Transparent
Inloggen
Sluiten

Sven Mislintat haalt uit naar "boulevardblad" Telegraaf: 'Bekritiseren alles en iedereen bij Ajax'

21 augustus 2023 14:09 - Kicker.de
Foto: Pro Shots

Sven Mislintat haalt uit naar "boulevardblad" Telegraaf: "Bekritiseren alles en iedereen bij Ajax"; image source: Pro Shots

Tegenover het Duitse Kicker heeft Sven Mislintat uitgehaald naar De Telegraaf nadat hij de vraag kreeg waarom hij zo kritisch wordt benaderd. "Het is één boulevardblad in het bijzonder die alles en iedereen bij Ajax bekritiseert", aldus Mislintat. "Ik hecht geen enkele waarde aan een dergelijke bevooroordeelde en op de persoon gerichte berichtgeving."

Mislintat heeft het uitstekend naar zijn zin in Amsterdam. "Dit is een van de meest iconische en fascinerende clubs ter wereld", zo geeft hij aan. "Dat zie je in het stadion in elke kamer en op elke muur."

Momenteel wordt er hard gewerkt om de selectie op orde te krijgen. "We hebben tot 31 augustus de tijd. Daarna kunnen we niets meer corrigeren", zegt hij daarover. "Tegelijkertijd moeten we ook inkomsten genereren omdat we de Champions League zijn misgelopen. Voordat we kopen zullen we moeten verkopen."

Meer op Kicker.de
Tags

mislintat boulevardblad telegraaf bekritiseert bevooroordeelde corrigeren fascinerende genereren iconische kicker misgelopen muur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Deze man is flink aan het puinruimen geweest. Kwam bij een club waarbij de salarissen vele malen te hoog waren, bepaalde transfer afspraken waren gemaakt en een blik vol miskopen waren aangetrokken.
Om deze man nu al af te schrijven slaat nergens op. Hij heeft veel miskopen voor de hoofdprijs kunnen verkopen en ook nog bij enkele toppers nog het uiterste uit de kan kunnen halen. We hebben noodgedwongen 9 nieuwe spelers moeten halen, terwijl we hebben moeten bezuinigen. Toch opnieuw 150 miljoen ontvangen en 70 miljoen uitgegeven. geen verkeerde transfer periode. Nu moet er nog een team van gemaakt worden. Dit kost simpelweg tijd.
+23/-1

11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap dat Mislintat een reactie geeft als er om gevraagd word, zou echter mooier zijn om ze helemaal kapot te negeren. Het zou Ajax sieren als ze het Media partnerschap met de Telegraaf opzeggen. Die Valentijn Driessen mag overal zijn gal spuwen over Ajax. geen woord over Feyenoord, die net zo beroerd zijn momenteel. Is gewoon smaad/laster wat ze verspreiden over Ajax, en dat is dan een partner.
Ik ben ook kritisch op Mislintat, maar hoop toch echt van harte dat hij het tegendeel gaat bewijzen. Dit seizoen gaat denk ik een ramp worden, zijn de spelers dan zo slecht? Dat weten we nog niet, maar eer dat 9 nieuwe spelers zijn ingespeeld zijn we weken/maanden verder. Daarbij hebben we slechte backs op dit moment.

Straks hebben we dit als team:
Duitse keeper-Deense rechtsback-Kroaat als CV- NL als CV-Argentijns als linksback-Bosniër als CVM-NL als CM-NL als CM-NL als linksbuiten-Engelsmans als Spits-Portugees als Rechtsbuiten.
We gaan het zien.
+5/-5

 
11 maanden geleden
Ze hebben vanaf dit seizoen geen overeenkomst meer met de Telegraaf als mediapartner. Wel een andersoortige overeenkomst met Mediahuis wat uiteraard weer de moeder is van de Telegraaf. Vandaar ook dat de bekende droeftoeters hun vaste lijntjes kwijt zijn 😉⚽️
+9/-1

 
11 maanden geleden
Ik was van huis uit een Telegraaf lezer en toen ik op mezelf ging de lijn doorgetrokken.
Dus altijd de krant verdedigd hier, hoorde bij mijn interieur.
Drie weken geleden na al die jaren de krant opgezegd.
Gaat het beleid van Ajax links af dan hadden ze rechts moeten gaan en gaan ze rechtsaf dan hadden ze links moeten gaan.
Van Hooijdonk is een onbetrouwbare rat maar die heb ik op dit moment hoger zitten dan Driessen en Verweij.
Het zijn zulke kleinzielige piemeltjes.
+9/-0

 
11 maanden geleden
We zijn ook allemaal buiten landers kwijtgeraakt de hele voorhoede vorig jaar was buiten lander bijna de hele achterhoede was dat ook zuid ameikanen kroaat ivoriaan alleen Timber en Gravenberg zijn Nederlander die weg zijn en natuurlijk bassey die Nigeriaan is wat is het verschil
+2/-0

11 maanden geleden
Klopt.. Alleen lijkt PSV nu meer op Ajax dan Ajax zelf.. Sjax is nu een club als zovele..FC Köln, Lyon, Antwerp, Sevilla enz.. Daarin heeft Driessen gewoon gelijk. Maar ja, je mag niet meer kritisch zijn.
+3/-14

 
11 maanden geleden
Je mag best kritisch zijn maar doe dat dan wel netjes. Driessen en Verwey spelen altijd maar op de man. nu ook meteen weer reageren op die uitspraak van Mislintat. Doe zoals Derksen gisteravond zei en laat het gaan.
+2/-0

11 maanden geleden
De kritiek is wel een beetje eenzijdig terwijl Feyenoord ook niet goed speelt. Dat kan je ook compliment beschouwen, de ogen zijn nou eenmaal altijd gericht naar Ajax. De Telegraaf kornuiten zijn wel erg snel met hun oordeel. Ik vind dat nog veels te vroeg na 2 wedstrijden. Met zoveel wijzigingen met je spelers is het natuurlijk logisch dat het aan elkaar moet wennen. Niemand weet welke kant dat op gaat, maar het is wel een hele andere weg dan we gewend zijn met onbekende spelers uit de 2e bundesliga en premier leauge, een speler van Nice, bankzitter van Roma enz. Als dit een succesvol elftal wordt dat is het natuurlijk wel geniaal.
+7/-0

 
11 maanden geleden
Slot klaagt dat hij 2 of 3 basis spelers is kwijtgeraakt wat een slap gezeik Ajax is 2 keer achter elkaar bijna zijn hele basis team kwijtgeraakt
+3/-0

11 maanden geleden
Berichtje aan Sven :)

Als je er geen waarde aan hecht, benoem het dan ook niet. Wat denk je zelf nou Sven dat de gevolgen zijn van dat je dit zo brengt en de Telegraaf een boulevardblad gaat noemen? En ben je niet al een beetje ervaren vanuit je tijd in Duitsland (Bild) en Engeland (the Sun)? Ik vind dit zo dom van onze TD!
+3/-14

 
11 maanden geleden
Er wordt hem wat gevraagd en hij geeft antwoord. En hij noemt een rioolblad een boulevard-blad. Vind ik nog netjes eigenlijk.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Ja, de telegraaf is soms echt een pest voor Ajax, maar ze hebben hier ook wel een punt met de kritiek op Sven Mislintat, want die negeert de hollandse school en club cultuur waarop de jeugdopleiding gebaseerd is, met aankopen (buitenlandse spelers) die daar gewoon niet inpassen. Ook heeft hij een coach geselecteerd die een heel ander soort voetbal speelde bij zijn vorige clubs. Ik geef hem een jaar, voordat Ajax voor de zoveelste keer weer 180 graden de ander kant gaat. Hadden wij Arne Slot maar maar...zucht!
+3/-12

11 maanden geleden
Die zogenaamde voetbalverslaggevers zijn allemaal analisten geworden zowel bij VI als bij de telgraaf denken ze allemaal te weten hoe een team moet spelen , Die Driessen probeerde Van Gaal uit te leggen hoe 4-3-3 gespeeld moet worden . het is toch van het gekke gasten diezelf nog nooir een bal aangeraakt hebben. Wij hier hebben veel kritiek op de links en rechtsback, in het voetbal waren dat altijd de posities waar niet de beste voetballers werden gestald. Waarom verklaren we het opeens als de belangrijkste posities als je nog steeds niet zo goeie voetballers daar neer zet.
+7/-0

11 maanden geleden
Bijzonder die minnetjes bij leden hier die een kritische nood plaatsen bij dit beleid.
Ik ben blij met de kritische blikken. Voorals nog wint de kritiek het van de hosanna leden hier (helaas)
+4/-12

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
-10 hahaha….. ik ben het met je eens hoor, vandaag de dag mag je alleen nog maar meelopen. Lachwekkend. Ik heb hoop op een goed Ajax, maar idd niks lijkt op een stukje Ajax cultuur meer, en daar mogen we best kritisch op zijn.
+2/-3

 
11 maanden geleden
Ik snap het wel, we willen positief zijn, we willen geloven, zelfs in Mislintat die zelf weinig krediet heeft opgebouwd in het verleden. We willen allemaal dat hij dat schot in de roos is dat hij nooit geweest is, dat hij de uitzonderingen haalt die geen andere club ontdekt heeft, dat hij de diamantaugen heeft als geen andere TD of scout. Maarja, de optimist is een realist zonder ervaring, zeggen ze wel eens, en ik laat het liever eerst gebeuren met al deze wonderaankopen voordat ik er naïef instap alleen maar op basis van hoop. Laat me graag anders bewijzen maar laat me liever niet 'oplichten' zonder aanleiding.
+3/-0

11 maanden geleden
Je trekt lezers als je over Ajax schrijft. Positief of negatief. Op de website van Vi kun je veel artikelen over Ajax niet lezen als je geen 'pro' lid van de site bent. Ajax is altijd top!
+6/-0

11 maanden geleden
Mislintat legt gewoon uit voor het Duitse publiek hoe het werkt in Nederland, met ons boulevardblad.
+5/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli halven hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst