Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax bereid om mee te denken met Davy Klaassen'

22 augustus 2023 15:23 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax bereid om mee te denken met Davy Klaassen"; image source: Pro Shots

Ajax is bereid om mee te denken met Davy Klaassen. Dat meldt Voetbal International. Indien de middenvelder wil vertrekken zal de club mee werken. Olympique Lyonnais is een van de clubs die al interesse heeft getoond. De Franse club heeft zich zelfs al gemeld bij Ajax, maar onbekend is nog of Klaassen dit zelf ziet zitten.

Wat betreft Ajax hoeft de middenvelder zeker niet weg en wordt hij bijzonder gewaardeerd, maar omdat hem te kennen is gegeven dat hij dit seizoen waarschijnlijk niet alles gaat spelen en meerdere clubs al belangstelling hebben getoond, is het niet ondenkbaar dat Klaassen aan zijn laatste dagen als speler bij Ajax bezig is.

Meer op VI.nl




Tags

lyonnais ondenkbaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Dit zou mijns inziens erg dom zijn. Een van de weinige jongens uit eigen opleiding, altijd gemotiveerd en scorend vermogen.
+15/-1

9 maanden geleden
De houdbaarheidsdatum van Klaassen is ook wel zo’n beetje voorbij ..
Fysiek ,qua inhoud , ook al geen 100% meer ; compenseert alles met inzet ,maar in topvoetbal win je daar de oorlog niet mee .. Au Revoir bij de jeugdopleiding..!
+5/-5

 
9 maanden geleden
Ik zag 9 andere spelers die de bal er niet in kregen, terwijl Davy dat wel deed. Wie is er nu houdbaar? Als 10 vanaf de bank, rol in de kleedkamer, de echte Ajacied, zou hem altijd houden. Ik snap dat zijn salaris hoog is, maar praat dan met die jongen in plaats van hem weg te jagen waarvan hij helemaal niet weg wil. Hij is momenteel de enige tien die we hebben, Bergwijn, boy wonder, die zelfs in de prime van zijn leven de grote leider speelt, maar niets klaarmaakt, en Berghuis, die het gogme mist om een 10 te zijn die veelscorend is, zijn beide minder dan Davy op 10. Hopelijk komt Spertsyan maar dan nog heb ik liever Davy erbij, voor als we weer eens dom achterstaan omdat Steijns tactiek niet klopt en er wordt gehoopt op losers als Bergwijn, Kudus en Brobbey.
+14/-2

 
9 maanden geleden
Als Klaassen in topvorm het niveau is wat bij AJAX nagestreefd moet worden dan ben je qua AJAX DNA wel heel ver van huis …
Klaassen is eerder een Feyenoord- of Utrecht-voetballer dan een technisch/tactisch begaafde AJAX-voetballer ; zo nu en dan een goaltje meepikken dat overkomt zelfs Vlap wel eens.. Maar geniet ervan zo lang het kan ..!
+4/-5

 
9 maanden geleden
Zonder hem hadden we 2-1 verloren dit weekend.
+2/-0

9 maanden geleden
Hou deze jongen nu maar. Nog beetje Ajax gehalte in de selectie. Daarbij zou ik hem gewoon vaker gebruiken. Je zag het zaterdag ook.
+12/-2

9 maanden geleden
Goed om erbij te hebben. Misschien een te hoog salaris voor wat hij brengt, maar beslist wedstrijden die vast zitten.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht