Transparent
Inloggen
Sluiten

Josip Sutalo met Dinamo Zagreb na bizarre slotfase uitgeschakeld in Champions League

19 augustus 2023 22:59
Foto: Pro Shots

Josip Sutalo met Dinamo Zagreb na bizarre slotfase uitgeschakeld in Champions League; image source: Pro Shots

Niets lijkt de transfer van Josip Sutalo nog in de weg te staan. Zaterdagavond werd Dinamo Zagreb in de voorronde van de Champions League na een knotsgekke slotfase uitgeschakeld door AEK Athene. Mede door de openingstreffer van Sutalo had Dinamo Zagreb bij het ingaan van de blessuretijd een 0-2 voorsprong te pakken en dat zou voldoende zijn voor de volgende ronde.

In de blessuretijd maakte AEK echter 1-2, zodat beide ploegen zich konden opmaken voor de verlenging. Het duel kende echter nog enkele minuten speeltijd en daarin kregen de Grieken na tussenkomst van de VAR een strafschop. Deze werd aanvankelijk gemist, maar de rebound werd door notabene Knipoog Kroaat Domagoj Vida in het doel gewerkt waarmee hij zijn oude club uitschakelde.

Ajax is al langere tijd bezig om Sutalo naar Amsterdam te halen, maar die transfer werd steeds uitgesteld omdat Dinamo Zagreb nog actief was in de voorrondes van de Champions League. Net zoals Ajax zal Dinamo Zagreb volgende week de voorrondes van de Europa League moeten spelen.




Discussieer mee op de forums


Tags

dinamo zagreb sutalo josip aek domagoj grieken knipoog knotsgekke rebound uitschakelde var verlenging vida voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
Dit is een prima verdiger. Sterk, goede pass, kan indribbelen. Maar er word nu net gedaan alsof dit de verlosser is, de Messias die Ajax er bovenop gaat krijgen. Die jongen moet ook nog wennen en dan moeten we zien hoe het gaat.
Feit is dat we bizar slechte backs hebben momenteel, een twijfelachtige keeper, een sloom middenveld, een spits die niet kan scoren, een aanvoerder wat geen natuurlijk leider is. Een trainer die het er maar mee moet doen zonder ervaring in de top, assistenten zonder echte ervaring.
Ik vrees echt voor een drama dit jaar.
Daarbij had Ajax echt Douvikas moeten ophalen voor die 9 miljoen. Is echt een goalgetter, die zou er kneiter veel maken voor ons.
+6/-2

9 maanden geleden (gewijzigd)
Zet 'm op de eerst volgende vlucht naar Schiphol. Dit is denk ik ook niet de Messias, maar we gaan er qua verdediging hopelijk een stuk op vooruit. Dit moet onze leider van de verdediging worden, hopelijk heeft dat positieve invloed op de backs.
+4/-0

9 maanden geleden
Medic, Rensch, Gorter en Salah-Eddine vielen vandaag door de mand. Sutalo is van harte welkom. Dan heb je in ieder geval een goed centrum staan. Hato kan het niet alleen.
+5/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Nee precies die jongen is 17, was de beste vandaag. Dat baart mij echt zorgen.
+4/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Kijk die Medic raakte in de problemen, overschatte zichzelf een beetje, kan gebeuren, die moet je nog wat tijd geven. Dat Steijns Gorter de voorkeur geeft is dom, zijn beweegredenen, hij kent de jongens goed, spreekt Nederlands, nouja we hebben de uitkomst gezien. Het is en blijft een onruststoker.

Hopelijk kunnen we de selectie nog goed renoveren, en zou ik naast Sutalo ook de keeper Livakovic halen bij Zagreb, kost je 35 totaal maar dan heb je ook wat. Avila erbij voor 10, Spetsyan voor 15. Voor de verkoop zijn Kudus, Bergwijn en Brobbey, Salah Eddine, Sanchez en Conceicao goed voor 90 miljoen, pak je 30 miljoen en heb je een gebalanceerde selectie zonder al die negatieve troep die Kudus, Bergwijn en Brobbey heten.
+3/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht