Transparent
Inloggen
Sluiten

Wesley Sneijder: 'We zijn nog steeds in gesprek'

28 augustus 2023 23:06 - Veronica Offside
Foto: Pro Shots

Wesley Sneijder: "We zijn nog steeds in gesprek"; image source: Pro Shots

Wesley Sneijder heeft zelf bij Veronica Offside aangegeven dat hij opnieuw met Ajax in gesprek is over een rol binnen de club. De oud-international twijfelde eerder nog. "Om gelijk iedere dag op het veld te gaan staan in een belangrijke rol. Dat voelde voor mij op dat moment niet goed", aldus Sneijder. "Ik heb toen gezegd dat we het even moesten laten rusten. Ik heb daarna nog met Maurice en Steijn gesproken. Het loopt gewoon nog en we zijn nog steeds in gesprek. De deur is niet dicht, het staat weer op een kier. Ik wil nog steeds trainer worden."

Sneijder reageerde ook op zijn Instagram-post nadat hij woedend was toen Maurice Steijn bekend maakte dat de gesprekken op on-hold waren gezet. "Als je daarna weer in gesprek gaat met elkaar, kan het gevoel weer terugkomen. De deur is daarmee ook weer open", zo gaf hij aan. "Ik had gehoopt dat we het binnenskamers zouden houden en niet naar buiten zouden treden. Daar reageerde ik op en daarmee gooide ik de deur dicht."

Steijn probeerde Sneijder dezelfde dag nog te bellen. "Alleen toen was ik een beetje boos", zei hij daarover. "Ik had toen alleen even veel aan mijn hoofd en op dat moment was Ajax niet belangrijk voor mij. Als de situatie met mijn moeder niet had gespeeld, had ik nu misschien al op het veld gestaan bij Ajax en had ik helemaal niet zo gereageerd. Maar als je in een situatie zit waarin het allemaal even klote gaat, reageer je soms op een vreemde manier. Dat is menselijk."

Sneijder ging ook in op het gesprek wat hij eerder had met de F-Side. "Dat was om de lucht te klaren. Dat ging vrij snel en prima", reageerde hij daarop. "Zij zaten daar met z'n tienen en ik kwam alleen binnen. We hebben daar een uur gezeten en toen was alles opgelost. Ik heb dat helemaal niet gedaan omdat ik bezig was met Ajax, maar omdat ik de lucht wilde klaren. Ik wilde weer een keer naar een wedstrijd in de ArenA, maar dan wel op een normale manier. Dat heb ik ze ook gezegd. Anders was ik nu ook wel gelijk in een functie gegaan."




Tags

steijn klaren lucht maurice arena binnenskamers gooide hold kier menselijk offside post reageer side tienen veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
9 maanden geleden
Man man, Ajax is echt de weg kwijt. Van Halst als algemeen directeur en dit pedante mamneke 'een rol' binnen de club. Geef hem maar een functie in de kantine, lekker kroketten bakken ofzo.
+3/-3

9 maanden geleden
Respect voor de speler Wesley, maar waarom bekruipt mij altijd een vervelend gevoel bij hem. Mocht hij trainer in opleiding worden dan hoop ik dat hij ons doet verbazen.
+3/-0

9 maanden geleden
Dat dit überhaupt een optie is haha moet je toch helemaal niet willen. Sneijder wil alleen de lusten en niet de lasten. Sneijder voelt zich binnen 14 dagen groter en belangrijker dan Steijn.
Als speler een top gast maar nu is het een jongen van het niveau vd Meyde.
+5/-0

9 maanden geleden
Sneijder wordt via dat afschuwelijke Veronica Inside (or whatever, ben 10 jaar geleden gestopt met kijken omdat ze meende nog meer verstand van politiek te hebben dan van voetbal) aan Ajax opgedrongen. De goede man heeft een onstabiel karakter en mss wel te beperkte vermogens om uberhaupt aan een trainersdiploma te komen. Ajax zou er verstandig aan doen om deze meneer zo vriendelijk mogelijk af te wimpelen om verdere onrust te voorkomen.
+4/-1

9 maanden geleden
Iemand met de diepgang van een garnalen-kroket en zero zelfkritiek haal je toch niet bij AJAX binnen..?
Wat glijdt de ‘Koninklijke’ (toch W.A.?) afc AJAX af naar het bedenkelijke niveau wat ook bv een Telegraaf en Veronica Inside hebben…!
+4/-0

9 maanden geleden
We zijn vaak kritisch op de RvC, maar hier moeten ze ons toch gaan redden door dit tegen te houden. Blijkbaar hebben zowel Steijn als Sven een soort blinde vlek als het gaat om Sneijder. Misschien omdat al die namen met een S beginnen.
+3/-0

 
9 maanden geleden
De SS van Ajax bedoel je? OK, sorry foute grap. Sneijder, daar moet je niet aan willen beginnen. Sinds het einde van zijn carrière lijdt hij aan borderlinesyndroom, de ene dag dit, de andere dat. Ik zat vanochtend even dat interview met Genee te kijken, die goede vragen stelde. En Sneijder redt zichzelf geen moment. Voor hem moet de KNVB die vier jaar instellen, als hij daar geen geduld voor heeft, dan redt hij die twee jaar ook niet en zal hij nooit het geduld op kunnen brengen een goede coach te zijn. Als Ajax moet je die jongen een plekje op de tribune geven, een biertje en hem zich werkelijk nergens mee laten bemoeien.
+6/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht