Transparent
Inloggen
Sluiten

Steijn: "Ik heb een Ajax gezien dat goed de ruimtes bespeelde en de kansen verzilverde"

24 augustus 2023 22:43

Maurice Steijn gaf aan dat hij een effectief Ajax had gezien: “Een Ajax dat redelijk goed de ruimtes bespeelde en de kansen verzilverde. De 0-2 was een schitterende goal en Jay maakt een paar knappe reddingen bij 0-3. De tweede helft was iets minder, maar ik denk dat ik met name tevreden ben over de uitslag.”

Of dit de wedstrijd was van Kudus en Gorter reageerde de Ajax trainer: “Kudus was met 3 doelpunten ongelooflijk belangrijk en ook Gorter was erg belangrijk, vooral met zijn 1-op-1 reddingen. Anders komen ze in het eerste kwartier na de rust op 1-3. Kudus hebben we ook nog een publiekswissel gegeven, dat verdiende hij.“

Hierna ging het nog even door over Kudus, met name of dit zijn laatste wedstrijd in het shirt van Ajax was en hoe belangrijk Kudus was. Steijn hierover: “Geen idee, daar lijkt het wel op. Hij is een van onze topspelers. Hij is ijzersterk, geeft je veel mogelijkheden en ligt heel goed in de groep. Al die factoren zullen we heel erg gaan missen als het allemaal definitief is.”

Hierna ging het nog kort over de mogelijke transfers over Spertsyan en Zirkzee, die volgens Steijn niet meer aan de orde zijn.




Tags

kudus steijn bespeelde gorter effectief ijzersterk jay maurice publiekswissel spertsyan zirkzee

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht