Transparent
Inloggen
Sluiten

'Georges Mikautadze dinsdag medisch gekeurd'

28 augustus 2023 18:50 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Georges Mikautadze dinsdag medisch gekeurd"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf meldt dat Georges Mikautadze dinsdag medisch gekeurd zal worden in Amsterdam. De aanvaller is zelf al tot een persoonlijk akkoord gekomen en zal donderdagavond als gast ook aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA voor de return tegen PFK Ludogorets.

Een akkoord over de transfersom is er nog niet. Een bod van 15 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan bonussen werd door Sven Mislintat uitgebracht, maar hierop volgde een tegenvoorstel van een vaste transfersom van 17 miljoen euro en 3 miljoen euro aan bonussen.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

georges mikautadze arena ludogorets mislintat pfk tegenvoorstel telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ik zal me zorgen maken om niets...maar qua type speler wat ze nu halen krijg ik ineens het gevoel dat naast Klaassen ook het vertrek van Berghuis aanstaande is.
+1/-3

11 maanden geleden
Inmiddels kunnen we wel concluderen dat dit echt het team is van Sven Mislintat. Bijna alles spelers zijn vervangen. De aankopen van Overmars hebben Ajax onder de streep veel opgebracht. Sven heeft alle ruimte gekregen om een team samen te stellen, het zijn met name spelers die zich (nog) moeten bewijzen. Nuis het afwachten of het aanstellen van Sven een schot in de roos is of niet. We gaan een spannend jaar tegemoet, want CL MOET behaald worden. Kampioen worden is het doel, tweede worden is noodzakelijk.
+7/-0

 
11 maanden geleden
Of derde worden en voorrondes CL overleven.
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een geld joh.
Extreem bizar dat 1 man zoveel geld mag uitgeven nog nooit van deze spelers gehoord.
Forbs, Akpom, Tahirovic, Sutalo, Avila, Medic, 3e keeper van Frankfurt.
Dit seizoen minimaal CL, zo niet mag onze TD, RVC zijn biezen pakken.
+5/-5

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Zeg dat wel. 20M voor een speler van Metz?!

Voor topkwaliteit moet je betalen, maar mijn gevoel zegt dat we net als vorig jaar met geld aan het smijten zijn aan de verkeerde spelers.

Bassey, Wijndal, Bergwijn, Brobbey waren geen aankomende wereldsterren.

Deze nieuwe lichting: Sutalo, Avila, Tahirovic, Forbs, Akpom, Mikautadze.

Zit daar wel de nieuwe Chivu, Martinez, Maxwell, Ziyech, Kudus, Antony, Tadic, Huntelaar, Zlatan of Suarez tussen?
+2/-3

11 maanden geleden
Kom je ook aan 20 miljoen voor de topscorer van Ligue 2… wat een ‘beleid’ van één persoon die zijn gang mag gaan.
Ajax R.I.P.
+3/-4

11 maanden geleden
Ik moet zeggen, het lijkt me een heerlijke speler. Het geld is veel, een Spertsyan was goedkoper maar daar wil de RvC niet aan want we moeten allemaal geen geld naar Rusland willen sturen. Almada, is veel duurder dan 25 en qua salaris ook onhaalbaar voor Ajax, beetje jammer dat we daar gek mee werden gemaakt want die jongen is echt goed. Deze jongen doet me denken aan Zidane in zijn jonge jaren, niet zo gek, maar zeker zo technisch. Heb er wel vertrouwen in. Wil wel graag dat Berghuis als rechtsbuiten en Klaassen als 10 achter deze Franse Georgier blijven want de ervaring kun je niet blijven wegsturen tegenover alleen maar jong en nieuw.
+6/-0

11 maanden geleden
Van Sven Mislintat had ik tot boor kort niet gehoord. Praten kan hij goed, maar of hij een winnend team heeft gekocht? Geen idee. Ik heb twijfels en mis identiteit.
Ik verlang terug naar het oude Ajax: een creatief elftal met vooral eigen jeugd en enkele internationale toppers om het team de complementeren.
Wat mij betreft gaat het geld weer naar de jeugdopleiding. Alle talenten gaan hun geld in de toekomst terug verdienen. Goed voor Ajax en het Nederlands voetbal.
En als we spelers halen, alleen omdat er geen alternatief is en geen subtoppers meer.
+6/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens, het is allemaal, inclusief Steijn, een hele grote gok. Heb geen flauw idee of het wat wordt, al die onbekende namen die een mooi team moeten vormen. De jeugd is na vertrek JC, Jonk en Jongkind aan de goden overgeleverd, er is nog wel wat uitgekomen maar heel incidenteel, Hato, Vos en verder niet veel. Met dank aan backstabber Sar en flasher Overmars. Ik hoop dat er binnenkort weer beleid te verwachten is op de Toekomst.
+3/-1

11 maanden geleden
SuperAjaxfan… Helemaal mee eens. Ajax is nu een koopclub als zoveel andere. Hele identiteit naar de kleute..
+3/-1

11 maanden geleden (gewijzigd)
Een peperdure voorhoede van ongeveer €100 miljoen:

Bergwijn (31M)
Forbs (max 19M)
Akpom (max 14M)
Brobbey (16M)
Mikautadze (max 20M)

Wie is onze rechtsbuiten? Gaat één van hen op '10'?
Of gaan we miljoenenaankopen standaard op de bank zetten?
Ik kan er geen chocola van maken. Hebben Mislintat en Steijn wel de formule?
Wat worden de rollen van Berghuis, Godts en Conceição?
+5/-0

11 maanden geleden
Wat een koopwoede van die Mislintat. Kennelijk voldoet onze jeugd(opleiding) niet meer. Op dit moment loopt er een voorhoede van 100mln op onze velden, maar wat gebeurt er nu met spelers als Berghuis, Klaassen, Godts, Conceição etc. die toch voldoen aan de ajax identiteit en telkens weer (ondanks korte speeltijd) elke keer weer overtuigen en alles geven??? Het zal mij benieuwen, hopelijk heb ik het mis, maar ik heb er nú voorlopig geen fiducie in 😥
+1/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs halven henderson hlynsson janse jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals unuvar veredeld vos weghorst