Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ajax bereikt akkoord over transfer Josip Sutalo

20 augustus 2023 17:27
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Ajax bereikt akkoord over transfer Josip Sutalo</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax bevestigd dat Josip Sutalo naar de club komt. De international van Kroatië wordt voor een transfersom van 20,5 miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb. Via bonussen kan daar nog 3 miljoen euro bij gaan komen. Volgens de verschillende clubwatchers zal de verdediger een contract voor vijf seizoenen gaan tekenen in de Johan Cruijff ArenA.
Discussieer mee op de forums


Tags

josip sutalo arena clubwatchers dinamo kroatie zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
En allemaal 5 jarige contracten !
+3/-0

 
11 maanden geleden
Dat vond ik ook al zo vreemd, wat is er gebeurd met de contracten met optionele extra jaren. 5 jaar is mooi als ze het goed doen, zoniet dan zit je er een hele tijd aan vast.
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Welkom!
Hard nodig.

@Kiki
Zei toch dat het goed zou komen;)
+3/-0

11 maanden geleden
Top dit. Zal ook een hoop gaan schelen voor de 17 jarige CV Hato. Haal desnoods Tagliafico terug voor linksback en een RB die wel kan verdedigen. Kunnen Rensch en Wijndal met pensioen.
+4/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
We hebben die Gaaei toch al?
+4/-0

 
11 maanden geleden
Klopt, maar hoor ik niet altijd positieve berichten over. Zou in de passing ook vaak slordig zijn. Levert dan weer. We gaan het wel zien.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Had je die Mexicaan kunnen behouden...
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Juist. Beidden spelers hebben eigenlijk de zelfde kwaliteiten. Mentaliteit is wel goed maar als wingback laten ze wel eens een steek vallen. Van Sanchez weet ik het zeker. Met Gaaei moet ik het eerst zelf ook nog zien, maar goed.

Persoonlijk zie ik liever een LB staan die ijzersterk kan verdedigen. Goed is in de rondo/opbouw. Satulo en Hato hebben dat ook in zich. Ook de rust aan de bal. Al is Hato nog jong en verslikt hij zich soms nog, maar kwaliteit heeft ie wel

Mijn idee is dat het tijd word dat de verdediging weer eens goed georganiseerd staat en hoofdzakelijk gaat opbouwen om het middenveld te bedienen, ipv dat wingbacks verdedigend achter de feiten aanlopen omdat ze in hun aanval de bal weer eens onnozel verliezen.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Mee eens.
Weet ook niet of blij word van Nico of Avilla.
Nico werd zelfs voorbij gestreefd door Daley in het laatste seizoen en van Avilla lijkt te druistig.
Ze zijn echter een stuk meer welkom bij Wijndal of SAE.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Het opbouwen zal buiten nauwkeuriger ook in een hoger tempo moeten. Elke tegenstander krijgt alle tijd van Ajax om zich op het gemak verdedigend te positioneren. De handelingssnelheid moet ook duidelijk minimaal een niveau hoger. Een goede lange zuivere crosspass zou ook welkom zijn. Het gaat nu over te veel schijven in een te laag tempo, te vaak tikkie breed , tikkie terug, allemaal zo voorspelbaar.
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Dat is precies waar ik op doel en weer terug wil zien👍🏼 In feite wil je weer een verdediging zien die in de rondo telkens de tegenstander een stap voor is. Gewoon kwestie van slim spelen en al lijkt het eenvoudig... Je hebt daarvoor in eerste instantie spelers nodig die technisch goed kunnen voetballen, de bal de baas zijn in een hoog tempo.

Dat heeft weinig met groot, sterk, of snel te maken, wat ik hier en daar dan wel eens hoorde. Maar goed als je bovenstaande aankunt en je bent toevallig beresterk of supersnel, dan is dat meegenomen, maar uiteindelijk gaat het om de uitvoering waar Ajax ook altijd menig tegenstander mee naar huis stuurde.
+3/-0

11 maanden geleden
Klasse,nu nog 2 backs en die Armeniër.
+2/-1

11 maanden geleden (gewijzigd)
Top. Beste nieuws sinds tijden. Welcome Josip. Hopelijk scheelt zo'n speler in de verdediging onnodig puntverlies tegen clubs zoals Excelsior
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Met deze duitse TD die niets van de Ajax voetbal cultuur begrijpt en een coach die geen Ajax voetbal speelt gaat het weer helemaal mis met onze club.
Binnen 1-2 jaar roept iedereen met een Ajax hart om het hardst, dat het zo niet langer meer kan, draait de boel weer 180 graden om (terug naar meer echt Ajax voetbal) en is er in 2 jaar tijd weer een hoop geld nodeloos verspild.
L'histoire se repete! (Ivic, Jol enz.)
+1/-3

11 maanden geleden (gewijzigd)
Dat is nummer 7 (en nummer 8 is ook binnen van Antwerp) van de nieuwe buitenlanders, Ajax slaat een geheel nieuwe richting in en laat het Ajax concept achter zich. Het kan geen toeval zijn dat er veel oud Ajax spelers weg zijn gegaan bij Ajax.

Hij zal best een versterking zijn want de verdediging is zo lek als een mandje, maar als je 2 ZEER goed betaalde aanvallers hebt zoals Bergwijn en Brobbey die dus niet genoeg leveren en dan nog even Wijndal, Berghuis buiten beschouwing laten, en je scoort niet meer doelpunten dan je tegenstander dan loop je altijd achter de feiten aan.

Ajax is onherkenbaar geworden met slechts 1 positieve uitzondering en dat is Hato.

We gaan zien waar het schip zal stranden dit jaar.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli halven hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst