij heeft Ajax een enorm sterke selectie en niet alleen een sterk elftal.
Betekent niet dat je uiteindelijk geen gelijk kunt krijgen, maar je bent op dit moment wel erg negatief omtrent Ajax en vooral de TD. Kwestie van glas half vol, of half leeg.
+5/-1

11 maanden geleden (gewijzigd)
We zijn aan het kopen in de tweede Bundesliga, de Franse tweede divisie, en Engelse tweede divisie en van de bank van de serie A of de jeugd van City.
Voorheen haalde we voor 45 miljoen drie toppers in spe uit Argentinië en Brazilië en stroomden er altijd wel een of twee eigen talenten door.
Ik wil zo graag schrijven dat het dit jaar nog wel goed gaat komen maar ik geloof daar absoluut niet meer in.
+6/-6

 
11 maanden geleden
Want het niveau in Argentinië en Brazilië ligt zo hoog?
+5/-1

 
11 maanden geleden
Dus als er onbekende spelers uit Zuid-Amerika worden gehaald staan we allemaal op de banken, maar op moment als er een onbekende speler uit een West-Europese competitie komt is het meteen niks?

Mikautadze is op voorhand al afgeschreven, maar als het Mikautadzinez van River Plate zou zijn is het een topper? Tahirovic is niks, maar als het Tahirovinho van Sau Paulo zou zijn is het een fenomeen?
+11/-1

 
11 maanden geleden
Moet je eens voorstellen als Ajax paar jaar geleden Lisandro Magallánovic had gehaald uit Kroatie ipv Lisandro Magalláno uit Argentinie.
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
11 maanden geleden
Mee eens, het is inderdaad zorgwekkend dat er zulke aankopen gedaan worden, want het afbreukrisico is enorm. Met spelers uit de bovenste leagues van die landen heb je wat meer bewijs in handen dat het wat gaat worden. Nu kan het zo zijn dat Mislintat enorm goed scout en dat we allemaal versteld staan, maar het is niet heel erg logisch dat dit gaat gebeuren. Er wordt heel veel betaald voor twee topscorers van het tweede niveau, voor reservespelers uit Duitsland en Italie. Kijk als Mislintat het slecht doet is hij weg, maar zitten wij nog met de rotzooi. Er wordt gewoon enorm gegokt en dus is Flamengos reactie compleet terecht.
+6/-2

 
11 maanden geleden
Maar als die onbekende speler uit Brazilië of Argentinië komt telt dat opeens niet? Het afbreukrisico is net zo groot
+5/-1

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
De tijd zal het leren dit jaar. Ik zie heel erg veel Braziliaans en Argentijns voetbal. Het Martinez, Antony, Neres,en Tagliafico gehalte ligt daar erg hoog.
Kost 15/20/25 miljoen maar dan heb je ook echt wat. Wat er nu allemaal gekocht wordt is dat is gokken op een slechte manier. Cruijff zei het altijd al dat je alleen moet kopen als het een directe en zekere versterking van je basis is.
Bij Boca, River, Palmeiras, Flamengo of Botafogo lopen inderdaad toppers in spe die toch echt veel beter zijn als al die tweede divisie gokjes. Daar zal ongetwijfeld ook wel eens een goede gok tussen zitten maar gemiddeld gezien is de top van Brazilië en Argentinië een echte versterking voor Ajax. Dus kun je veel beter 3x20 miljoen uitgeven in Brazilië/Argentinië als 6x10 miljoen op het tweede nivo/de bank/of de jeugd in Europa.
Daar doen al die minnetjes helemaal niets aan af. Die laten alleen zien dat men grenzeloos optimistisch is wat echter met realisme niets te maken heeft.
+6/-2

 
11 maanden geleden
Op voorhand alles wat niet uit Zuid-Amerika komt kut vinden heeft gelukkig wel alles met de realiteit te maken ja
+4/-3

 
11 maanden geleden
Dat heb ik ook helemaal niet gezegd. Ik zeg zelfs dat er af en toe best eens een goede gok tussen zal zitten. Maar ja, met de woorden die jij gebruikt en de beschuldiging dat ik alles slecht vind is een normale discussie niet mogelijk dus die ga ik ook niet aan.
+5/-1

11 maanden geleden (gewijzigd)
Haal Million Manhoef van Vitesse maar, kost niet zo heel veel.
En ook een schitterende naam voor verslaggever: Manhoefffff!
+3/-2

11 maanden geleden
Dus er is wel 30 miljoen voor Mikautadze en een rechtsbuiten, dus in een vijvertje vissen waarvan het nog maar de vraag is of ze gaan slagen. Maar Almada is te duur. Koop nou gewoon A-kwaliteit ipv een dozijn B-kwaliteit.
+6/-3

11 maanden geleden
Altijd maar achteraf reageren...Nu betaal je de hoofdprijs.
Had Vaclav Cerny teruggehaald!
+4/-6

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Ja, dat is inderdaad het niveau wat je moet willen :D
+7/-2

 
11 maanden geleden
Nou die kan gewoon mee hoor.
+3/-3

 
11 maanden geleden
Haal Johnny van't Schip maar weer van stal
+3/-0

11 maanden geleden
Manhoeff oppikken voor 6 miljoen moet te doen zijn.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Ik ben eigenlijk wel blij dat we zijn gestopt met 'scouten met het bord op schoot'.
+4/-1

11 maanden geleden
Hoe kun je hier nou nog negatief over zijn. In mijn ogen een sterke selectie


-----------------------------Gorter/Rulli---------------------------

Rensch/Gaaei---------Sutalo/Medic----------Hato--------Avila/Wijndal


-----------------------------Tahinovic/vd Boomen--------------------

--------------Mikanadre/Berghuis-------Taylor/Klassen---------------


---------Forbs/ ? -----------Akpom/Brobbey----------Bergwijn/Godts--
+4/-1

 
11 maanden geleden
Avila is linksback.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Daarom staat hij ook linksback
+5/-0

11 maanden geleden
Ja, lekker hoog Ajax gehalte met deze opstelling/selectie...
+3/-1

 
11 maanden geleden
Mee eens, maar dat is mijn inziens niet te verwijten aan de huidige TD, maar aan het aankoopbeleid van afgelopen seizoen en de extreem hoge salarissen die zijn uitgegeven. Daardoor hebben we te ver boven onze stand geleefd.
+4/-0

11 maanden geleden
Mo Ihattaren is nog beschikbaar...
Nee? Te vroeg?
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman labyad lido malen mannsverk marin oranje reijnders rensch rosario schouten sevic simons speelstijl tahirovic vos weghorst zirkzee