Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Mohammed Kudus vertrekt naar West Ham United

27 augustus 2023 20:24 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Mohammed Kudus vertrekt naar West Ham United</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft het vertrek van Mohammed Kudus bevestigd. Voor een transfersom van 43 miljoen euro maakt de Ghanees de overstap naar West Ham United. Via bonussen kan daar nog eens 3 miljoen euro bij komen. Kudus speelde ruim drie jaar bij Ajax en kwam tot 87 officiële wedstrijden.

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus ham west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
De laatste parel van Overmars die de ArenA verlaat. Los gezien van zijn geiligheid, wat een oog voor toppers heeft deze man. Doodzonde dat die het letterlijk zo verkloot heeft.
Ergens ook stuitend dat Ajax akkoord gaat met zo'n bizarre uittocht van je beste spelers.
Bedankt Kudus voor het ons naar de EL groepfase trappen. Succes bij West Ham. M.i had dit bedrag boven de 50 miljoen moeten zijn.
+4/-2

En un momento dado (geschorst)
9 maanden geleden
Ik ga hem niet missen. Zeer grillige broodvoetballer, categorie Onana. Bye bye en tot nooit meer ziens!
+6/-5

 
9 maanden geleden
Zijn allemaal broodvoetballers. Van een Tadic dacht iedereen ook, dit word een mister Ajax, contract voor 7 jaar etc etc..1x Turkse centen en is foetsie.
Daarbij kan ik het die Afrikanen niet kwalijk nemen, onderhouden hun hele dorp en weten waar ze vandaan komen. Beter dan die patsers.
+4/-0

9 maanden geleden
Dit bedrag had eigenlijk 20 miljoen hoger moeten zijn. Zeker zo laat in de transferwindow. Ik verwacht geen gelijkwaardige vervanger en dan kan dit ons zomaar nóg een jaar CL kosten. In tegenstelling tot veel anderen ga ik Kudus wel missen. Er is geen speler in de Eredivisie die zijn klasse evenaart.
+8/-2

9 maanden geleden
Goede technische voetballer. Tactisch middelmatig. Een betere vervanger gaan we niet krijgen. Toch krijg ik nooit het gevoel bij Kudus dat hij écht graag voor Ajax voetbalde. Dat vind ik altijd jammer!
+6/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Nu hebben we het wel gehad stoppen met dat gelul Ajax is geen zoete broodjes zaak domme klote clubs die denken dat ze ons maar kunnen leegroven omdat Ajax spelers zo goed opleidt leidt ze zelf op. Zo goed als 30 spelers vorig jaar window nou zijn er alweer 17 spelers weggegaan dit jaar.
+2/-1

 
En un momento dado (geschorst)
9 maanden geleden
Ajax is beurgenoteerd. Er moet geld worden verdiend. De mensen aan het hoofd van deze organisatie willen geld zien. Dat kan door vette prijzen te winnen en dat kan door spelers te kopen en daarna met dikke winst te verkopen. Drie keer raden waar de huidige beleidsbepalers voor kiezen...
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ja allemaal leuk en aardig maar als er op het veld niet gepresteerd wordt dan valt er weinig geld te verdienen.Het is kip en het ei gepraat, Cruijff zei altijd het kapitaal moet op het veld staan niet in de kluis.
+3/-0

 
En un momento dado (geschorst)
9 maanden geleden
Ik ben het volledig met je eens. Ik geloof alleen niet dat het bestuur van Ajax het ook zo ziet. Je gaat toch niet met je volle verstand zoveel spelers verkopen als in de afgelopen twee jaar?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Vorig jaar mee eens, maar doordat je door die keuze(s) dit jaar geen Champions League speelt moet je dit jaar wéér verkopen.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Hebben we nog iets te verkopen dan?
+1/-0

9 maanden geleden
Jammer , in potentie een zeer goede speler, gaf echter vorig seizoen al aan te willen vertrekken . Ook dit is weer een broodspeler die Ajax gebruikt als springplank om ergens anders meer te kunnen verdienen en ook deze speler vertrekt weer veel te vroeg.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Is toch niet erg? Of had jij de illusie nog dat echte goede spelers/talenten 5 jaar blijven.
Ajax haalt ze goedkoop, althans Overmars deed dat, en verkoopt ze voor vele miljoenen meer door en wij hebben er 2 jaar max 3 plezier van.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ja begrijp me goed ik verwijt Ajax niets , want die spelers komen hier met de gedachte we spenderen hier 2 tot 3 jaren en dan de premier league of la liga het is speler power je kunt ze ook niet houden het gaat mij om die clubs die ogenschijnlijk zelf geen spelers op kunnen leiden, net als Chelsea gewoon alles kopen
+2/-0

 
9 maanden geleden
Die illusie ben ik jaren geleden al kwijt geraakt, maar dan mag ik t nog wel jammer vinden
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht