Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verliest in eigen huis van De Graafschap

21 augustus 2023 21:52
Foto: Pro Shots

Jong Ajax verliest in eigen huis van De Graafschap; image source: Pro Shots

Jong Ajax is ook in de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen onderuit gegaan. Op Sportpark De Toekomst was De Graafschap met 1-2 te sterk. De ploeg van Dave Vos was volop aan de bal, maar wist over de gehele wedstrijd amper tot kansen te komen. Diep in de tweede helft maakte Kristian Hlynsson het enige doelpunt aan Amsterdamse zijde.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Jermoumi, Vos, Gooijer, Martha, Fitz-Jim (69' Brandes), Hlynsson, Misehouy, Banel (69' Kalokoh), Rasmussen, Godts
Discussieer mee op de forums


Tags

jong graafschap hlynsson vos banel brandes dave godts gooijer jermoumi jim kalokoh kristian martha misehouy rasmussen setford

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Waar Ajax vroeger om bekend stond, namelijk veel scoren, lijken ze verleerd te hebben. Ik ben jaloers op de jeugd van Psv die wel scorende spelers lijkt op te leiden. Hopelijk keert het tij zo spoedig mogelijk en gaan we weer aan de lopende band doelpunten maken.
+2/-1

11 maanden geleden
Het kan aan mij liggen, maar zijn de JA- opstellingen niet iedere keer te aanvallend? Wederom twee aanvallende middenvelders met een centrale middenvelder op het middenveld en verdedigende middenvelder Vos centraal achterin en Martha linksback wie een rechtsbuiten is. Ik snap dat je je beste spelers wilt opstellen, maar is het ook niet belangrijk om het elftal goed draaiende te krijgen?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Bij Jong Ajax gaat het om de ontwikkeling van de spelers in eerste plaats.
+3/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Aertsen, Kaplan en Milovanovic allemaal niet beschikbaar. Hato is doorgeschoven. Wie zou jij dan CV willen zetten?

Sanchez vertrekt en is niet speelgerechtigd voor JA, Gaaei is er pas net en misschien nog geeneens speelgerechtigd. Blijft alleen Rensch over.

Wijndal mag niet voor JA uitkomen, Avila is nog geeneens gepresenteerd en dus is ASE de enige linksback.

Ajax 1 speelt donderdag een nogal belangrijk wedstrijdje dus reserves van het eerste voor JA, voor zover we die momenteel überhaupt al hebben, hoef je niet te verwachten. Pas na 1 september kun je gaan kijken wie er vanuit het eerste bijkomen en wie er vanuit O18 evt. doorgeschoven kan worden.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Heeft JA geen linksback in de selectie? En is Brandes de enige verdedigende middenvelder samen met Vos?
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli halven hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst