Transparent
Inloggen
Sluiten

'Atlanta United wil transferrecord voor Thiago Almada'

26 augustus 2023 12:07 - The Athletic
Foto: Pro Shots

"Atlanta United wil transferrecord voor Thiago Almada"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer The Athletic klopt er niets van de berichtgeving dat Ajax slechts 15 miljoen euro zou moeten betalen om Thiago Almada over te kunnen nemen van Atlanta United. De berichtgeving van De Telegraaf is ook in de Verenigde Staten terecht gekomen, maar de clubleiding van ploeg uit de Major League Soccer zal voor een dergelijk bedrag de telefoon niet eens op willen nemen.

Atlanta United wil dat het transferrecord van 27 miljoen dollar, omgerekend ruim 25 miljoen euro, wordt verbroken bij een transfer van Almada. Bovendien wil het niet direct meewerken aan een transfer omdat de transferwindow in de Verenigde Staten al is gesloten en de club dan alleen een transfervrij spelen zou kunnen aantrekken als vervanger.

Meer op The Athletic
Tags

almada atlanta thiago transferrecord athletic telegraaf transferwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Als financieel kan, gelijk doen.
+6/-1

11 maanden geleden
Krijg je zo 45 voor Kudus, dan mag je toch wel 25 weer herinvesteren? Zo’n speler kan je binnen een aantal jaar weer verkopen voor het dubbele.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Als die jongen zich een beetje doorontwikkelt zeker. Maar vergis je niet in het doorverkooppercentage en het legertje zaakwaarnemers dat z'n graantje mee wil pikken. En het salaris dat deze jongen moet gaan verdienen. Hoop wel dat het gaat lukken. De meeste Zuid Amerikanen hebben het de laatste jaren goed gedaan bij ons.
+4/-0

11 maanden geleden
Als deze jongen echt zou willen komen, dan zou ik zonder moeite 28 neerleggen. Nog voor het eind van het seizoen staat de halve Premier Leaque voor de deur om het driedubbele te betalen. Echt snel verdiend.
+5/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson