Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sven Mislintat schakelt definitief door naar Georges Mikautadze'

28 augustus 2023 10:48 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Sven Mislintat schakelt definitief door naar Georges Mikautadze"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf is Sven Mislintat definitief doorgeschakeld naar de komst van Georges Mikautadze. Voor Thiago Almada lijkt geen toestemming te komen van financieel directeur Susan Lenderink en de Raad van Commissarissen, waardoor nu voor het goedkopere alternatief wordt gekozen. Inclusief bonussen zou de international van Georgië ruim 15 miljoen euro moeten kosten.

Het boulevardblad blijft ook nu beweren dat de vaste transfersom van Almada 15 miljoen euro was en dat dit via bonussen meer dan 20 miljoen euro zou zijn, maar de kans zou aanwezig zijn dat die vraagprijs na afgelopen weekend verder gestegen is.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

georges mikautadze mislintat almada boulevardblad doorgeschakeld georgie goedkopere lenderink susan telegraaf thiago

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ik heb het al eerder gezegd, maar de RvC en FD maken veel kapot. We gaan nu weer voor een speler uit de Ligue 2, terwijl Almada een geweldenaar is.
+2/-5

 
9 maanden geleden
Metz speelt Ligue 1, afgelopen weekend gewonnen bij Clermont dat vorig jaar knap 8e werd. Ook scoorde hij in die wedstrijd. Als je de beelden bekijkt is het ook een heerlijk technische speler die net als Almada meer een tien is. Deze jongen is haalbaar, Almada denken we nu moet minimaal 26 kosten, maar je kan ervan uitgaan dat dat bedrag nog wel hoger zal liggen. Atlanta zal rustig afwachten wie deze wereldkampioen op gaat halen en gaan hem echt niet, omdat ze Ajax zo leuk vinden voetballen, die jongen voor weinig laten gaan. Heeft niets met de RvC of FD te maken, wel met realiteitszin.
+10/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Het is de Telegraaf… ik zou dit niet letterlijk geloven. RVC en fd zijn er juist om te voorkomen dat een bedrijf kapot gaat.
+4/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Sowieso beetje vreemd dat in het eerste artikel, waarin stond dat Ajax interesse had in Almada, al meteen werd vermeld dat de RvC weleens moeilijk zou kunnen doen. Alsof ze de slechterik in het stuk alvast wilden introduceren. Vervolgens is dat ook precies wat er gebeurde, terwijl we verder nog niets van de RvC hebben gehoord deze transferperiode. Of ze zijn extreem goed in voorspellen, of ze schrijven het hun kant op.
+9/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Dat mensen serieus deze onzin ook geloven. Alsof je de absolute sterspeler van een ploeg met een lang contract voor dezelfde prijs kan halen als waar ze hem voor gekocht hebben terwijl Atlanta zelf geen nieuwe speler meer kan aantrekken nu.

Mike Verweij en Valentijn Driessen zijn samen op een heel sneue heksenjacht bezig om mensen zwart te maken puur vanwege hun eigen ego. Wat nog minstens zo sneu is, is dat mensen die daadwerkelijk nog geloven ook.
+10/-2

 
9 maanden geleden
Je hebt werkelijk geen flauw idee waar je het over hebt
+4/-2

9 maanden geleden
Slap gelul van die Verweij weer om Mislintat in een kwaad daglicht te zetten. Net of hij contact heeft met de RVC......wat een aanfluiting die krant.
+14/-0

9 maanden geleden
Als ajax almada niet koopt is het de domste van allemaal die gozer verkoop je later zeker voor 150 miljoen euro dat is een ster voetballer en al zou je 30 miljoen betalen dan nog is het een koopje. Bergwijn koste ook 30 miljoen ik zou hem verkopen die is vele malen minder. Sorry hoor ik moest dit ff kwijt.
+3/-5

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Het is een mooi verhaal, maar als het zo makkelijk was om Almada op te pikken dan zouden er wel wat andere clubs mee bezig zijn. Iedereen wil tenslotte 30 miljoen uitgeven om 150 te verdienen.
+6/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Atlanta mag geen vervanger meer aantrekken en aangezien de transfer van Kudus pas gisteren officieel is geworden laat dat weinig tijd voor het papierwerk waardoor ik denk dat een transfer van Almada überhaupt niet op tijd afgerond zou kunnen worden.

Papierwerk duurt bij Ajax, in Nederland en intercontinentaal allemaal langer dan anders.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dat papierwerk om een transfer af te ronden is zo gedaan. Dat hij vervolgens nog een kleine twee weken moet wachten op een werkvergunning maakt voor de transfer zelf niet uit.
+2/-0

9 maanden geleden
Goedkoper alternatief? Dat is maar net hoe je het bekijkt. Ik vermoed dat Almada meer het verschil kan maken om wedstrijden te winnen dan dat Mikautadze daar voor gaat zorgen. Mikautadze is meer een type Amin Younes zoals een supporter hier al eerder opmerkte, terwijl Almada meer de richting uitgaat van Bergkamp of Stefan Pettersson, maar goed, Susan Lenderink zal het wel beter weten hoe Ajax weer op niveau komt om later weer eens in de CL te spelen. Welterusten.
+3/-2

9 maanden geleden
Verweij zegt alleen maar dat Mislintat het alleen voor het zeggen heeft en zomaar €100 miljoen mag besteden.
De scouting, die lyrisch is over Almada, wordt volledig aan voorbij gegaan. Verweij heeft gewoon gelijk..
Hiero zijn teveel gasten die niet kritisch willen zijn.
+4/-2

 
9 maanden geleden
Maar dat is ook raar. Of Mislintat wil Almada maar krijgt geen toestemming van de RvC of Mislintat negeert de scouting en wil Almada dus niet. Het kan niet allebei waar zijn. Het kan wel allebei niet waar zijn.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Of Almada is gewoon veel te duur en/of Atlanta wil hem pas in de winter laten gaan omdat ze nu geen vervanger kunnen halen.
+1/-0

9 maanden geleden
Zou me niks verwonderen wanneer tagliafico komt! Op t laatst!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht