Transparent
Inloggen
Sluiten

Steijn: "Je moet hier veel zakelijker verdedigen en dan win je de wedstrijd met 0-2"

19 augustus 2023 20:00

Na afloop gaf Maurice Steijn zijn eerste reactie tegenover ESPN:
"Teleurstelling is wat in je opkomt, want je wilt voor het kampioenschap mee spelen en je verliest 2 dure punten in de tweede wedstrijd van het seizoen, en onnodig. Het is een terugkerend patroon dat we heel veel kansen missen en ook te makkelijk doelpunten weggeven. Je moet hier veel zakelijker verdedigen en dan win je de wedstrijd met 0-2."

Het volgende onderwerp betrof Brian Brobbey en zijn rendement. Vincent Schildkamp vroeg of Maurice Steijn dit monitort en hier zorgvuldige afwegingen over maakt. Steijn over Brobbey: "Hij maakt er een en de ander is net op het randje buitenspel. Ik ben in ieder geval blij dat hij daar wel veel staat in die positie, maar met zulke kansen moet het rendement omhoog. Daar is hij zichzelf ook wel van bewust."




Discussieer mee op de forums


Tags

steijn brobbey maurice espn monitort opkomt patroon schildkamp zorgvuldige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos