Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax zet in op komst van Thiago Almada'

25 augustus 2023 12:28 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax zet in op komst van Thiago Almada"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax de selectie wil versterken met de komst van Thiago Ezequiel Almada. De 22-jarige Argentijn staat in de belangstelling van meerdere (top)clubs in Europa, maar zou zelf graag naar Ajax willen komen. Almada speelt momenteel in de Verenigde Staten voor Atlanta United en behoorde tot de WK-selectie van Argentinië in Qatar afgelopen jaar.

De Argentijn zou exclusief bonussen iets meer dan 15 miljoen euro moeten kosten. Een transfer naar Ajax is echter nog geen uitgemaakte zaak gezien de vele interesse van andere clubs en ook de Raad van Commissarissen nog akkoord moet gaan. Al hebben Sven Mislintat en Maurice Steijn wel goede hoop dat die toestemming volgt op moment dat Mohammed Kudus is verkocht.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

almada thiago argentinie atlanta ezequiel kudus maurice mislintat qatar steijn telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Wat zijn zijn kwaliteiten?
+3/-0

 
9 maanden geleden
Even wat beelden van Almada gezien... en nou weet ik wel, dat zijn allemaal hoogtepunten achter elkaar, maar het is tamelijk indrukwekkend. Hij dribbelt, hij scoort (ook uit vrije trappen) en geeft assists die bijna niet meer te missen zijn. Een creatieve speler voor de "10" positie.
+9/-0

 
9 maanden geleden
Hij schijnt ook een gemene steak te kunnen grillen.
+4/-0

9 maanden geleden
Die RvC is de boel weer goed aan het verzieken.
+2/-5

 
9 maanden geleden
Want? Staat er in het artikel ook maar iets in de richting van dat de RVC een eventuele komst wil blokkeren? Ze moeten nog akkoord gaan en dat is niks meer dan het volgen van de afgesproken procedures. Zij zijn er mede verantwoordelijk voor dat er verstandig financieel beleid gevoerd wordt. Als ze dat niet zouden doen, zou menigeen hier weer keer op keer verkondigen wat een schande het is dat Ajax teveel geld heeft uitgegeven.
+5/-1

9 maanden geleden
Maar hebben we een nummer 10 nodig? Daar hebben we al wat gegadigden voor. Volgens mij hebben we juist geen rechtsbuiten meer, nu kudus zo goed als weg is en conceição van de aardbodem verdwenen is. Of berghuis moet weer die kant op.
+3/-2

9 maanden geleden
Goede volgorde in dit geval lijkt me eerst deze gast kopen en dan Kudus verkopen. Kudus raak je sowieso wel kwijt. Zometeen zijn we Kudus kwijt en vissen we achter het net met Almada.
+4/-0

9 maanden geleden
Als deze jongen gehaald word door Mislintat neem ik al mijn woorden terug en plaats ik een tatoeage van Mislintat (kleintje dan).
Ik volg het zuid Amerikaanse voetbal behoorlijk plus daarbij de MLS door wat Amerikaanse maten, ik denk dat deze jongen onhaalbaar is. Deze speler kan praktisch alles behalve keepen.
Zou een top aanwinst zijn.
+9/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Heb je 'm zien keepen dan? 😉
+6/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ooit 1x, bij zaterdag 6 :)
+3/-0

 
9 maanden geleden
Je hebt Amerikaanse maten?
Waar moet ik dan aan denken, +300 kg?
+2/-0

9 maanden geleden
Zou het fantastisch vinden als we deze speler kunnen aantrekken, maar ik ben bang dat ie te duur is. Atlanta United heeft hem naar verluid gekocht voor 14M, tenzij hij een bizarre clausule in zn contract heeft gaat hij echt niet voor minder dan het dubbele weg.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht