Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gokrel in Engeland lijkt ook invloed te hebben op transfer Mohammed Kudus'

18 augustus 2023 22:21
Foto: Pro Shots

"Gokrel in Engeland lijkt ook invloed te hebben op transfer Mohammed Kudus"; image source: Pro Shots

Mohammed Kudus werd afgelopen dagen nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar West Ham United. Hij zou Braziliaans international Lucas Paquetá moeten opvolgen, die op het punt stond om naar Manchester City te vertrekken. Die transfer lijkt nu echter af te ketsen omdat volgens verschillende Britse media een onderzoek is ingesteld naar Paquetá vanwege verdacht gokgedrag in maart van dit jaar.

Op de dag dat de middenvelder met West Ham United tegen Aston Villa werden meerdere accounts aangemaakt bij Betway door mensen die dicht bij hem staan en vervolgens geld hebben ingezet op een gele kaart van Paquetá, iets wat halverwege de tweede helft ook gebeurde. Deze weddenschappen waren allemaal in combinatie met een gele kaart van Real Betis-spits Luiz Henrique die op dezelfde dag tegen Villarreal speelde. Hij werd in de laatste minuut van de wedstrijd bestraft met een prent.

Ook Fabrizio Romano meldt al dat de transfer niet door lijkt te gaan, al meldt hij daarbij geen reden. Alleen dat Manchester City en West Ham United momenteel niet meer met elkaar in gesprek zijn. Omdat Kudus als opvolger van Paquetá werd gezien kan het afketsen van die transfer ook invloed gaan hebben op de toekomst van de Ghanees bij Ajax.




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus paqueta ham west engeland gokrel aangemaakt accounts afketsen betis betway fabrizio gokgedrag henrique ketsen lucas luiz prent romano verdacht villa villarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Jeetje. Gelukkig dat het wangedrag niet over onze Kudus gaat. Naja, we gaan of goed aan hem verdienen, of behouden een goede speler.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Of het duurt nog even en hij wordt vlak voor de transferdeadline verkocht. Lijkt me daarom goed een ultimatum stellen. Snel verkopen en Spertsyan halen, of Kudus houden. Beide (halen en houden) zou ook niet verkeerd zijn trouwens.
+2/-0

9 maanden geleden
ik heb toch het idee dat het door gaat met Wesr Ham
+1/-0

9 maanden geleden
Ach gossie, het zit die jongen ook niet mee hoor
+1/-0

9 maanden geleden
Lijkt me dat Paqyeta, als het waar is en het bewezen wordt, sowieso naar de uitgang bij Westham gaat. Die willen ze dan echt niet meer. Zou daarbij ook nog eens veroordeeld kunnen worden. Ik hoop voor ons en Kudus dat de transfer alsnog rondkomt, want hij wil te graag weg. Je hebt absoluut niets aan een speler die qua transfer maken weer teleurgesteld raakt en bij ons gedemotiveerd rondloopt.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos