Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaassen: "Het is het begin van het seizoen en er zijn veel nieuwe gezichten, dus dan is het logisch dat niet alles perfect gaat"

19 augustus 2023 20:17

Man of the match werd Davy Klaassen. De middenvelder viel in en zorgde voor de gelijkmaker.

Door ESPN werd Klaassen gevraagde wat vandaag typerend was voor deze wedstrijd. De middenvelder gaf het volgende aan: "Teleurstellend is wat het is. Vooral dat we niet spelen en creëren hoe wij het willen. We willen een betere afstemming en doen nu veel dingen op individuele kwaliteiten. We willen daarmee dan tegenstanders kapot kunnen spelen."

Vervolgens werd Klaassen gevraagd waar hij verbeterpunten ziet, zeker als je het eerste uur van de bank bekijkt. Klaassen hierover: "Op heel veel punten kan het beter. Het is het begin van het seizoen en er zijn veel nieuwe gezichten, dus dan is het logisch dat niet alles perfect gaat. Maar dat is wel wat je nastreeft en dat maakt het teleurstellend."

Tot slot ging het nog over het perspectief en of zijn volledige focus op Ajax ligt? Klaassen wilde hier niet al te veel over zeggen, maar gaf aan: "Als ik erin kom wil ik hard mijn best doen. Nu ben ik gewoon bij Ajax en geef ik alles. Zo is het en het is nooit anders geweest. Je weet nooit wat er gebeurd. Eerst de focus op Ajax."




Tags

gezichten afstemming espn match nastreeft slot typerend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht